Morgondagen

Säger bara en sak hur ska jag/vi hinna med allt? Det är då planering får en viktig betydelse, det är såhär jag och Jon ska hinna med en massa saker i morgon. Så ja planering är prio nummer 1 imorgon!

Nu ska ni få ta del av min och Jon´s dag:
Jag ska försöka gå upp mellan 8-9 tiden. Då blir det att duscha och äta frukost. Städa det sista på rummet och packa badkläder och lite sådant. Klockan 11:20 ska jag åka härifrån Ställdalen för att hinna in på ICA och hämta ett paket och posta ett brev. Vid halv 12 ska jag åka från Kopparberg och vidare mot Örebro. Där ska jag vara vid 12:48 för då kommer Jon med sitt tåg. Efter det blir det väll att äta något i Örebro för att sedan åka till Gustavsvik och bada några timmar. Efter det åka hemmåt svänga in hon L&D och hälsa på. Dock måste vi vara tillbaka i Ställdalen vid ca 20-tiden. Det ska nog gå bra ska ni se och allt ska vi nog hinna med, hoppas vi ;)

Puss

Hejhej

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka till Hällefors och hälsa på Jonna! Ska bli trevlig att träffa henne, var ju tyvärr ett tag sedan. Får se när jag kommer hem, blir i alla fall senare ikväll. När jag kommer hem måste jag fixa i ordning mitt rum och lite så och sedan ska jag föröska hinna bara snoddas (annat namn: kärleksmums, moccarutor, kärt barn har många namn) Efter det sova, så man kan gå upp i tid på torsdagen!
Aja skriver när jag kommit hem från Hällefors. Puss

God natt!

Hej! Jag tänkte bara säga god natt. För klockan börjar närma sig 01:30. Så ja det börjar bli dags att blunda. I morgon åker jag till Hällefors och spenderar någon timme där, ska hälsa på Jonna :) blir sedan hem och baka ;) tror jag i alla fall som det ser ut just nu. Annars bara ta det Lungt eller ska fixa mitt rum också och bädda och sådant. Ska även försöka se om jag kan göra något åt rummet utanför mitt, men vi får se det. En dammsugning ska rummet i alla fall få. Ska även försöka komma i håg att vattna mina blommor :) puss och god natt


Tisdag

Tjena!
Dagen idag har vart väldigt bra, började med som jag redan skrivt med frukost med nybakade scones. Efter det fixa i ordning sig för att åka till Kopparberg och hämta Pernilla för att senare åka vidare till Lindesberg och träffa Emelie. Var förresten och postade ett brev också att jag vill börja på skolan i Grebbestad!

Var väll i Linde efter 12 någongång. Åkte till Emelie, stod och pratade ett tag utanför henne. Bestämde oss senare för att åka till Lindesbergs arena. Men först var vi till Lindeskolan och kikade tänkte att vi skulle träffa våra gamla lärare, men de hade ju Påsklov, så det var synd. Så därför gick vi till Arenan för att kika, kollade lite överallt och sedan kollade vi vad det kostade och bowla. Så vi bestämde oss att bowla, men att vi först skulle gå och äta en varsin baugette på 37:an "dirtseven" mycket gott. Var typ ett år sedan jag åt där så ja det var otroligt gott fick bli en liten tonfisk!

Efter det gick vi tillbaka till Arenan och spelade två serier på bowlingen. Jätte roligt, och förresten så var det väldigt fint där inne. Efter det en vända på stan för att sedan åka till Mejk och kolla där lite. Skjutsade sedan hem Emelie och jag och Pernilla åkte hemmåt.

Med andra ord, en trevlig dag med underbara vänner ♥

Godmorgon

Åt nyss frukost med nybakade scones som jag hade gjort dagen till ära, gott var det :)

Ska snart börja göra mig i ordning för att sedan åka till ICA och posta ett brev och efter det hämta Pernilla vid halv 12 hemma hos henne så vi kan åka till Lindesberg för att träffa Emelie en sväng. När jag kommer hem ska jag städa och så på mitt rum så att det blir fint. Det behövs eller ja just nu ligger det inte så mycket saker men det ärdammigt som tusan, så en dammsugning är nödvändigt. Jusstja måste hänga tvätten som jag slängde in i morse.

