Tillbaka

2009-12-26 @ 17:49:59

Hejsan, nu börjar allt bli som vanligt igen efter julafton och massa. Tänkte berätta om julafton, juldagen och idag annandagen. Och även visa lite bilder. Mina julklappar som jag hr fått kommer jag även visa men det blir nog i ett annat inlägg nu lite om de senaste dagarna! :D

Julafton:
Vi gick upp vid 9-tiden och påt frukost, gjorde i ordning all mat, och fixade och dukade och så. Mycket att göra innan dem kom, och mellan 12-13 dök alla upp, blev lite stul, så Ted var med oss och åt så vi blev tillslut 13 stycken på julafton, dock åkte Teddis hem efter maten. Så då blev det bara 12 kvar. Sedan, blev det mini julklappsöppning, då A, Å och L skulle åka hem, blev iallfall att kolla på Kalle Anka. Sedan vid 16-tiden åkte Lena&Pappa ner till K och M för tomtning ^^ Sen kom dem tillbaka och vi började då dela ut julklapparna jag var tomte, eller ja inte bokstavligt talat utan jag var den som delade ut Julklapparna till alla. Mycket trevligt sen så vart det julklappsöppning. Och jag kan ju bara säga är ritkigt nöjd med ALLA mina julklappar (kommer bilder) efter det vart det prat, kolla i fotoalbum och ha det allmänt trevligt med trevligt sällskap. Sen vid typ 23? vart vi hungriga igen då var det L, M, A, D, M, Mamma, Pappa och jag som var kvar, så då dukade vi fram igen och åt lite mat. och vid en 12-01 nån gång åkte alla hem, så blev ett långt julfirande, men har haft en ritkgit bra julafton! :D Men iallfall Anna var ju kvar för hon sov här från Julafton till idag (26 december)

Juldagen:
Bara ta det lungt kolla på tv, filmer och äta godis ^^
Teddis kom även hit runt 16 tiden, och Anna åkte iväg till Grängesberg med sina kompisar till Gocart banan, där det var mat, och bubbling. Så vi var alltså barnvakter. Men Anna kom hit på kvällen igen, och sov här igen. Men bara tagit det lungt hela dagen och inte gjort så mycket.

Annandagen (idag):
Samma idag bara tagit det lungt, men var ute en sväng idag. Och tog en promenad tillsammans med Ted, Anna och Mamma. Ted åkte bob och anna drog han. Men har haft en trevlig dag, och ikväll vid 20:00 blir det att kolla på film med pappa vi ska kolla på "Vi hade iallafall tur med vädret - igen" jag hoppas den är bra! Annars ska jag inte göra så mycket!


Sammanfattning:
Jag har haft en helt underbar jul, med trevligt sällskap. Var jätte roligt att träffa alla igen. Och roligt att Anna och Ted har sovit här nu i två dagar eller ja iallafall har Anna sovit här två dagar och Ted en dag. Men har vart jätte kul. Och god mat, men nu är jag väldigt trött på julmat efter att ha ätit det tre dagar i rad. Och alla julklappar jag har fått (har dock inte fått en sims3 men kommer få det när dem har det) Så ja jag ÄLSKAR julen!


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0