Uppdate 15-20 juli!

2009-07-19 @ 23:58:52
Nu ska jag föröska ge er lite update om vad som har dem senaste dagarna och bilder ska ni också få se bilder, plus lite text till. Men har så sjukt segt internet så det är inte sant, en bild tar typ 10 minuter.. Menmen nu är dem uppe och det tog sin lilla tid
Titta och njut.

BILDER FRÅN 15 JULI

In och kollade lite bland annat till godishus, stens nått tror jag det var ^^ och sen till tuna park som är ett köpcentrum. Vi var även till slagsta glass har dok inga bilder därifrån på datorn utan mamma har dem för tog med hennes kamera. då min var slut i batteri. Men dem bilderna kommer också upp här i bloggen.

 
 

BILDER FRÅN 16 JULI

Vi var på parken zoo och kollade på massa djur, så nu lite bilder därifrån

Massa fina och söta djur blev massa bilder så nu kommer jag visa några orkar ej lägga upp alla tar sådan tid..


  
   
  
  
  
  


När vi kom tillbaka till campingen så kom det massa gamla och nya bilar och ställde sig på åkern (fotbolls plan) så vi gick dit och kollade och jag fotade ^^ haha jag och min kamera, såg bland annat en Ferrari gissa om den var snygg? Och inte så lite heller och sist var den kvar också ^^ Han som ägde bilen stod och pratade med någon men sedan åkte han även iväg. Ge mig den bilen förresten ;)

  
 

BILDER FRÅN 17 JULI

På morgonen eller ja förmiddagen så tog vi en rundtur på elljusspåret på 2,5 km. massa backar, men gick även lite nedför. Ganska skönt och gå faktiskt.


På kvällen blev det minigolf, gick väll inte så jätte bra för mig, haha men var roligt ändå.

Och på samma fotbollsplan som bilarna var på dan före så idag på kvällen var det helikopter flygning som man fick följa med på, och kostade 200:- men lätt värt det var sjukt kul!

 

Så lite bilder från helikopter turen :D

  
  


BILDER FRÅN 18 JULI

vi var in till Eskilstuna och kollade bla på Radermachersmedjorna och sen även på gamla stan. så lite bilder därifrån. och sen lite andra bilder på "vanliga stan" i Eskilstuna ^^
  
  

BILDER FRÅN 19 JULI


Åkte vidare till en ny camping så hej då Vilsta camping och hej medskogssjöns camping!
och jag ska bara säga att jag längtar tillbaka till Vilsta...




BILDER FRÅN 20 JULI

Ut och kollade lite på ockelbo, och lite andra byhålor här runt om. Åkte även en sväng till Valbo köpcentrum, dok hittade jag ingenting. Men var skoj iallafall!

 


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0