Sammanfattning av 2009, del 1/4

2009-12-28 @ 18:07:00

HÄR KOMMER FÖRSTA DELEN AV FYRA


Januari

Annat/fritid/om mig:
Jag började det nya året med att komma hem runt 04:00 på morgonen då vi hade firat nyår hemma hos K&M. Som för övrigt var ett bra nyårsfirande med både god mat och trevligt sällskap!


(en bild från nyår)


Sommar känslorna började komma, och hade sommarplaner som senare inte vart alls som man tänkt, men hade en toppen sommar i alla fall (mer om det i ett senare inlägg)


Skolan:
Skolan började igen den 8 januari, och det var jag verkligen inte taggad för skolan och tyckte helt ärligt att det skulle bli för jävligt. För val som jag hade gjort med kurser och sådant var jag verkligen inte nöjd med, jag hade valt att jag skulle ha barnkunskap, och det fick jag veta att det var bara jag som skulle ha det, kände inte än enda, eller kände läraren och kan ju bara säga det var tur, men ja det gick ju bra, en som går i min klass och hennes syster bytte senare till denna kurs så blev inte själv längre, riktigt skönt. Så skolan flöt väll på som vanligt. Mer skol prat, vi startade projektet på skapande verksamhet att måla hallarna i F huset killarna gjorde ena hallen och tjejerna andra hallen, det var kul men tog bra lång tid.

 

(precis börjat måla hallen i skolan)


En helt vanlig dag i skolan en solig januari dag, eller vi trodde den var vanlig men helt plötsligt var vi med i radio och vart intervjuad av SR, radio ^^ Det handlade om den nya hallen dem håller på och bygger vid skolan.


(efter att vi hade vart med i radion, hade vi tråkigt)


Bloggen:
Den fick en nytt utseende i början av januari, jag skrev mitt 100:onde inlägg på bloggen den 6 januari, efter att ha haft bloggen sen november 2008.

 
(första bilden är den gamla och andra bilden var den jag bytte till)


Rolig händelse:
En dag när jag åker tåget hem till ställdalen så letar konduktören efter en som fattas alltså som gått på tåget men hon hittar inte på honom, och jag såg att det var en som klev på tåget satte sig några säten bakom mig, gick till toaletten och rycker i handtagen men att den redan är upptagen, han går tillbaka och tog av sig väskan och jackan, han på toaletten kommer ut och killen som nyss klivit på tåget går in på toaletten. Konduktören kommer och ropar nya resante, men hittar inte honom hon vet ju säkert att det var någon som klev på tåget. Efter att ha gått fram och tillbaka, några tjejer sitter bredvid mig, så konduktören frågar om hon får se biljetterna igen och tjejerna visar. Hon stannar sedan upp och säger att det var tre personer som klev på tåget men jag hittar bara två. Då säger jag det var en som gick in på toaletten tror jag. Och precis då kommer han ut från toaletten och konduktören frågar: jaha är du ny resande och killen säger ju ja, och får sedan betala! Efter det så kommer vi till ställdalen och jag ska kliva av får ögonkontakt med konduktören som säger tack med ett leende, och jag säger självklart varsågod.


Olika bilder från månaden:
  
  


Februari

Annat/fritid/om mig:
Jag, Pernilla och Emelie hade en tjej kväll hemma hos Emelie, där vi sjöng singstar i ca 6 timmar, men vad kul vi hade! Det lär göras om någon gång. Jag älskar er <3


(en bild från tjej-kvällen)


Vi var på rally, jag, mamma, pappa, K&M. Sedan hem till K&M där vi åt pizza och kollade på melodifestivalen och jag fick bubbla i deras nya badkar som dem precis hade satt in, riktigt skönt var det! Kom hem runt 2 på natten, så en riktigt trevlig dag var det!


