29 april

2009-04-29 @ 21:42:45
Hejsan
dagen började med att jag gick upp vid halv 8 tiden och gjorde mig i ordning och runt 8:40 gick jag till tåget och såklart höll jag på att missa tåget, haha.men jag hann som tur vad med. (imorgon måste jag gå tidigare, halv 9 ska jag vara påväg till tåget!)
Sen när vi var framme i Linde mötte vi emelie vid station sen vidare mot skolan där vi hade samhällskunskap bestämmde grupper och lottade partier, och konstigt det blev vi tre (jag, pernilla och emelie) och partiet vi fick var miljöpartiet.
Efter den lektionen som slutade runt 11-tiden hade vi lunch rast så vi åt matsalen men vi trodde det skulle vara fisk och filsås och det som vi har väntat på typ hela veckan men det var det inte (men imorgon är det, och det är vi säkra på) efter maten gick vi till cafererian och satt där och pratade och kollade i varsin tidning tills det var dags för nästa lektion kommunikation där vi redovisade den sista apu-uppgiften. (skönt att alla dem uppgifterna är inlämmnade och redovisade, nu ska man bara få tillbaka dem, vi fick tillbaka en idag och den fick jag VG på, och jag är nöjd) vi slutade  runt 1-tiden. då jag och pernilla gick till 13:20 bussen, och åkte hem. Jag följde ju med pernilla hem idag, så var där ett tag, vi gjorde idrottsläxan, sjöng massa singstar och fikade och vid halv 5 åkte jag hem eller ja mamma och jag åkte till ica och handlade sedan till två kockar och beställde pizza, och sen hem och äta.
Men nu ska jag inte skriva något mera för orkar inte ska nog sova.
jag börjar samma tid imorgon, då dagen består av skapande verksamhet och idrott så jag slutar 13:15 och åker med 14:11 tåget hem :D
kom nu på att jag måste packa idrottskläder tills imorgon, det blir ute idrott igen. (fast vi egentligen ska vara inne på torsdagar, men imorgon är det brännboll som gäller, det kan bli skoj!)
sen måste jag hitta på nå kläder jag kan ha imorgon!
så bästa att börja nu, så kanske man kommer isäng innan 22!
PUSS

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0