Som det ser ut så är det bara att sätta igång med allt. vi hörs senare. Puss

Påsk i Ställdalen

I lördags var det Påskafton och då var det meningen att vi skulle ner till K&M men det blev tyvärr inget, pga sjukdom. Det fixades sig endå jag, mamma, peter, Anna och mormor hade påskmiddag här hemma vi satt ute i "ute rummet" och hade det skönt. Jätte trevligt! Så tänkte visa lite bilder från lördagen:

 


(sämsta bilden, dock får den duga)


Underbart väder!

Hejhej!
Det har varit så underbart väder ute idag så det är helt otroligt, ca 30° i solen och ca 19° i skuggan! Det är ju som en sommardag i juni. Jag klagar verkligen inte, gött är det!

Annars då har dagen flytit på ganska så bra. Skriver mera senare. Puss

7 månader!

Idag har jag och Jon varit tillsammans i 7 månader. Det är helt otroligt vad fort tiden går, men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och roligt tillsammans det har vi verkligen :) Alltid ett leende på läpparna när jag är med dig. Det tycker jag om, så tack! På torsdag ses vi också och kommer spendera 4 dagar tillsammans. Från torsdag till söndag. Hämtar honom i Örebro på lördag vid ca 13. Sedan åker han med mig till Linköping på söndag, så jag släpper av honom där vid station. Kommer bli riktigt roligt att spendera ett par dagar tillsammans med min älskling! Jon, jag älskar dig <3


Kliar i fingrarna

Jag vill blogga, men har inget roligt att skriva. Det är det som är lite jobbigt!
återkommer när jag har nått att skriva

Planering för vecka 17

Måndag: Det ska bli 21° ute. Så ja det blir väll en heldag i solen, Gött är det. Så ja det blir en dag med solning. Ska även försöka ta kort på en massa saker som jag ska sälja + att jag ska tvätta.
Tisdag: Troligtvis vara med Pernilla och Emelie, om det blir något. Annars vet jag inte vad som händer
Onsdag: Jag är nog hemma själv, så får väll underhålla mig så gott det går. Får se hur vädret blir. Ska även åka en sväng till Hällefors för att hälsa på Jonna! :D
Torsdag: Jon kommer hit!! Ska hämta honom i Örebro runt klockan 13:00. Sen åker vi till Gustasvik, för att bada där några timmar. Första gången jag är där faktiskt, så ska väll bli ganska kul.
Fredag: Jon är här så vi ska åka upp till Nitten, och grilla lite och så. Skulle även behöva baka lite.
Lördag: Födelsedagskalas för mig :) på kvällen är det valborg, så blir väll att gå och kolla på den otroligt stora majbrasan (skämtosido) den är ju inte överdrivet stor men den funkar!
Söndag: Åker tillbaka till Gamleby, efter ca 10 dagar hemma i Ställdalen. Jon åker med mig till Linköping, måste även packa allt innan vi åker.

Hej hej!

Som vanligt dålig uppdate. Jag gör en massa på dagarna, sen när det är kanon väder inne så vill man ju inte sitta vid datorn. Det tror jag ng förstår. I alla fall påskdagen blev inte som planerat men vi hade det trevligt ändå. Skriver om det i morgon och då även lite bilder. Just nu befinner jag mig i Ludvika hemma hos min syster. Vi har syskon kväll så vi har spelat lite monopol (som jag förlorade) sedan har vi spelat lite kort och på bordet just nu ligger det ett parti med bondtolvan, vi orkade inte spela klart i dag. Så där spela klart det i morgon innan jag åker hem. Hemma i morgon väntas också tvättning av bil och sen ska jag sätta klart gräsmattan på framsidan så jag kan köra mer alla löv till komposthögen eller vad man nu ska kalla det. Annars blir det väll att ta det lungt eller ska tvätta ett par maskiner också! Det jag även ska hinna med är att blogga, bland annat planering för nästa vecka, och lite sådant. Så jag skriver igen när jag Br tillbaka i Ställdalen, och efter jag fixat allt. Så ja det blir väll bort emot kvällningen, det är ju förresten Big Brother i morgon vid 21 det måste jag kolla på har även 1 eller 2 avsnitt från veckan som jag har missat som jag då måste kolla på före klockan 21. Nej du slut pratat för min del för nu ska jag sova. Puss och sov så gott!


