Inlägg om vecka 8!

Nu äntligen, som jag sagt i snart tre dagar att jag ska skriva om veckan, och inte orkat, eller vart för trött eller att jag har kommit på det försent. Nu ska jag iallafall göra det!

MÅNDAG
Jag klev upp klockan 5:00, eller ja mamma väckte mig och vid halv 6 åkte vi till kopparberg för att jobba. Började klockan 6. Sen jobbade jag till 13:15, för 13:45 skulle jag till tandläkaren så mormor hämtade mig på jobbet sedan följde hon med mig till tandläkaren (tack så mycket mormor!) sedan åkte vi hem till oss, för jag och mamma bjöd mormor på mat, sedan blev det lungt på kvällen och gick och la mig runt 22-tiden!

TISDAG
Skulle ha jobbat, mamma väckte mig klockan 5 som vanligt men orkade verkligen inte kliva upp, var så sjukt trött så blev hemma idag, men gjorde lite saker hemma, hämtade ved och lite så. Annars blev det att gå och lägga sig vid 21, så jag skulle vara pigg tills imorgon, om man nu kan vara pigg klockan 5 på morgonen?

ONSDAG
Jobbadem upp igen klockan 5, gick faktiskt lite lättare när jag gick och la mig i bra tid, kom hem vid 4 tiden, sen blev det att sitta vid datorn och kolla på tv, och gå och lägga sig igen vid 21.

TORSDAG
Sista dagen att jobba, det gick bra. Kom hem vid halv 4 tiden, sedan blev det som vanligt att sitta vid datorn. Var sjukt trött på kvällen så var ainte uppe så länge, med tanke på att jag hade klivit upp vid 5 på morgonen ^^

FREDAG
Ledig, pysslade lite här hemma, och vid 12 tiden kom mamma hem och sen runt halv 1 så åkte vi till Ludvika då vi skulle besikta Volvon, sedan blev det lite shopping, besök hos syster och ted och sedan att äta på restaurang. Kom hem vid 18-tiden så då blev det att kolla på tv och sitta vid datorn!

LÖRDAG
Ta det lungt på förmiddagen, skottade snö och lite så. Och runt 19 tiden åkte mamma ner till K&M, och efter ett tag så kom Emelie och Pernilla hit, så då blev det att äta tacos, spela lite wii och snacka. Var en trevlig kväll. (bilder kommer). Haha, men när vi satt i soffan och skulle ta lite kort, så hör vi värsta dunsen och vart skit rädda, men det visade sig att det var snö från taket som hade lossnat, och det var väll en jäkla tur att det inte var någon bil där, men pernilla stog på andra sidan där det inte hade ramlat men är ju snö där också så vi går ut och ska försöka flytta bilen, och ska backa neråt och kör in i snökanten, sen försöker vi putta bilen, men så himmla halt så vi får backa hela vägen ner. Då det inte gick att komma upp i backen då det bara slirade. Men tillslut så ställde vi den längst ner i backen. Haha och vid 00:20 så åkte dem hem, och jag följde med så Pernilla släppte av mig vid Knappens så gick jag ner till K&M där Mamma var, så gick jag med henne hem ^^ Så kom hem vid 02:00 nångång. Riktigt trevlig dag/kväll/natt iallafall!

SÖNDAG
Tagit det lungt, fått damp på min mobil, beställt en ny mobil haha ^^ och vart och grattat L, som fyllde år igår, så vi fick tårta, bullar och kakor. Mycket gott. och nu är klockan 22:37, och jag ska sova, för imorgon är det skola, och kulturvecka (berättar mer om den imorgon)

02:10

Här sitter jag, och kom för en stund sedan hem!
men nu blir det att sova, är dock inge trött så blir nog att läsa några sidor i boken.
Men vi hörs imorgon då, riktig uppdate om hela veckan + lite andra inlägg
Men vi hörs, godnatt


Dagens outfit


Tröja - från vero moda
Linne - från lindex (NYTT)
Leggings - från gina tricot
+ raggsockor!


Lite försenat :P

Hejsan, klockan är ca 17:50. Och dem ska alltså snart vara här, men blev lite framflyttat.
Emelie åker nog strax från Lindesberg. Så när hon skickar ett sms, så blire att vänta en liten stund sedan ska jag börja steka köttfärs, annars blir det så sent med mat, för jag är hungrig nu ^^
Menmen, vänta på sms:et sen blir det en trevlig kväll ikväll.
Kan ju ta fram ps2 medans jag väntar (Y)

PUSS

Taggar...

...för en trevlig kväll tillsammans med Emelie och Pernilla!

De kommer hit vid 6-tiden någon gång, så då blir det att göra tacos. Sedan ps2/wii och lite snack. Kommer bli en toppen kväll.
Så nu ska jag fortsätta att städa, så jag hinner tills dem kommer, har en timme på mig, till 5 ungefär sedan tänkte jag fixa till mig, för just nu går jag i mjukisbyxor och linne ^^ Menmen, nu snabba på lite!
Skriver kanske ett litet inlägg innan dem kommer, får se. Annars önskar jag er en riktigt trevlig kväll!
och ta hand om varandra, puss

Shopping

Hejsan, jag tänkte visa vad jag handlade i Ludvika igår.
Det blev lite nya inköp


två filmer från elgiganten


choklad från dollar store


nått spel till Wii, från åhlens


linne från lindex
(finare i verkligenheten)

Rackarns!

