Onsdag

2008-11-12 @ 21:11:54
Hejsan!

slutade 13:55 idag så han med 14:11 tåget, satt i första klass ^^
sen gick mna hem i spöregn, så gissa om jag var blöt? bytte kläder när jag kom hem..

Skolan idag då, På naturkunkspen så kollade vi på Tjernobyl, var faktiskt intressatn (och imorogn ska vi kolla på en film som handlar om Tjernobyl 20 år efter, inspelad 06) Sen hade vi samhällkunskap men jobbade inte då (vi har arbete under eget ansvar) sen lunch käkade 2 mackor. sen Så Arbetsmiljö&säkerhet fortsatte med grupparbetet, jag är med pernilla och emelie och vi har belastningsergonomi. Sen sista var svenska då lånade vi böcker, men jag tar ska ta med mig P.S. jag älskar dig.. Det blir nice :) Sen gick vi ner till tåget och tog tåget som går 14:11 :)

Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn kollade lite bloggar och kollade på 2 avsnitt av vänner. Sen åt jag och sen datorn igen + Pluggade, gorde kommunikations uppgiften, är inte riktigt klar så ska fortsätta imorgon :) Den ska vara inne på fredag. Men helt konstiga frågor som man inte kommer på nå svar på, skumt äre :/
detta är lite bilder på uppgiften ^^

 
klicka för större

Nej gå ner och ta fram macka tills imorogn sen sova typ. Eller jag har ju sovmorgon imoorgn så blir 8:57 tåget till skolan imorgon. Och pappa är hemma så ha skjussar mig till station! Vilken tur man har, då behöver jag alltså inte gå upp vid 6 imorgon utan hmm vid ca 7 :D hela en timme längre får jag sova.
Och hoppas jag kan sova inatt, blir så arg för ligger vaken till typ 12 sen efter det somnar jag så blir typ bara 6-7 timmar som jag får sova, och det klarar man sig inte på, egentligen skulle det vara bra mellan 8-10 då skulle man vara pigg :D Aja nu ska jag inte sitta och prata om hur många timmar jag sover och så ^^ nej ska kolla om nån uppdaterat sian bloggar sen gå ner och sedan sova. Skriver mera imorgon!
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0