02.24

God natt världen, vi hörs i morgon. Vi hoppas även på en dag med strålande sol och toppen väder. Älskar det. Puss och god natt


På schemat i dag:

Ja dagens schema består i att:

  • Tvätta min bil + dammsuga
  • Tvätta mammas bil +  dammsuga
  • Tvätta och hänga ute i solen
  • Fixa uterummet och hänga upp gardinerna eller vad man ska kalla det, typ myggnät och det.
  • Lägga in alla kläder i garderoben
  • Fixa lite påskris
  • Ta kort på lite saker som jag ska sälja på blocket

Lösgodis

Jag känner att jag måste skriva detta inlägg har tänkt och gjort det en massa gånger när jag har köpt lösgodis men aldrig gjort det tänkt ungefär "äsch skit samma" men numåste jag verkligen skriva det!

När man ska köpa lösgodis i affären är man typ sugen på allt som hyllorna har att erbjuda man tar en påse och en sked och börjar ösa i olika godis sorter man gillar. Vad händer sen? Jo man betalar självklart lösgodiset och åker hem. Ddet är just då, jag är aldrig sugen på det som jag har köpt, men hallå det var typ 1 timme sedan du stod där bland hyllorna och öste i godiset i din påse i handen. Då var man minsann sugen. När man är hemma tar man upp en godis och tänker "varför stoppade jag i denna?"och så fortsätter det.

Varför är det just såhär, att man inte är sugen på det som ligger där i påsen?


Goddag!

Tjena.
Snart börjar dagens avsnitt av BB, som jag ska kika på efter det blir det att softa lite. För att sedan sova, börjar bli ganksa trött endå har jag knappt gjort så mycket idag. Det tråkigaste är att det inte har varit så jätte soligt ute idag. Så det är synd, så imorogn hoppas vi på att det är bättre väder.

Nej nu BB sedan sova, dålig uppdate idag. Förresten så kom jag på att jag glömt att skicka in bilderna så ja jag MÅSTE skicka in de imorgon. På morgonen typ när jag har vaknat!
puss

Bilder från i söndags

Hejhej!
I söndags så var ju jag, mamma och Peter till stugan och grillade och lite så och när vi åkte hem så var vi även till Nitten och kollade en sväng. Så ja nu kommer det ett par bilder från dagen!

   
  
  
  
  
  


Dagens outfit


Tunika - från nelly.com
Jeansleggings - från cubus
Skor - från din sko (hade dock inte dessa på mig under dagen utan bara på fotot)


Hej hej bloggen!

Här sitter jag i bilen utanför mammas jobb och väntar på henne. Jag har nyss varit vid tandläkaren, tog max 15 minuter tills jag klev innanför dörren och tills jag var ute igen. Så det tar inte alls lång tid :) Ikväll måste jag få i väg ca 5 bilder till min lärare. Sedan måste jag fixa bilderna jag tog i söndags när vi var till stugan och Nitten. Så förhoppningsvis kommer de bilderna upp på bloggen. Senaste i morgon ska jag i alla fall lägga ut dem. Annars vet jag inte vad som händer i kväll, eller jo jag måste ju kolla på dagens avsnitt av big brother, haha ja jag är beroende. Lovade ju också dagens outfit, så den ska jag bjuda på. Nej nu ska jag fortsätta vänta på mamma, som sagt det blir mera uppdate i kväll :) puss


Promenad

Hejhej!
Jag skjutsade mamma i morse till jobbet, och när jag kom hem runt 7:30 kollade jag först lite facebook och letade efter en MP3 spelare utan framgång, det vill säga jag hittade ingen. Så jag gick ner igen för att ta på mig skor för att bege mig ut på en promenad. Så klockan var ca 7:50 när jag satte foten utanför dörren..

Ca 40 minuter senare var jag tillbaka hemma. Åt lite frukost och nu tar jag det lungt i det fina vädret!!
Här är rundan jag gick idag.


Hemma i Ställdalen!

Tänkte bara säga att jag nu är hemma i Ställdalen, och att bil resan gick bra. Kom hem vid ca halv 9 tiden. Då blev det mat sedan lite prat och avslutades med en cider. Nu ligger jag här i sängen, och är väldigt trött. Så ja det blir väll att sova nu så att man orkar upp i morgon. Då blir det att vara ute i princip hela dagen. Det ska även premiärs grilla, i alla fall för min del. Ska bli väldigt gott :) så jag där väll säga godnatt uppdaterar mer typ i morgon kväll eller något sånt! Puss och kram och god natt.


godnatt

Tjena
Tänkte bara komma in med ett litet natt-inlägg. Tänkte kolla på dagens avsnitt av BB men det funkar inte så nu ligger jag och kollar på BB-live. Men jag funderar på att sova i stället, har sovmorgon i morgon också så går upp vid kanske halv 9 tiden, eller jag ska försöka gå upp då. Senast 9 ska jag upp i alla fall, har lite saker att packa + att jag ska bära ut lite saker i bilen.