Kvart i tolv är klockan, och jag är sjukt trött!
Så nu blir det sängen, och läsa i boken.
imorgon lovar jag er uppdatering, mycket annat nu förstår ni. Menmen imorgon kommer det uppdate, även ett inlägg om vad jag har köpt idag :)
Puss och gondatt.

Ludvika snart

Hejsan!
jag gör i ordning mig för en dag i Ludvika tillsammans med mamma,
vi ska bland annat:

  • Besikta volvon
  • Till mattias trafikskola
  • Dollarstore
  • Elgiganten och dem affärerna?
  • Handla, antar jag ^^
  • Hem till Syster och Ted!
  • Äta på Resturang :)

Blir en trevlig dag tror jag, mer uppdate senare idag, snart kommer mamma så måste skynda mig ^^
PUSS


Usel uppdate!

Hejsan
jobbat idag också, som jag skrev igår. Och jösses va jobbigt det var att gå upp klockan 05:00 imorse, menmen kom ju upp tillslut och till jobbet kom vi också!
Så gissa om jag är trött nu, men imorgon blir det att sova. Ska gå upp runt 8 tiden, då efter att mamma slutat jobba runt 12-tiden, så åker vi upp till Ludvika, där vi ska besikta volvon, sedan åker vi och hälsar på A&T, sedan äter någonstans, får se vad det blir.
Men jag lovar er bättre uppdate imorgon, då också om veckan som har vart!

Nu ska jag kolla vad mamma gör, sedan blir det nog sängen?
kanske skulle passa på att läsa andra boken i twilight serien, har kommit till ungefär halva. Och den är riktigt bra, och ett tag sedan jag läste nu också, japp så får det bli. Så hörs vi imorgon! :D

Förresten så har mamma och jag beställt bilder från fujidirekt nu, det var på tiden ^^
så dem kommer under nästa vecka, tis-ons? om vi har tur!
Puss

godnatt.

Nu ska jag sova, upp vid 5 imorgon också. För sista arbetsdagen, sedan på fredag är jag ledig!
Åter kommer med mera uppdate imorgon, kommer även lite uppdate om de senaste dagarna.
Puss och ha en bra dag imorgon.

Blogg designe!

Hejsan, jag sitter just nu och hjälper en kompis med hennes blogg, just nu går det inte så jätte bra, men det ska nog fixa sig.
Det är redan en färdig stilmall, som man sedan får ändra men ja det är inte det lättaste. Menmen återgå till det nu, och hoppas på det bästa. Åter kommer senare om hur det gick/går ^^
Puss

21:08

Hejsan
nu ska jag sova, upp vid 5 imorgon. För imorgon är det jobb som gäller!
kommer hem vid 4-tiden, PUSS

23 februari!

Hejsan!

Skulle ha jobbat idag, och skulle alltså ha klivit upp klockan 5 imorse. Men jag var så himmla trött så det var helt otroligt, så ja mig i sängen igen och sov, medans mamma åkte och jobbade. Men jag ska jobba tre dagar denna vecka och har jobbat en (i måndags) skulle ju ha jobbat mån-ons, men blev ju inte så så nu blir det att jobba mån, ons och tors. Det blir bra det också, skönt att vara ledig lite i mellan här. Sen har jag fredag, lördag och söndag ledig! Blir riktigt skönt, och på Lördag så kommer Pernilla och Emelie hit.

Och nästa vecka är det ju också lite lov, iallafall från lektioner då vi har våran kulturvecka. Så det blir lungt, och fredagen vecka 9 så ska vi till Örebro för att spela bowling, på Strike!  :D Sedan är det helg igen!
Det blir toppen, och faktiskt så gör jag hellre någonting på dagarna för om jag inte hade jobbat så hade jag bara suttit vid datorn, så ja jobb is good, och pengar blir det. Så nu laddar vi för jobb två dagar till, 16 timmar.
DET BLIR BRA!

Nu ska jag snart hämta posten, först ska jag kolla klart på Miljonlotteriet lyckhjul. Dock repris men ändå skoj! :D
Puss 

Snark.

Haha, rubrik brist, jappjapp!
Men ska iallafall krypa ner i sängen, upp klockan 5:00 imorgon, borde inte det vara olagligt?
man borde tycka det, jag tycker det. Vi börjar klockan 6:00 och jobbar till 15:15 ungefär.
Men nu sängen annars orkar jag inte upp imorgon, får se om jag slänger in ett inlägg klockan 5 imorgon ^^
det beror på om jag orkar, så det återstår och se.
Puss, och godnatt!

Planering för vecka 8

Måndag: Kliva upp vid 05:00, sedan åka till kopparberg vid halv 6 tillsammans med mamma för att jobba på hennes jobb, slutar vid 13:15, för vid 13:30 så kommer mormor och hämtar mig, och skjussar mig till tandläkaren, sedan hem och laga mat och vänta på mamma.
Tisdag: Jobba kliva upp vid 05:00, kommer hem runt 16:00.
Onsdag: Samma idag, jobba!
Torsdag: Samma idag, tror jag iallafall eller om jag tar lite lov här, får se hur jag känner på onsdag.
Fredag: Mitt lov börjar! Bara ta det lungt!
Lördag: Pernilla och Emelie kommer hit? Tror jag, kanske egentligen har jag inte en aning :P
Söndag: Ta det lungt och ladda för kulturveckan!

