29 januari

2009-01-29 @ 20:03:27
Hejsan
sovmorgon idag också onsdagar&torsdagar är toppen (Y)

vad har man gjort idag i skolan?
jo första lektionen skapande verksamhet så målade vi hallen eller kanterna iallafall (men han inte alla) men det var faktiskt riktigt roligt, haha och snygga kläder hade vi också ^^ haha men iallafall målade, målade och målade ända fram till lunch okej det är bara en timme typ men iallafall. jag och Pernilla var kvar längst och tvätta penslar bar in grejjer mm. vet inte vart alla andra tog vägen ^^ antagligen gick dem och åt, sen till a-huset jag och pernilla gick och åt lite sedan hämta idrottsklöder och till idrotten hade idrott och sen till solexpressen där pernilla och emelie skulle sola, men pernilla upptäckte att hon inte hade några pengar löst så dem hoppade det. så vi (jag och pernilla) gick tillbaka till staiton och satt där och väntade på tåget. tillslut kom det ^^ iallafall på tåget i kopparberg pernilla hade gått av. sedan när konduktören (heter det så?) kom så:
En kille (25-30) kliver på tåget och sätter sig några säten bakom mig, han går till toaletten och rycker i dörren och den var låst går tillbaka till sin plats tar av sig jackan och det (den som var inne på toan kommer ut) jag hör konduktören som kommer närmare han killen går till toaletten som nu mera är ldig och går in där sedan.....

Konduktör: Nya resande, Nya resande, Nya resande. (och gick genom tåg vagnen, kollade på alla och tillslut så kom hon längst ner och gick tillbaka frågade några tjejer kan jag få se biljetten en gång till?
Tjejerna: Visar sina biljetter.
Konduktören: Nya resande, nya resande (sen stannar hon upp och säger jag såg tre personer men jag hittar bara 2)
Jag: Jag tror det var någon som gick in på toan
Konduktören: Jaha okej
Killen kommer ut från toaletten och går mot sin plats.
Konduktören: Jaha är du ny resande?
Killen: Ja.
Sen betalar han och sedan sägs det *Nästa station Ställdalen nästa station ställdalen* och jag reser mig och går mot dörren och medans jag står där kommer konduktören från första klass vi får ögonkontakt och..
Konduktören: Tack!
Jag: Varsågod
sen går jag av, hoppar in i bilen och åker hemmåt ^^

det var min dag det. och imorgon blire en lång dag ända till ca 4!
och inte bara det nästa vecka på fredag ska vi gå till typ halv 6-6, då vi ska ha skapande verksamhet. för vi hpller på med ett sånt stort projekt men bara för det så får vi ledigt på skapande verksamheten freda innan lovet :D HÄRLIGT!
Pussar!

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: nettan

Haha, försökte han tjuvåka?? =)

2009-02-05 @ 21:34:43

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0