JA precis jag åker hem imorgon kommer tillbaka till Gamleby den 1 maj! Det blir ett lååång lov, det ska bli härligt. Så ja jag åker härifrån vid ca 16 tiden, så det betyder att jag kommer till Ställdalen 21 tiden ungefär..
Men innan dess så väntar det en skoldag med kemi i 2 timmar och matte i 2 timmar.


förresten nu när jag kommer vara hemma ett tag nu, så ska jag verkligen försöka att lägga upp dagens outfit. Får hoppas jag håller det också, men det ska jag nog göra :)

puss och godnatt

Borde packa

Hejhej
Jag har tråkigt, men egentligen så har jag en massa att göra men har ändå tråkigt. För orkar inte lyfta ett finger, eller jo har lyft några fingrar redan men nu fastnade jag här framför datorn. Det jag har att göra är att packa alla saker, som jag ska ha med mig hemmåt. Så ja jag får väll ta tag i det dära, just nu ligger typ allt i sängen. Så innan jag ska sova så måste jag i alla fall ta bort allt eller ja packa ner allt.

Senare tänkte jag visa mina fina vitsoppor som jag har haft här på rummet ett par dagar, som jag och Jon plockade i söndags..
puss

Fotostudion

Vi var i fotostudion idag på fotoskolan, och fotograferade. Riktigt roligt, Sofias och mitt tema var lite rockabilly!
Här får ni se några bilder, på resultatet.


KLICKA FÖR STÖRRE FORMAT PÅ BILDERNA!!!!
  
  
 


AJ

Glömde mig nyss mina fingrar när jag skulle gå ut från toa dörren, kan ju säga att det var ju inte speciellt skönt! Gör sjukt ont när jag trycker, så får väll helt enkelt låta bli det ;)

Snart kommer det upp lite foton från dagens fotografering!

Kvälls inlägg!

Tja, liten uppdate här på kvällskvisten. Klockan är lite mer än 23 och jag kollade nyss klart på dagens avsnitt av big brother. Så ja nu är det väll sängen som väntar. Ny dag imorgon vi hoppas den blir bra. Den börjar med sovmorgon, vid typ 10 tiden är det fika och efter det så ska jag åka in till västervik en snabbis kommer tillbaka runt 11 tiden då blir det att fixa sig för fotografering. Som sagt eftermiddagen ska spenderar i fotostudion på fotoskolan. Hoppas det blir roligt. Kvällen där vi se vad som händer, jag hoppas på pistolskytte, men så blir det nog tyvärr inte. Så om det inte blir natt så måste jag nog försöka packa. Annars vet jag inte när jag ska hinna göra det eller lå jag har ju torsdagen också tror inte det händer någonting då! Nu ska jag sova uppdaterar i morgon innan skolan förhoppningsvis, eller ja innan fikat vid 10 tiden annars skriver jag när skolan är slut och jag har ätit nat i skolan så om det är så, så är jag tillbaka på rummet vid ca 17. Puss och sov så gott!


Mobil bilder

Som jag sa igår skulle jag ju visa er lite mobil bilder som jag tagit som jag inte ha visat. För nu har det vart många inlägg utan bilder, så ja jag bjuder helt enkelt på ett par kassa mobil bilder.



När jag åkte tillbaka till Gamleby så ser jag på en äng tre par älgar som står och kikar på mig så stannar fort upp med kameran och tar en liten bild ^^



Sarahs får, så sjukt söta! Utflykt på block lektionen.


Garpetrollet ovanför centrum.


Jag och Jon var till Unos torn och kikade tänkte gå upp i tornet men vet inte om det var öppet, men det var ju fint där vi stod också. Så detta är alltså utsikt över Västervik.



Detta är hälften av varje, någon grej här i Västervik. Hälften med mos och hälften med pommes. Väldigt gott faktiskt!


Garpedansberget, utsikt.


Vi hittade en gästbok som jag och Sofia skrev i när vi var uppe på berget och kikade inför film inspelningen.


Utsikt över Gamlebyviken uppe på Garpedansberget. Jätte fint!

12 april

Hejsan svejsan!