TACK

Hejsan!
I fredags så blev det glass och så till Mellis då det var min sista dag, sedan fick jag även ett paket och i det paketet låg det en jätte söt mugg. Så jag tackar så jätte mycket för den, och för att jag har fått vara hos er under dessa veckor!
TACKTACKTACK :)


söt va?!


Söndag!

Hejsan, ute skiner solen så jag ska faktiskt bara borsta tänderna sen ska jag gå ut.
Blir att skotta lite snö, ta bort snö från taket?
Aja vi får se. Skriver mera senare, Puss


00:20

Om man skulle krypa ner i sängen och läsa lite, riktigt spännande just nu i boken. Läser ju Twilight böckerna och är just nu i andra boken och har läst lite mindre än halva! så nu ska jag stänga av datorn, gå ner och säga godnatt till mamma sedan läsa en liten stund, sedan sova.
Puss, och godnatt :)

Önskeoutfit


Luleå 2010

Den 9 april så kommer jag, mamma, K, M, H, R, E och J ta bilen ner till Stockholm sedan tar vi vidare med flyget upp till Luleå. Där vi ska tillbringa 4 dagar vi flyger hem igen den 12 april. Vi ska nämligen fira S&K som fyller år.

Det ska bli riktigt roligt och vi kommer bo på Scandic hotel Luleå, det hotellet ligger näst högst upp i Sverige (av alla scandic hotel)
kameran följer självklart med, så jag kan när jag kommer hem visa er massa bilder, då det kommer finnas massa nytt att ta kort på, så ska bli jätte roligt, vi kommer även ta med en dator så kommer uppdatera er vad som händer i Luleå. Så ni får ju också följa med på mini resan, och jag hoppas självklart att ni kommer uppskatta det!


Hotellet vi ska till, nummer 36 (i svarta ringen)


Men ja, tänkte visa er lite bilder från hotellet som finns påhttp://www.scandichotels.se/sv/


Reception

  
Rummen


Bar


Restaurang


Relax


Lördag, med snö!

Hejsan. det är klass 2 varning i Örebro län och det kan komma upp till ca 30 (!!) cm snö.
Jag vill inte ha nå mera snö, nu får det allt räcka..

Men vad händer idag då?
bara ta det lungt, städa lite, plugga lite, spela lite. En allmän slapp dag, och sen ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen, sedan blir det nog några Vänner-avsnitt, länge sen jag kollade på det nu! Men ska försöka blogga bra idag med ca 4-5 inlägg, kankse mera men ska iallfall fört och frömst försöka med 4-5, sen får vi se. Måste ju ha något bra att skriva om och inte bara skriva för att bara skriva liksom ^^ Så vi får väll se hur det går.
Puss


Det är dags för fredagsmyyyyyys!

Japp, idag är det fredag och det innebär FREDAGSMYYYYYS men vad ska man hitta på då?
Jo jag ska kolla på let´s dance tillsammans med mamma (tror jag?) om hon inte ska kolla på OS, för om hon ska det så blir det att kolla själv på let´s dance!

Men kan ju berätta om min sista dag på dagis.
Kom dit vid 8:00 imorse och gick in på björnarna där det var två barn, blev lite spel och sådant, och vid 9-tiden blev det att äta frukt. Sen mera spel och lek. Efter det gick jag in på delfinen och nyckelpigan där det var 13 barn men bara 2 personal, så var med där lekte och massa. Sen blev det även att vi åt där på delfinen tillsammans med de två barnen från björnarna, sedan blev det lite pussel, och blev sedan frågad om jag kunde gå över till Nyckelpigan så någon av dem kunde gå på rast, och visst kunde jag det, så kom precis i maten ellerja dem var nästa klara så satt där med två barn plockade undan och sånt, medans en gick på rast och den andre la två barn. Sen blev jag själv med dem, för L gick också på rast, men vi gick ävertill delfinen och var tillsammans med dem, och efter en stund där inne blev det lite rast för mig, och sen tillbaka in på rätt avdelning som jag egentligen är på. Där dem kollade på film men blev lite pusslande med ett barn. Och till mellis så blev det glass, banan, chokladsås och strössel. Dem fick det bara för att det var min sista dag, sedan fick jag även en present, en jätte söt mugg. Det kommer bild imorgon på den :)
Slutade egentligen 15:30 men var kvar till ca 16:20, mycket trevligt! Så pusslade lite med ett barn.
Men när alla barnen hade  gått hem (från den avdelningen) så gick även jag också hem.

Så sammanfattning av dagen:
Den har vart riktigt bra och rolig. Även ett jätte bra avslut på denna period, då jag fick vara på alla tre avdelningar idag, så riktigt roligt. Kommer sakna alla barnen och personalen väldigt mycket för älskar det dära stället! Riktigt roligt är det!, men blir snart att hälsa på och lämmna ett papper ^^

Torsdag

Hej
torsdag idag, och veckorna bara springer iväg. Februari har snart passerat det är bara 10 dagar kvar på denna månad! Det går riktigt fort nu, lite för fort kanske?