(en rally bil)

Skolan:
Skolan fortsätter som vanligt, och en fredag går vi ända till ca 18:00 på kvällen då vi hade bestämt oss för att ”jobba” över och måla i hallarna på skapande verksamheten, men var faktiskt riktigt trevligt, och vi han då med mycket (vi fick även ledigt den lektionen som vi hade innan lovet!) Så nu hade vi kommit ännu längre med hallen, men långt ifrån klart. I början av februari var det mycket läxor, prov och inlämningar. Då ville man bara ge upp allt, men man kämpade sig igenom det och det gick ju bra fast det var kämpigt! Mellan vecka 8-16 var det riktigt lugnt i skolan, då det var lov, kulturvecka, APU och sedan lov igen, så under den tiden som är 9 veckor hade vi inte än enda vanlig lektion, kan ju säga att det var riktigt skönt! Så sista vecka i februari så startade årets kulturvecka och jag hade såklart film, vi hade det jätte kul, och vi veckans slut hade vi en klar film på ca 10 minuter.

 
(vi fortsatte med vårat projekt på skapande verksamhet)


(en bild från kulturveckan)


Bloggen:
Jag fick en glad överraskning en dag när jag loggade in på min blogg, jag hade fått en kommentar där det stod: ”grattis! du är veckans blogg i min blogg”, tyckte det var väldigt kul. Bloggen fick även nytt utseende och nya färger i mitten av februari hade då inte haft det gamla i mer än ca 1 månad.

 
(första bilden är den gamla och andra bilden är den jag bytte till)


Rolig händelse:
Killen på 37:an ett typ café som ligger i Lindesberg, dem säjer bland annat mackor och sådan (måste tillägga JÄTTE goda mackor med olika röror) frågade en dag när vi kom in om vi hade blivit nyttiga då vi inte hade ätit där på länge, men vi talade om för honom att vi kommer på fredag! Sen för ett tag sen tyckte han vi åt där för ofta, haha!


Olika bilder från månaden:
   


Mars

Annat/fritid/om mig:
Jag köpte mig en egen kamera från net on net efter lång betänketid om jag skulle göra det eller inte då vi har en kamera som är mammas/pappas men efter ett tag bestämde jag mig för att köpa en och det är nog det bästa köpet som jag har gjort, bland de bättre i alla fall för jag älskar den!


(och nu har jag haft denna i ca 9 månader och jag har tagit ca 8000 bilder!!)


Jag var för första gången kattvakt i Ludvika hemma hos min syster, jag och katten som heter trulsa hade det trevligt, han fick vara lite fotomodell.


(en bild från när jag var kattvakt)


Skolan:
I skolan vad det APU som gällde var på dagis i Ställdalen och hade det riktigt bra, var bara i Lindesberg på måndagar och mina måndagar var riktigt sköna då jag bara hade Barnkunskap på morgonen mellan 8:40 till ca 11:00 så det gick riktigt bra.


Bloggen:
Jag fixade en ny kategori på bloggen, ”önskeoutfit” tyvärr har den inte blivit så välfylld, då jag tröttnade på det, men ibland kommer det upp ett och annat inlägg ska försöka bättra mig med den kategorin!


Rolig händelse:
En dag på tåget (mycket med tåg på rolig händelse, men det kan hända mycket) Killen som går med den där vagnen fram och tillbaka där man kan köpa massa saker som godis, dricka smörgåsar ja ni vet.

Går förbi oss och fråga:
Han: ska ni ha någonting?
Vi: Nej tack.
sen gick ha vidare sen kommer han tillbaka efter ett tag då han vart längst bak i tåget sen tillbaka fram igen,
Han: ska tjejerna ha någonting?
Vi: Nej tack
Sen kommer vi till kopparberg Pernilla kliver av, och jag sitter kvar, och tror ni inte han är på väg förbi igen, och jag tänker nu frågar han säkert igen, och vad tror ni?
Han: Ska tjejen ha någonting?
Jag: Nej.