3 dagar kvar sedan åker jag hem, eller ja om 3 dagar så är jag redan påväg hem. Borde nog vara typ i Örebro vid denna tid om exakt tre dagar. Härligt det kommer bli, det är ju bara det när jag ska hinna packa? Aja det löser sig.

Dagen idag har vart helt okej, kemi på morgonen, håltimme, lunch super god mat idag. Mums var det.. Efter det hade vi media en timme och sista två timmarna svenska. Var ju meningen att vi skulle ut och skjuta i skogen idag, men han var sjuk så det blev inget tyvärr. Så jag sysselsatt mig med att dammsuga mitt rum och ta fram lite väskor. Annars bara tagit det lungt, glott på BB-live!

Fortsätta ta det lungt, skriver mera senare. puss

Jag vet...

Hej!
Jag vet att jag är jätte dålig på att blogga just nu, och varit det den senaste veckan. Det är för att jag har saker att göra varje dag och kommer hem sent och orkar då inte att skriva i hop ett inlägg, så ja det är dräför jag är lite off på blogg fronten för tillfället. Men tänkte försöka imorgon att uppdatera er lite grann, kommer nog dock hem sent imorgon också. För ska ut på pistolskytte, men ja vi får se ska i alla fall försöka. Har nämligen lite bilder på mobilen att visa er, så ja det kommer väll att komma en liten resume av veckan som gått...

Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på BB, efter det blir det att sova för imorgon är det en ny skoldag som väntar.

Planering för vecka 15

Måndag: Skola som vanligt, på median spelade vi in lite till vår film som handlar om Garpe. Efter det ta det lungt innan vi (jag och sofia) åkte ner till skyttebanan för att vara med på klubbmästerskap. Visst gick det bra, kom faktiskt 2:a av hela 3 stycken, haha ^^ Jag är i alla fall nöjd, jag har varit med på ett mästerskap det är inte dåligt och jag fick faktiskt en silver medalj! :D
Tisdag: Skola som vanlig går mellan 8:50-16:15 efter det blir det lite mat, för att sedan iväg och skjuta. Ska bli himla roligt!!
Onsdag: Sovmorgon! Börjar min första lektion klockan 13:00 och då ska vi vara på fotoskolan för att fotografera. Ska bli roligt. Måste börja packa också. Annars blir kvällen väldigt lungn. Tänke även åka en sväng till affären för att posta ett brev om jag inte hinner det på tisdag.
Torsdag: Skola, på vo som vi har mellan 13-14 så kommer högalids folkhögskola hit. Efter det har vi block och då ska vi ha dramaövningar. Nu vad det innebär. Efter skolan blir det att packa, packa och återigen packa!!
Fredag: Sista dag dagen för denna vecka. Går till skolan fram till 15:00 Så åker väll härifrån vid ca halv 4- 4 någongång. Så beräknas alltså vara hemma vid ca 21-tiden.
Lördag: Hemma
Söndag: Hemma

På väg till Ljungsbro!

Hej jag och Jon är på väg till Ljungsbro, till cloetta. Har sett två vårtäcken på vägen vitsippor och tussilago! Det är bara att säga välkommen våren, äntligen är du här! Puss


70 år

Jag vill gratulera min morfar som idag skulle ha fyllt 70 år!
Morfar är tyvärr inte med oss här nere på jorden men jag hoppas att han har det bra där han är just nu, och att han under dagen och resten av dagen kommer fira sin födelsedag.

jag saknar dig morfar


Stanna upp och andas

Hej
Jag tar det lungt så jag hinner andas i ett par sekunder. Känner mig stressad, varför vet inte? Har vart en fullspäckad vecka. Helt sjukt, men än är inte veckan slut. Snart drar jag till Linköping för att hämta älsklingen han ska vara där vid ca 20:50 ca? Så ja det blir att åka härifrån runt 19:30-19:40. Så kommer jag nog ungefär samtidigt som honom. 

Tills dess ska jag hitta lite bra musik att poppa på vägen, det är en viktig sak. Annars är det väldigt tråkigt att åka bil. Så ja musik måste man ha. Så ja får se när jag uppdatarar igen om det inte blir imorgon så blir det på söndag. SÅ ja jag får önska er en underbar helg. Puss 

:(

Tjabba tjena hallå! Åter igen är jag uppe för sent. Varför?? Det har jag tyvärr inget bra står på. Tänkte gå och lägga mig vid typ 22 tiden ja men vi ser ju hur det blev med det! Blää vad trött jag blir på mig i bland. Nu ska jag i alla fall sova upp vid ca 9 tiden i morgon. Hörs under dagen, kanske innan jag drar till skolan får se om jag hinner. Puss och god natt!