Men iallafall näst sista dagen på APU:n idag, vi har vart ute i princip hela dagen på förmiddagen var vi till b-vallen och åkte skridskor sen gick vi tillbaka till Lunch och åt den på stugan, det blev soppa och pannkaka! Efter det blev det lite lek och sedan städa upp, och sedan ut igen, tog rast mellan halv 1 - 1, så vid 1 gick jag ut igen. Lekte bland annat brobro bräjja (haha, stavning?).. Men sedan vid 2-tiden gick vi in igen, sedan kom fritidsbarnen och det blev mellis, som idag var korv och bröd. Sedan blev det mera lek, och vid halv 4 slutade jag och gick då hem, mamma hämtade mig. Skönt att inte behöva gå, när det snöade.

Imorgon är det fredag, det innebär sista dagen på dagis. Riktigt tråkigt, men blir roligt för vi är alla avdelningar tillsammans imorgon, det gillas. Så det ska bli kul, men tråkigt med sista dagen, så imorgon blir det att leka extra mycket med barnen :)

Men nej, nu ska jag kika runt på internet läsa lite bloggar och sådär, sen gå ner och ta något att äta!
Puss


(går)dagens outfit


Tröja - från lindex
T-shirt - från gina tricot
Jeans - från gina tricot


Ont i mitt huvud!

usch huvudvärk det är vad jag har nu, så nu ska jag sova!
Skriver mera imorgon, kommer bland annat outfiten från idag (som jag har glömt att lägga in idag) sedan lite info om hur provet gick som jag hade för en vecka sen! :D Roliga nyheter, kan jag ju säga.
Puss och godnatt
förresten imorgon är det praktik som gäller.

Kronans Droghandel?

Det finns ett företag som heter Kronans droghandel, och den 9 november 2009 blev det klart att Kronans droghandel skulle köpa upp 171 apotek runt om i Sverige (bla ett här i Ljusnarsberg)
Och ja förrut har det hetat Apotek Misteln (här i Ljusnarsberg) alla heter ju olika, (bla Lärkan, Vargen, Delfinen och Tre nycklar m.m ) Men nu såg jag för någon dag sedan att det hade tagit bort Apoteks skylten och skulle sätta upp en annan, och ja vad tror ni den nu heter?

KRONANS DROGHANDEL

Men hallå, droghandel?
Vadå ska man gå in och köpa lite amfetamin, hasch eller varför inte lite cannabis?
helt sjukt egentligen att dem döpt det till det, haha. bara jag som tycker såhär eller finns det någon som håller med? Dem kunde ju ha kommit på något annat namn en just droghandel, okej visst medicinerna kan man ju se som "droger" eller ja, men ni förstår vad jag menar. Haha men kan bara inte släppa det!
Men inte tänker jag säga "jusstja vi måste in på droghandeln innan vi åker hem" haha låter ju lite fel, utan jag kommer frotsätta säga Apoteket, och visst det heter det ju fortfarande i Sverige lite överallt.

Haha, men oj vilket långt inlägg det blev om detta. Men ja, var bar tvungen och skriva av mig lite ^^

Läxa :'(

Jag kom just precis på att vi hade en läxa tills imorgon i kursen: Natur och frilufsliv B som jag inte äns har börjat med, så ja just nu sitter jag och gör den, får se om jag gör rätt. Men orkar knappt tänka så vi hoppas på det bästa. Och inte blir det så långt heller, menmen jag har ju iallafall gjort den! Det måste ju vara bra det också :)

men nej åter till pluggandet!
mera uppdate senare, runt 21 tiden


Önskeoutfit


16 februari - 2010

Hola!

Tisdag idag, och det innebär praktik på Åstugan.
förresten så är det fettisdagen idag, då man ska äta semlor så idag så gjorde A semlor, som vi sedan åt istället för frukten. Barnen fick jordgubbssylt i sina och vi vuxna fick mandelmassa. Va faktiskt gott, för dem var inte så stora som dem brukar vara utan alldeles lagoma!

Sedan blev det lite lek, och massa spel och pussel. Sedan blev det mat, då det idag bjöds på makaroner och köttfärsås, gott vare! Efter det blev det städning så vi kunde klä på oss och gå ut. Så var ute en sväng och vid halv 1 så gick jag på rast och hade rast till 13, då jag gick ut igen. Belv att vara ute en sväng till innan det var dags att gå in, väl där inne blev det att vänta på skolbarnen sedan blev det kalas då 4 stycken hade fyllt år. Så det bjöds på Tacos, och det var riktigt gott. Så ja istället för mellis, som i vanliga fall brukar vara korv och bröd eller macka och oboy. Så blev det idag Tacos. Och kan ju säga att barnen älskade det.
Och vid 15:30 så slutade jag, och då gick jag hem.

Jag och mamma åt för en liten stund sedan lite mat och nu sitter jag här lyssnar på musik, kollar ansiktsboken (mer länd som facebook ^^) och kollar runt på internet och lite så.
Fast just nu skriver jag detta, och ska försöka komma på något roligt att blogga om, så kommer nog nått inlägg snart ^^, om jag kommer på något annars bloggar jag ändå.

Jag hoppas ni har haft en bra tisdag.