Så han frågade oss alltså 3 gånger på den biten som vi satt på tåget och resan mellan Lindesberg och Ställdalen tar max 40 minuter, haha men var lite kul. Undrar om han inte förstod ett nej?


Olika bilder från månaden:
  
 


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Hanna

sv; Jodå det är bra med mig :)

2009-12-28 @ 18:23:34
URL: http://hannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Härliga månader!

2009-12-28 @ 18:27:50
URL: http://saara.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja eller hur;)

Japp vi åker den 9:e till 11:e till London skall bli grymt kul!!Massa shopping o pubar;)

2009-12-28 @ 19:01:27
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv; hehe :)

Vad händer imorgon då? :)

2009-12-28 @ 19:13:10
URL: http://hannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv; okej! Samma här typ, fast ska klippa mig kl. 10 haha ;p

2009-12-28 @ 19:25:52
URL: http://hannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Elin

hehe, låter som om ditt år än så länge har varit bra :D!!!

2009-12-28 @ 19:51:00
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: aa. tågresorna verkar vara lite roliga ;D

2009-12-28 @ 20:56:54
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Mikaela

SV:Det kan du göra, :)

2009-12-28 @ 20:57:02
URL: http://mlkaelaaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Söt katt ;) <3 Kramar

2009-12-28 @ 20:59:08
URL: http://maalinnz.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: jaa, den med han som frågade om ni ville ha nåt xD

2009-12-28 @ 21:07:49
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: han kanske inte hade nåt bra korttidsminne?

2009-12-28 @ 21:14:39
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Hanna

sv; hehe :)

2009-12-28 @ 21:17:50
URL: http://hannnaaaa.blogg.se/
Postat av: Mikaela

SV: Kolla in min blogg imorgon så ska jag visa länken :)

2009-12-28 @ 22:09:25
URL: http://mlkaelaaa.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: det va ju bra ialafall :D hahah a

2009-12-28 @ 23:22:59
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: tack så mkt!!! ;)

2009-12-29 @ 00:32:58
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Bögjävel - FRÅGESTUND PGNDE!

Hej! Hur är det? :) Just nu har jag frågestund i min blogg. Fråga vad du vill, du får ett svar och alla frågor kommer att publiceras. Om du hatar reklam osv så ber jag om ursäkt, kram!

2009-12-29 @ 01:14:20
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Elin

allt bra idag ? :)

2009-12-29 @ 10:57:01
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Sara

Sv: Tack! :)

Vad har du för mål och planer för nästa år då? :)

2009-12-29 @ 11:31:54
URL: http://saara.blogg.se/
Postat av: MUFFINSMARTIN

Den är klockren! Jag tror det finns många bloggare som känner sig träffade ;) Hur är allt med dig idag då? :)

2009-12-29 @ 11:42:10
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: ~ Jeanette ♥

Du verkar ha haft ett bra 2009 än sålänge :P

2009-12-29 @ 12:04:15
URL: http://neettaan.blogg.se/
Postat av: Bögjävel - FRÅGESTUND PGNDE!

Tack! :D Jag hör av mig när svaren ligger uppe på bloggen! Hur är det? :D

2009-12-29 @ 12:13:43
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: jaoo, dom är snygga ;D

okok (Y), det är bara bra här oxå!

2009-12-29 @ 12:20:06
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Bögjävel - FRÅGESTUND PGNDE!

Härligt :D Jo, det är bra med mig också! Händer ida<g?

2009-12-29 @ 12:25:33
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Bögjävel - FRÅGESTUND PGNDE!

Härligt :D Jo, det är bra med mig också! Händer ida<g?

2009-12-29 @ 12:25:33
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Bögjävel - FRÅGESTUND PGNDE!

Jasså du :D Kalas!

Jag ska fika på stan med en kompis, sen ska jag vara med min älskling :)

2009-12-29 @ 12:41:23
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: jaa, spen nu när typ alla är sjuka.. :O

2009-12-29 @ 12:43:07
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0