Torsdag, och veckorna springer fram!

Hejhej ♥

Jag är nu tillbaka efter lite blogg uppehåll har vart fullt upp flera dagar..
Kan ju berätta lite om veckan så långt som vi nu har kommit:
Måndag: Skolan först, efter det så fotoograferade jag då Sofia till fotouppgiften tills i onsdags, sedan blev det att åka till skjutbanan och skjuta lite grann. Efter det sätta sig i skolan och vänta på att klockan skulle bli 20, så att stjärnafton skulle börja. Så kom hem vid typ 22 tiden.
Tisdag: Ännu en lång dag, vanliga lektioner på morgonen fram tills lunch. Vid 13 så kom det en buss som skulle ta oss in till Västervik. Där vi skulle spendera hela dagen. Blev att gå på stan, aktiviteter och till slut teater. Som var väldigt rolig! Kom hem vid 22 igen..
Onsdag: Sovmorgon, började vid 13 tiden.. Hade digital bild till ca 16-tiden. Väntade på lite mat, åkte sedan till ICA handlade lite, och tankade innan vi åkte vidaremot skjutbanan för att skjuta med ritkiga pistoler, en 22 kaliber pistol och en 9mm. Otroligt roligt, så ni förstår inte! Blir att göra det fler gånger!
Torsdag (i dag): Skola som vanligt på morgonen, vid 13-tiden så åkte vi mot Gunnebo för att ha utflykt där till Sarahs får. Jätte roligt, och så söta de var. Fick även se ett lamm födas, lite äckligt men ändå häftigt att se, inte varje dag man gör det lixsom. Väl hemma så åkte jag till posten och postade mina ansökningarn hem och städa rummet och nu sitter jag här. Jag tänkte komma in med ett inlägg i kväll med bilder från tisdagen.


För trött!

Hejhej!
Kom hem för typ en timme sedan, har precis duschat. Så nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Big Brother. Senare även kolla på dagens avsnitt av BB mellan 22-23. Återkommer imorgon. Förhoppningsvis lite piggare :) Puss

22:27

Hejhej!
Tillbaka från Västervik, berättar om dagen imorgon nu är jag alldeles för trött. Imorgon väntar det en ny dag!
Puss 

Snart lunch

Hejhej!
Jag har håltimme och passade på att gå till urmmet ett tag, för att lämna saker och för att hämta lite saker. Om typ 20 minuter ska jag gå ner till skolan igen för att få lite lunch. Vid 13:00 ca kommer bussen och ska ta oss in till Västervik där det väntas aktiviteter och teater senare på kvällen. Ska bli roligt med teater faktiskt. Bara hoppas att den är bra, men det sägs att den ska vara det..

Annars då, jo jag kommer komma hem vid typ 22-tiden ikväll. Så ja det blir en lång dag, och jag är redan trött. Hur ska detta sluta? Det är faktiskt jag som ska ta närvaro på bussen dit och hem jag har skrivit ut "finfina" listor ;) Så jag är förberedd!

Aja snart ner till skolan igen, vi hörs senare ikväll. Puss

Natt inlägg igen.

Hej hej! Natt ugglan Emma har fortfarande inte gått och lagt sig eller jo jag ligger i sängen lamporna är släcka och jag ska snart sluta mina ögon för att sova X antal timmar innan det åter igen Br dags att kliva uss och möta en ny dag, med nya med och motgångar. Imorgon kommer det som jag skrev bli en lång dag även då. Så jag får se när jag hinner uppdatera blir nog så att jag skriver när jag kommer hem på kvällen så ja det blir någon gång vid 22-tiden. Nej nu måste jag sova mina ögon faller snart i hop som de har höljt på att gjort de senaste 2 timmarna! Puss och god natt


Låång dag

Hejhej!
Denna dag har vart otroligt låååång, verkligen hållt i gång i typ 15 timmar nu. Varit i skolan i jätte länge, för det första vanliga letkioner mellan 8:50-14:00, sedan upp till rummet en snabbis ner till skolan igen och skriva ut lite papper, satt och väntade på Sofia. Upp till rummet igen för att fotografera Sofia, tillbaka till skolan för att äta mat, efter det åkte vi till skjutbanan och tre tavlor var innan dess var vi till centrum till både apoteket och Ica. Tillbaka till skolan upp till rummet för att lämna lite saker, tillbaka till skolan. Hade lite race med stolarna med hjul, haha riktigt roligt. Satt vid datorn och fördrev tiden tills Stjärnafton började. Vid 20 började det. Åkte ut och kollade på stjärnorna och kollade även på Sarturnus. Riktigt häftigt, man såg ringarna och allt.
Tillbaka till skolan det slutade vid ca 21:30, tillbaka på rummet, duchade och nu sitter jag här och väntar på att mitt hår ska torka så jag kan våga det. För att sedan sova!