//Emma


Planering för vecka 7

Måndag: Jag åkte med 11-tåget in till skolan, hade en lektion som började 13:15 rättskunskap. Men vi slutade den vid 14:15 (den håller på till 16) så det blev att åka med 15-tåget hem. Mamma hämtade mig i Kopparberg.
Tisdag: Praktik, mellan 8:00-15:30. Vi får se vad dagen bjuder på, blir iallafall födelsedagsfirande (tror jag)
Onsdag: Skola, har natur och frilufsliv på morgonen vi skulle ha teori. Sen har vi Magdas lektion, då får vi nog tillbaka provet, ska bli intressant att se hur det gick, jag hoppas VERKLIGEN att jag fick G iallafall! Åker nog med 15:00 tåget hem, mamma hämtar mig i Kopparberg.
Torsdag: Praktik, 8:00-15:30.
Fredag: Praktik, 8:00-15:30. Sista dagen idag, kommer sakna alla barnen och personalen jätte mycket!
Lördag: Vet inte.
Söndag: Vet inte.

Tummen upp, tummen ner


- Att vi idag fick åka med 15:03 tåget hem, vi slutade alltså tidigare än vi skulle redan klockan 14:15 (dock missade vi 14:11 tåget) menmen kom ju hem tidigare iallafall.
- Att det imorgon är det är dags för APU, det alltså dagis som gäller. Härligt!
- Sista veckan i skolan, vecka 8 har vi lov.
- Att kulturveckan närmar sig, vecka 9 drar det igång, (mer info om den senare).


- Att praktiken snart är slut, bara tre dagar kvar.
- Att det tydligen ska komma ännu mera snö, snälla jag vill inte ha mera snö! 
-
Att jag måste snart börja med Historia arbetet, ska lämna in det vecka 10.

Önskeoutfit

Kategorin "önskeoutfit" har inte blivit så välfylld, men ska försöka fylla på där med olika outfits, som jag skulle vilja ha, eller bara få ha på sig en dag. Så nu tar denna kategori, nya tag!


Dagens outfit

Har sagt det förrut och säger det igen, Gina Tricot nörd.
OHJA :D



Tröja - från gina tricot
Linne - från gina tricot
Kjol - från gina tricot (NY)
Leggings - från gina tricot


15 februari

Hejsan!
Hade ställt mina klockor på 6:00, men tror ni jag orkade gå upp då imorse, när man vet att man egentligen kan somna om igen och gå upp ca 3 timmar senare, alltså vid 9. Så ja det var det jag gjorde, ställde om klockorna till 9:20, och somnade om igen, riktigt skönt ska jag säga er! Så jag åkte ju med 11 tåget (hann ju skriva ett kort inlägg innan jag gick) kom fram till Linde vid 11:35, och då stod Pernilla och väntade på mig, så vi gick till Expert sedan till Lizas parfym och tillbaka till skolan, eller en sväng in på 37:an där Pernilla köpte en baugette.

Satte oss i A-huset en stund sedan vidare till C-huset där vi skulle ha lektion, rättskunskap som började 13:15, men han var försenad så han kom runt 13:20, haha så ja inte så mycket försenad men ändå ^^ Satte oss, fick tilbaka "läxförhöret" haha fick 8/25, not so good, menmen.
Sen gick vi igenom någonting, haha typ ingen lyssnade. Sen gick vi igenom frågorna som skulle vara klart tills denna vecka, sedan fick vi sluta. Och dem som inte var klara, eller som fick papprerna idag fick vara kvar. Så jag och P åkte med 15:03 tåget hem, och mamma hämtade mig i Kopparberg efter att hon hade slutat jobba, sedan åkte vi hem.

Och nu sitter jag här, åt precis lite äppelpaj som jag bakade nyss. Riktigt gott var det! Så kanske tar lite mera senare. Men nu ska jag lägga upp dagens outfit.
Puss

Skolan nu!

Nu ska jag gå till tåget, blir kort uppdate för hinner inte. Tåget går 11, kommer hem vid 17 antar jag kankse tidigare, det visar sig. Puss :)

Shopping!

Hejsan!
Igår var jag, mamma och mormor till Örebro för lite shopping och visst hittade jag saker. Blev 658:- fattigare. Så nu tänkte jag visa er vad jag köpte för någonting..


GINA TRICOT, 149:-
riktigt söt kjol, hade ju presentkort så betalade endast 27:-



COOP FORUM, 49,90:- /st = 100:-
Ska ju snart beställa foton från fujidirekt och måste ha nått att sätta dem (skulle ha köpt på claes ohlson, men fanns inte)



CHILLI, 89:-
Tofflor, dem är jätte sköna och mjuka var bara tvungen att köpa dem.



IKEA, 39:-
Lådor till en grej, haha ^^



H&M, 49:-
Min andra är snart slut, och när vi ändå var i Örebro passade jag på att köpa en ny.



LÅGPRIS VARUHUSET, 3 st för 12:-
Va sugen på nått att äta, så köpte tre mentos (på bilden bara tvåför en har jag ätit upp) riktigt goda är de.



SKOPUNKTEN, 349:- (jag betalade 315:-)
Jag köpte high heels, 10 cm klack faktiskt.
Men iallafall om man blir medlem så skulle man få 10% på ett par skor, och medlemsskapet var gratis, så varför inte så fick rabatt på den på 34,90:- därför jag betalade 315:-

Valentine´s day!


