Planering för vecka 15

2011-04-11 @ 22:12:29
Måndag: Skola som vanligt, på median spelade vi in lite till vår film som handlar om Garpe. Efter det ta det lungt innan vi (jag och sofia) åkte ner till skyttebanan för att vara med på klubbmästerskap. Visst gick det bra, kom faktiskt 2:a av hela 3 stycken, haha ^^ Jag är i alla fall nöjd, jag har varit med på ett mästerskap det är inte dåligt och jag fick faktiskt en silver medalj! :D
Tisdag: Skola som vanlig går mellan 8:50-16:15 efter det blir det lite mat, för att sedan iväg och skjuta. Ska bli himla roligt!!
Onsdag: Sovmorgon! Börjar min första lektion klockan 13:00 och då ska vi vara på fotoskolan för att fotografera. Ska bli roligt. Måste börja packa också. Annars blir kvällen väldigt lungn. Tänke även åka en sväng till affären för att posta ett brev om jag inte hinner det på tisdag.
Torsdag: Skola, på vo som vi har mellan 13-14 så kommer högalids folkhögskola hit. Efter det har vi block och då ska vi ha dramaövningar. Nu vad det innebär. Efter skolan blir det att packa, packa och återigen packa!!
Fredag: Sista dag dagen för denna vecka. Går till skolan fram till 15:00 Så åker väll härifrån vid ca halv 4- 4 någongång. Så beräknas alltså vara hemma vid ca 21-tiden.
Lördag: Hemma
Söndag: Hemma

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0