Onsdag

2009-12-09 @ 22:03:33
Shit va dagarna går fort, typ i måndags tänkte jag "åh bara måndag, kommer bli en lång vecka" Men plötsligt är det redan torsdag imorgon, vart tar dagarna vägen? :O

Men iallafall onsdag idag och på schemat idag stog svenska 12:00-13:00 och då hade vi prov, hoppas på att det gick bra svarade på alla iallfall. Och efter det var det dags för psykosocialt arbete mellan 13:10-14:35 pratade lite, och gjorde en uppgift. Så väldigt lugn och skön dag, så jag åkte med 14:59 tåget hem!

Så riktigt skön dag, sedan har jag bara tagit det lungt. Inte något plugg eller jo skrev lite på identiteten. Men annars inget, så himmla skönt för nu är alla prov och sånt klart!! Har bara identiteten som jag ska lämna in och sen ska jag vika en skjorta på fredag! Så riktigt skönt, och bara 7 skoldagar kvar till jullovet (och på tal om nedräkning det är bara 97 dagar kvar till studenten, då med alla lov+studiedagar+helger borträknade så BARA skoldagarna 97 dagar! Och + att sista veckan är med då, och på den blir det ju inte så mycket gjort!)
Härligt är det, eller en del av mig tycker det den andra tycker det ska bli hemskt!

Men annars då, har jag haft en bra dag. Och hoppas morgondagen också blir bra. Och att dagen går fort, blir iallafall att åka in med 7-bussen på morgonen till skolan. Sedan har vi socialt behandlingsarbete, svenska och sist historia! Det blir nog bra, kanske ^^ Blir att jag åker hem med 14:59 tåget, då jag slutar 14:35! Och mamma hämtar mig vid station i Kopparberg. Och när jag kommer hem så ska jag skriva min identitets uppgiften och försöka få den klar och skicka till magda på kvällen om jag inte gör den i helgen och skickar den innan måndag! Får se hur det blir.

Men nej nu ska jag faktiskt sova, eller först ska jag slänga upp ett inlägg om tummen upp/tummen ner!
godnatt.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0