Tummen upp, tummen ner


Att det bara är en vecka kvar till sportlov, vecka 8 så är det en vecka ledig! Och denna vecka är ju också bra, bara två dagar i skolan sedan tre dagar på praktiken. Det kommer bli nice!

 
Att det är sista veckan på praktiken, riktigt tråkigt. Kommer sakna alla, barnen, personalen. Ja ALLA!

Youtube 13

När jag fyllde 16 år, för snart 3 år sedan minns jag att min pappa spelade denna låt för mig.
jag älskar dig pappa ♥

Flamingokvintetten - Hon är sexton år idag




Dålig

usch vad jag har bloggat dåligt det senaste dagarna, fy på mig!
Har iallafall vart i Örebro idag tillsammans med Mamma och Mormor, jag lovade er också bilder på det jag har köpt, men var mörkt när jag kom hem så blev inga bra, så skjuter upp det tills imorgon.
Och jag LOVAR imorgon blir det bra blogg-dag, men mycket inlägg!
PUSS

Orkar inte uppdatera.

Hej, orkar inte uppdatera, vill bara lägga mitt huvud på kudden krypa ner under täcket och sova!
Så det ska jag göra, förresten imorgon blir det Örebro tillsammans med Mamma och Mormor, kommer hem på kvällen någngång, uppdaterar då, + visar vad jag har köpt :)
Puss

Dan innan fredag

Haha ja jag har rubrik bris..

På schemat idag stog det Praktik på dagis, började klockan 8:00 och slutade 15:30. Vid 9:00 så gick vi mot b-vallen för att åka skridskor och leka  snöhögarna med barnen, men alla frös typ, men några åkte nästan hela tiden. Men var trevligt, dock frös jag sjukt mycket om händer och fötter!

Sedan gick vi tillbaka till dagis och åt soppa och pannkaka, riktigt gott! Sen blev det lite lek inne, spelade fia med knuff med två barn. Fast gick på rast vid halv 1 och hade då en halv timme så tillbaka till 1-tiden och då hade den börjat gå ut, så då var det bara att hämta ytterkläderna och det och bara gå ut i kylan ^^
Var ute runt en timme sedan blev det att gå in igen och äta mellis, korv med bröd, det var gott! :D
Efter mellisen så blev det ritande, och vid halv 4 så slutade jag och gick då hem!


Hemma satt jag vid datorn, åt lite mat och spelade Wii!
och nu sitter jag här och skriver detta samtidigt som jag kollar på Made in Sweden. Men jag ska fortsätta kolla på det nu, och imorgon så är det praktik igen, riktigt skönt med fredag ska jag ju säga. Sen på lördag blir det Örebro tillsammans med Mamma och Mormor, blir skoj. Det som ska inhandlas är ett par skor (riktigt snygga, bilder kommer) och hoppas verkligen att den finns kvar!! Annars får det kanske bli ett par andra (är dock inga skor man kan använda nu, eller kan man väll men är ju typ vår/sommar skor)
Men uppdate imorgon igen, kankse innan jag drar till dagis men lovar inget.
Så vi får se, annars så kommer jag hem vid 16-tiden!
PUSS

Onsdag.

Hejsan, onsdag idag då och det innebär att det var en skoldag (skola mån och ons) de andra dagarna praktik. Men iallafall skolan idag då, gick upp vid ca 05:50, gjorde i ordning mig, packade ryggsäcken gjorde varm oboy och bredde smögåsar gick till bussen, och på bussen tränade jag lite grann på provet, sedan plingade jag och gick av i Bångbro vid P, sen tog vi sällskap hem till henne, där hon också fixade i ordning. Sen åkte vi med hennes mamma tillbaka till busshållsplatsen där E&A kom, då E skulle skjussa oss, vi vr nämligen och åkte skridskor i Örebro idag vid rävgången. Så vi åkte bil dit, i Linde så stannade vi till vid Lidel där några andra i klassen stog då vi inte hittade dit, så vi åkte bakom dem. När vi var framme var det bara att sätta på sig skridskorna och åka ut på isen, som för övrigt var ritkgit dålig, massa bucklor och sånt så gick knappt att åka. Så blev ju inte så länge som vi åkte. Utan vi skulle göra eld, men gick ju inte så bra. Så var en som var där och skottade snö och frågade om vi behövde hjälp med att tända, haha och inte tackade vi nej till det, så han var snäll och hjälpte oss, och eld fick han! :D

Sedan blev det att grilla korv och pannkaka ^^, vid ca 12 tiden drivade vi tillbaka till Linde, då E & D hade lite race, haha riktigt kul var det! Så var tillbaka vid skolan runt kvart i 1 så då blev det att gå upp till M och sedan få göra mitt prov, svarade faktiskt på allt utom 2, så vifår se hur det gick (återkommer med det) efter det blev det sitta i datasalen eller ja datasal är kankse synd att säga när det är 3 datorer ^^ och gjorde lite rättskunksap, sedan gick vi till station och väntade på 3 tåget, så för övrigt vart försenat, fast vi satt ju på tåget då men ändå.
Sedan blev det att jag och mamma åkte ner och fikade hos K&M.
och nu ska jag sova, praktik imorgon. Blir att gå bort till B-vallen där dem ska åka skridskor. Blir nog roligt. Sen hemma blir det att spela Wii ^^

Godnatt, skriver kanske innan jag går i morgon, det beror på. Annars kommer jag hem runt 16:00 tiden så vi ses då! Puss!