Imorgon blir en lika låååång dag. Då är det först skola 8:50-13:00, vid 13 går bussen in till Västervik för aktiviteter där hela eftermiddagen och kvällen. Lite fika och sådant + då aktiviteter. Vid 19:00 är det teater som gäller, det sägs att den ska vara bra. Så vi hoppas på det. Ska bli en rolig dag. Det är jag som håller i bussarna, jag ska vara den som kryssar av alla som går på och så. Haha ^^

Känner att jag måste göra mig ordning för sängen nu. Kommer hem vid kanske typ 22-tiden imorogn så blir väll något inlägg då kanske om jag orkar. Puss och godnatt!


Söndag natt. Hej hej helgen har redan gått...

Söndag natt. Hej hej helgen har redan gått det är nu dags att sova. Jag förstår inte att helgerna går så fort. Imorgon börjar det en ny vecka, vi går in i vecka 14. En vecka som bjuder på nya äventyr. Och det är precis vad denna vecka kommer göra typ fullt schema hela veckan från till fredag då. Helgen vet jag inte vad den kommer att bjuda på. Dock hoppas jag att Jon kommer hit men ja som sagt vi där se vad som händer. Jag ska i alla fall sova nu. Skola i morgon eller ja idag då klockan är över 00.00. Puss och sov gott. Får se när jag uppdateras i morgon har fullt upp typ hela dagen. Så vi hörs när vi hörs, kanske hinner med ett inlägg innan jag drar till skolan, vi får se :)


Planering inför vecka 14

Denna vecka kommer det hända mycket som inte brukar hända, det kommer bli en händelserik vecka!
Det ska bli jätte roligt!

Måndag: Jag börjar klockan 8:50 med matte. Vid 9:50 som vanligt är det fm fika. Efter det en timme till med matte, och den timmen efter fikat går alltid så otroligt fort. Sedan 1 timme media innan lunch blir väll att planera filmen, dags för lunch det är spagetti och köttfärssås! :D Sist lektionen mellan 13-14 så har jag också media. Efter det blir det att fotografera Sofia, till min fotouppgift. Kvällsmat vid 16:30. Efter det blir det att åka till centrum för att ta ut pengar innan jag och Sofia ska iväg och skjuta! Klockan 20 är det stjärnkväll (eller vad det hette?) Kan bli intressant. Kommer vara helt slut på kvällen... 
Tisdag: Vanliga lektioner på förmiddagen, vid klockan 13 kommer bussen som ska ta oss in till Västervik för en eftermiddag/kväll i Västervik! Det är aktiviteter på eftermiddagen, fika och sådant. Vid 19:00 är det teater, Schtunk ska faktiskt bli en väldigt rolig dag!
Onsdag: En vanlig dag, börjar min första lektion klockan 13. Med digitalt foto till klockan 16:15. Efter det blir det att ta det lungt.
Torsdag: Sovmorgon börjar klockan 9:50. Med svenska, efter det lunch. På eftermiddagen åker vi till Sarah´s får för att vara där på block-tiden. Tror även att vi hoppar över VO för att vi måste åka tidigt.
Fredag: Det är dags för freeedagsmys. Men först en dag i skolan med två timmar kemi innan lunch och efter lunch är det två timmar med matte. Slutar vid 15. Får se vad som händer på kvällen? Jon kanske kommer hit, jag hoppas verkligen att han gör det, vore underbart!
Lördag: Får se vad som händer om Jon kommer hit så åker vi nog kanske till Ljungsbro. Om han inte kommer hit i helgen, så vet jag inte vad jag ska hitta på.
Söndag: Ta det lungt, får se vad som händer.

18:35

Klockan börjar närma sig 19:00 och jag har vart i Västervik en sväng och handlat lite och käkat. På väg hem till Gamleby igen, så svängde jag in till Almvik och kikade lite. Gjorde även lite backövningar, jag måste bli bättre på att backa känner jag ^^, Det gick hyffsat bra. Första parkeringen jag ställde mig på idag förresten så ställde jag alldeles perfekt, tänkte oj va duktig jag var på att parkera de två andra som jag ställde mig på blev inte lika bra. Haha så det var ju typiskt.

