Torsdag

2008-11-13 @ 22:21:01
Hallojsan!
dagen idag har vart helt okej!hade ju sovmorgon i morse så pappa skjussade mig till tåget som gick 8:57, och fick sällskap på tåget också av Viktoria, roligt att träffa henne igen (då hon inte har vart i skolan utan ute på APU) Började dagen med skapande verksamhet, stina berättade att hon inte skulle vara där imorgon och vi ba ja LEDIGA!, och det blev vi eller vi har en läxa. Haha kan nån gissa vad? berättar istället, vi ska ta före och efter bilder på vårat rum när vi har gjort det fint som tex, städat, möblert om eller något. Sedan ska vi lägga upp bilder på våran blogg (som vi gjorde tidigare som hemuppgift på samma lektion) Nice läxa. Sen jobbade vi lite med att deigna ett rum. Sen slutade vi. Gick och käka sen ner på stan och Pernilla bjöd på ett Winerbröd, tack så mycket :) sen tillbaka för att ha arbetsmiljö&säkerhet med Staffan :D, magda var i karlstad så vi hade han som vikarie. Trevligt, jobbade lite sen satt vi mest och pratade. Men roligt var det :D Sen sista så hade vi naturkunskap kollade på Tjernobyl - 20 år efter. hann inte se klart hela så ska kolla klart på den på måndag då vi även ska prata om den :) Sen slutade vi 15:00 så var bara att sätta sig i A-huset och vänta på 16:00 bussen, och sällskap på bussen hem också :D, av Viktoria. Sen hemma vid 17:00. var lite kul när jag gick hem det kom en bil sen kollar jag upp och ser registreringsskylten PMB, ja ba hmm men vänta nu, det dära var ju mormor. men dem (pernilla, moster var också med) hehe var lite roligt ^^ Men iaf väl hemma så åt jag och mamma sedan fikade vi.

och förresten nu har jag skrivit klart kommunikationen den uppgiften vi fick den ska vara inlämnd i morogn (vi får även lektionen i morogn att göra klart den)


nu sitter jag här och skriver detta men ska snart sova ^^ eller ska först läsa ut boken "Snälla pappa, nej" riktigt bra bok läs den om ni inte har gjort det, det är en verklighetsbaserad bok.

Imorgon är det fredag :D och jag kankse slutar 11:00 och då blir det 11:20 bussen hem (pappa kommer och hämtar mig i kopparberg) eller så slutar vi 13:45, och då blir det 14:11 tåget hem :D kommer iaf hem tidigae än jag brukar göra på fredagar för jag rukar komma hem 17:00 så det blir nice :D nej nu ska jag sova. Upp klockan 06:00 imorgon :/
Puss och kram

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0