(mån)dagens outfit

Glömt att lägga upp outfiten från i måndags så lägger in den nu, bättre försent än aldrig ^^
suddig bild också.


Tröja - från gina tricot
Halsband - från glitter (tror jag?)
Tunika - från gina tricot
Leggings - från gina tricot
Benvärmare - från lådan


Wii-konsol

Hejsan!
Min beställning som jag visade er här på bloggen och som jag beställde i söndags kväll, hämtade vi ut på tisdag eftermiddag i kopparberg. Egentligen lite härftigt att det faktiskt går såpass fort, tog faktiskt inte äns 48 timmar!
Menmen, spelade lite i tisdags-kväll och idag har jag också spelat lite grann, blir mer spelande i helgen.
Men riktigt roligt är det iallafall, och jag är grym på tennis ^^


Detta var det jag köpte, + wii sport som är med i Wii paketet och kontrollerna och allt det.


Wii spelande!

Hej spelar Wii just nu.
Men jag återkommer vid 21, då blir det uppdate om vad jag gjort de senaste dagarna + lite bilder och sånt!
Så kika in runt halv 10 tiden :)
Puss

En månad


bilden är från en semester 2005

Pappa, min älskade pappa
det är idag en månad se du försvann från oss, en hel månad har gått men det känns som en evighet
jag vill bara att du ska komma tillbaka, jag vill kunna krama dig jag vill kunna prata med dig jag vill att allt ska vara som det var förrut.
jag tänker på dig varje dag som går, varje timme, varje sekund Du finns i mina tankar hela tiden.
men jag hoppas verkligen att du har det bra där du nu är och jag vet att du kollar ner på oss.
och du kommer alltid finnas med i mina tankar och du finns alltid i mitt hjärta, där du har en speciell plats
♥ PAPPA JAG ÄLSKAR DIG ♥
24 mars 1950 - 8 januari 2010


21:20

Dagen idag, har väll vart rättså bra, fick sovmorgon imorse åkte ju med 11-tåget till skolan. Och när jag kom till Linde så käkade jag och P på Bellas tog som vanligt tonfisk baugette. Haha, när vi ska beställa så säger jag

Jag - En tonfisk baugette.
Hon i kassan - Ja det förstog jag nästan.
Hon i kassan - Utan rödlök va?
Jag - Japp.


Haha ett tecken på att mna äter där för ofta? eller bara att hon kommer ihåg mig det tåls att fundera på ^^
Men nu var det faktist några veckor sedan vi åt där sist ju..

Sedan hade vi lektion från 13:15-15:00 så blev att jag åkte med 15:30 bussen hem, och idag var den faktiskt i tid, inte dåligt.. Hemma blev det att mamma lagade mat pasta och pastasås med tonfisk. Andra gången jag åt det idag. Men mums var det, sedan efter det satte jag mig vid datorn, sedan pluggade jag och kollade mellan 20-21 på "familjen annorlunda" och nu sitter jag här igen. Men ska bara uppdatera detta sedan ska jag återgå till pluggandet.

Jag fick nämligen ett sms av min lärare idag, att jag var välkommen att göra prov i psykosocialt arbete på onsdag kl 14:00. Missade ju det förra onsdagen (3 februari) då jag var ledig så ska göra det nu på onsdag. Men får ju inte in något i skallen ^^ Menmen det ska nog gå bra ska ni se. Så ska nu återgå till pluggandet så jag får in det i hjärnan.
Men imorgon kommer jag nog vara lite off från bloggen, för måste verkligen ta tag i pluggandet, men kankse kommer nått inlägg det får vi se. Men annars hörs vi på Onsdag.
Pussar

PLUGGA

Hinner inte uppdatera så myket, får bli senare ikväll.
För nu MÅSTE jag plugga, jag har prov på onsdag.
så jag återkommer ikväll.

Skolan nu

Hejsan, är lite sen eller ja egentligen inte för det tar inte 25 minuter att gå till station tar typ 15 max 20 minuter. men ska iallafall snart gå åka med tåget som går kl 11:00 och är i Linde 11:35 på tåget blir det att plugga på ett prov, och när jag kommer fram i Linde blir det att äta på Bellas tillsammans med Pernilla. Men jag måste gå nu, ha det bra och ha en bra måndag. Kommer hem vid 17 tiden, uppdaterar mera då! PUSS

Planering inför vecka 6

Måndag: Skolan jag har en lektion mellan 13:15-16:00,  men den håller aldrig på så länge men blir att åka med 16-bussen hem. Och jag åker in till skolan som vanligt alltså klockan 7 med bussen. Förresten så blir det att äta på Bella´s tillsammans med Pernilla.. Så i skolan blir det att plugga lite på provet som jag har missat så det är ju bra, gratis pluggtid (Y) Annars hade jag behövt göra det när jag kom hem.
Tisdag: Praktik, 8:00-15:30. Ta det lungt efter det.
Onsdag: Skolan, tror vi ska till Örebro och åka skridskor? men är inte säker, återkommer med det. Blir iallafall att åka med 15-tåget hem. Mamma hämtar mig i Kopparberg. (eller jag hoppas jag åker med det tåget hem)
Torsdag: Praktik, 8:00-15:30. Mina saker från siba/elgiganten borde nog komma typ idag (om dem inte kommer tidigare i veckan) men annars blir det att spela det ^^
Fredag: Praktik, 8:00-15:30. Sedan hem och ta det lungt så himmla skönt med fredag läängtar, menmen bara 5 dagar kvar!
Lördag: Örebro tillsammans med Mormor och Mamma. Ett par skor ska iallafall inhandlas (sommarskor, om dem finns kvar) sen kanske nått mera, får se.
Söndag: TA DET LUNGT och ladda inför en ny vecka ^^ Sista veckan innan vi får lov också, så det blir och tagga.