Tänkte nu gå in och duscha sedan fortsätta kolla på Big Brother, det är ju Live sändning klockan 21! Så då måste jag sitta här vi datorn! Puss

Söndag förmiddag

Hola, Que tal?

Jag skickade nyss i väg mina personliga brev till mamma så hon kunde läsa dem, nu har jag ändrat lite. Så ska skicka dem igen, så hon kan läsa dem igen. Så ska jag ringa henne senare ikväll. Annars då så ska jag snart åka in till Västervik och göra stan ^^
Ska handla lite nödvändiga saker såsom tvättmedel, skäljmedel och lite sådant. Ska även käka någonstans. Så jag återkommer när jag kommer tillbaka hem!


Big brother!

Jag har legat och kollat på BB 24/7 tills nu! Haha va bra det är, jag älskar det. Men nu är det sov dags. Som det varit ett tag nu faktiskt. Vi hörs när jag vaknar. Puss och god natt :)


Effektiva Emma är nu trött!

Halloj!

Som sagt jag "råkade" beställa big brother 24/7. Måste bara kolla på det, för ja jag är beroende av Big Brother. Ibland måste man unna sig lite, faktiskt!

Men lite uppdate om Effektiva Emma som mitt smeknamn blev idag, påhittat all by my self!
Har faktiskt hunnit med en massa grejer idag:
- Tvättat fyra maskiner med tvätt.
- Dammsugit och städat rummet, bytt sängkläder och fixat. Hann dock inte att dammtorka men vad lungna jag har en dag imorgon också.
- Kökt kuvert och skrivit adresser till alla folkhögskolor som jag ska söka.
- Skrivit 3/4 personliga brev som ska bifogas till ansökningarna. Det sista ska fixas imorgon, så jag kan skriva ut alla på måndag.

Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och utnyttja mitt Big brother 24/7. Imorgon blir det en sväng in till Västervik för lite shopping, dock inte kläder utan nödvändiga saker så som sköljmedel, tvättmedel, schampoo, balsam och lite mat ^^ Sånt dära som är tråkigt att handla eller är det? Inte är det det roligaste i alla fall. Sedan blir det mat på stan, eller blir väll det vanliga stället och sedan blir det att äta i bilen. Haha det är standard på söndagar, dock bra länge sedan nu. Roligt att kolla på alla människor som går förbi också, och sitta där och tänka på en massa saker, i min ensamhet. I bland är även det skönt, faktiskt!
Puss ses imorgon!

Effektiva Emma

Hejhej
Ja idag känner jag mig faktiskt ganska så effektiv, dock inte i morse då jag klev ur sängen vid typ 13, "hoppasan". Efter det har jag varit effektiv, vart nere till centrum och handlat kuvert fanns 5 p och sedan 50 p jag valde de med 50 så nu har jag 50 vita kuvert. Om någon behöver kuvert kom till mig då ;) Men varför jag köpte kuvert då var för att jag måste ha det för att kunna skicka iväg ansökningar till olika folkhögskolor.

Så nu håller jag på och skriver adresser på dem, dit de ska skickas. Samtidigt som jag städar mitt rum och tvättar. Så springer fram och tillbaka till tvättstugan också. Jag känner mig effektiv, så ja nu ska jag fortsätta, med allt.

Fredag

Hejhej!
Det är fredag och för en gång skull är jag kvar här i Gamleby. Känns bra att inte beheöva ut och fara passa bussar och tåg. Fast självklart är det också himmla tråkigt har nu tre helgen i rad fått träffa Jon och två helger i rad träffat familjen. Så visst känns det annorlunda. Men snart så är jag hemma mer än två veckor om jag får som jag vill ^^ Ska bli så otroligt skönt så ni fattar inte!

Nu då sitter jag och kollar på så ska det låta :)
Får se vad som händer senare, uppdaterar mera då. puss

Youtube 17

Jag har fått en ny favorit låt vilket ni kan lyssna på nedan

Jag hörde denna första gången när jag och älsklingen var på gratis konserten på Kulturhuset när jag var i Sthlm. Det var ju i sammanband med Earth Hour. I alla fall det är Vanessa Falk som sjunger. Jag måste säga att det är en riktigt grym låt!


RSS 2.0