23 april

2009-04-23 @ 20:49:17
Hej hallå!
skolan idag helt okej dag har bara haft skapande verksamhet och sen idrott, mindre kul att jag fick vänta 1 timme på tåget hem, men hade pernilla också som sällskap (fast var meningen att hon skulle åka till örebro, men hon missade tåget) så hon åkte hem istället. så vi köpt varsin ramlösa på ica och hon köpte en glass (som jag sen fick då hon inte ville ha mer)
Pappa kom och hämtade mig vid station i ställdalen, skönt att inte behöva gå, och plus att jag hade idrottsväskan.
På tal om någonting annat, vilket härligt väder det har vart idag! gick i t-shirt hela dan, tillochmed ner på stan då vi åt på 37:an, kyckling baugette :)
kan ju berätta vad vi gjort på dem två lektionerna vi har haft idag:
skapande verksamhet:  vi fortsatte med hallarna vi håller på och målar om och så. så vi tog bordet i hissen åkte ner bar ut det på gården och stog där och målade, och det står nog faktiskt kvar där än ^^ haha. då vi inte bärde in det, med hade ju inte torkat.
idrotten: vi gjorde lite lekar, faktiskt ganksa kul idag, dok inte att jag fick en nagel inkörd i handen! av en annan tjej, gjorde himmla ont. Menmen gick ju bra ^^

nu ska jag göra iordning mig, ta fram kläder tills imorgon, slå på tv:en städa upp på mitt rum lite, och sen ska jag kolla på grannfejden som börjar 22:00, och efter dert på EN GÅNG ska jag lägga mig och sova, så gäller att vara klar tills dess, men jag har 2 reklamer också ;)
Skriver mera imorgon, btw så går jag lång dag imorgon, börjar 8:40 (alltså ska jag upp vid 6:00 imorgon) sen slutar jag kl  ca 16:00 alltså så blire 16-bussen hem och är inte då förrens vid 17 tiden :(
nu kom jag på att skulle behöva duscha innan jag sover, hmm hur ska jag hinna allt!?
gäller att börja nu, och får nog missa lite på progammet känns det som ^^
Puss 

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0