23 januari

2009-01-23 @ 23:32:29
Hejsan

Äntliiiiiiiiiiiiiiiiiiiigen är det helg!
idag har jag haft en lång dag i skolan började redan ca 06:00 imorse (eller ja inte skolan men jag gick upp då) tog bussen till lindesberg vid 07:00 och kom dit runt kvart över 8 och började första lektionen 8:40. vi har egentligen FSF (min förkortning på: Förskola, skola fritidshem, så drygt och skriva det så FSF är bra) men istället så hade vi elsäkerhet, som vi måste ha i kursen arbetsmiljö och säkerhet så man kan få ett betyg där, egentligen slutade den kursen redan förra terminen men då vi inte fått någon tid för elsäkerheten, var vi tvugna och ta det nu.

säkringar, proppar, kablar, motstånd, spänning och allt annat som hör det till...


Men gissa om det var drygt från 8:40-11:30 höll vi på, ända som var roligt var när vi gjorde ett exprementet.
men orkar inte förklara det, just nu :P haha. var rädd att det skulle explodera eller nått sånt iallafall, Eller ja kan berätta om det ändå, vi hade en sladdvinda och från den kontakten gick det en sladd som var trasig, och i den andra änden på saldden som var trasig hade vi en värmepistol, satte på värmepistorlen slog av den och sen spraya han vatten på kabeln så den började fräsa, sen mera vatten och efter ett tag small det :O, haha shit va rädd jag blev ^^,
och nedan kommer den en mycket fin (HAHA) bild gjord av mig:

Paint skills, ohja!
ungefär såg iallafall exprementet ut iallafall.


Nej men lämna elsäkerheten och vidare på dagen, lunchrast på ca 2 timmar, det som är jobbigt på fredagar att man har så lång rast kunde ha börjat tidigare och slutat tidigare, menmen det går inte. smällar man får ta.
gick iallafall till dansstudion emelie och pernilla skulle kolla, men jag sa till dem att det fanns inte kvar men dem skulle iallafall, sen till nån skoaffär, sedan till ica där pernilla bjöd mig och emelie på ett varsitt winerbröd och såklart ett till henne, mycket gott :D
sedan tillbaka till skolan för att ha kommunikation fick en individuell uppgift gjorde klart den i skolan och ska skriva rent den hemma, under helgen. Sen var det bara att vänta på att klockan skulle bli 14:10 då skapande verksamhet började, vi snacka lite i början sedan var det dags att gå ut i hallen vi håller på och gör iordning, diskuterade lite mer vad vi skulle ha för färg och nu tror jag vi vet hur det ska vara. sen började vi tejpa med maskeringstejp, M och M tog ner listerna (som suttit vid tavlorna) dem var skruvade. och jag och P maskerade hela ena väggen, sjukt jobbigt, iallafall det sista innan vi skulle gå hem. blää vill inte ser någon mera maskeringstejp nu på länge ^^ men det blir väll på torsdag igen :), men kul sen när vi börjar måla och man ser att det lir annorlunda!


maskeringstejp


sedan gick vi ner till bussen vid station och åkte hem, var hemma ca 17:15, åt satt vid datorn, kolla på tv, och nu sitter jag här igen, men funderar på om jag ska sova är trött, har faktiskt vart uppe sedan 06:00!!
Men jag skirver mera imorgon, tror fresten vi ska till ludvika en sväng, eller inte tror jag vet att vi ska det ^^
Puss :)

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0