Tisdag

2011-04-27 @ 00:27:52
Tjena!
Dagen idag har vart väldigt bra, började med som jag redan skrivt med frukost med nybakade scones. Efter det fixa i ordning sig för att åka till Kopparberg och hämta Pernilla för att senare åka vidare till Lindesberg och träffa Emelie. Var förresten och postade ett brev också att jag vill börja på skolan i Grebbestad!

Var väll i Linde efter 12 någongång. Åkte till Emelie, stod och pratade ett tag utanför henne. Bestämde oss senare för att åka till Lindesbergs arena. Men först var vi till Lindeskolan och kikade tänkte att vi skulle träffa våra gamla lärare, men de hade ju Påsklov, så det var synd. Så därför gick vi till Arenan för att kika, kollade lite överallt och sedan kollade vi vad det kostade och bowla. Så vi bestämde oss att bowla, men att vi först skulle gå och äta en varsin baugette på 37:an "dirtseven" mycket gott. Var typ ett år sedan jag åt där så ja det var otroligt gott fick bli en liten tonfisk!

Efter det gick vi tillbaka till Arenan och spelade två serier på bowlingen. Jätte roligt, och förresten så var det väldigt fint där inne. Efter det en vända på stan för att sedan åka till Mejk och kolla där lite. Skjutsade sedan hem Emelie och jag och Pernilla åkte hemmåt.

Med andra ord, en trevlig dag med underbara vänner ♥

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0