Beställt!

Har tjatat om Wii i några dagar och nu har jag faktiskt beställt det fick bli en beställning från Siba och en beställning från El-giganten.


BESTÄLLT PÅ SIBA
 Spelet Wii Fitness Ultimatum och Balance board, 990:-
 Minneskort 2 gb till Wii, 149:-



BESTÄLLT PÅ EL-GIGANTEN
Spelkonsolen Wii + wii sports, 1990:-
Spelet Wii fit plus, 219:-


Och det slutade på en summa av ca 3500:-
Men det är det värt, ett gymkort kostar också pengar, haha

Foto-runda

När jag hade burit ved imorse, så passade jag på att hämta kameran och gick på en liten foto-runda i trädgården, och visst det blev några bilder. Så nu tänkte jag visa er några..


  
 
  
 
 
 
  



Det var lite bilder det, och som vanligt kan man klicka på de små bilderna för att se dem i större format!
Puss

Håret är ny färgat!


Färgade precis mitt hår, kan ju säga att det behövdes.
Så nu är det nyfärgat och ska snart blåsa det, sedan hoppas vi på att det blev bra ^^


Fruktigt


Sitter och äter massa fukt, för att det både är gott och nyttigt!
Dock i skrivandet stund så åt jag precis upp sista äppelbiten ^^
men det var riktigt mumsigt!


Söndag

Hejsan!
Kan ju för det första säga att jag har hunnit gjort en massa saker idag som:

  • Bärt ved
  • Fotat
  • Hängt tvätt
  • Tagit upp mina kläder och lagt in dem i garderoben
  • Fixat mitt täcke (eller ja det var mamma som fixade det)
  • Städat mitt rum
  • Dammsugit mitt rum
  • Tagit ut soppåsar

Och ska även innan jag går och lägger mig hinna med att:

  • Färga håret
  • Beställa wii + tillbehör (inlägg om det kommer)
  • Beställa kort från fujidirekt
  • BLOGGA
  • Kolla på "i en annan del av köping"

På en söndag har jag hunnit göra så här mycket, då jag i vanliga fall bara sitter framför datorn typ, så känner mig faktiskt duktig. Men jag ska nu fortsätta städa klart mitt rum, sedan kommer det upp lite inlägg här på bloggen, så kika in snart så kommer det blandade inlägg!
Puss


Dagen..

Har glömt att uppdatera om fredagen, så det får komma nu.
(detta skulle jag ha lagt upp på fredag kväll men vart nå knas så publicerar det nu)

FREDAG:
gick ju till dagis vid kvart över 12 efter att ha haft en mycket skön sovmorgon, och det var ritkgit nice att inte behöva gå upp vid 7. Men kom dit vid halv 12 då jag började kliver innan för dörren och hör någon i köket och tror det är A som var vikarie, haha men inte det ut kikar en kille och säger hej, och jag förvånad säger hej tillbaka ^^ Sedan hänger jag av mig ytterkläderna och går in på fritids där A finns, och frågar då vem som är ute i köket, och det var tydligen någon som skulle måla ^^ Men efter ett tag så försvinner han, och jag går och låser dörren. Vid 13:20 ungefär så kommer skolbussen och alla, eller ja 2 stycken barn kommer in på fritids, haha inte mycket barn verkligen inte. Så det blir att dem vill kolla på Trolltider så den filmen står väll på hela tiden.


(denna har dem kollat på, tycligen)

sedan blir det att göra fruktsallad jag gör den tillsammans med ett barn och det blir sedan mellis med fruktsallad och glass, andra gången denna vecka dem får det till mellis, fick det ju nämligen igår också. Men gott är det ju så mig gör det inget, och tror nog inte det går så stor nöd på barnen heller ^^
Sedan slutade jag vid 16 tiden då sista barnet åkte hem lite innan, så då fick jag ju också vara med på en stängning.
Men har vart en lugn dag bestående av bland annat, film, fruktsallad, rita och vässa pennor ^^

Lördag kväll

Denna lördag börjar också lida mot sitt slut, och jag ska snart lägga mig i sängen och kanske läsa lite innan jag ska sova.

Förresten kollade ni på Melodifestivalen?, tyckte dem som gick till finalen var bra iallafall Salem al Fakir och Ola Svensson tycket iallafall att Ola var grym. Men nej jag ska sova, imorgon lovar jag bättre uppdate, kommer även ett inlägg om vad jag ska beställa imorgon på siba/elgiganten det kan ju bli intressant ^^ En liten ledtråd är ju Wii, men tillbehör/spel får ni se imorgon.

Vi ses imorgon ska försöka gå upp runt 9 tiden, undrar om man lyckas? :)
Puss


Usel uppdate!

Hejsan!
dålig uppdate idag, men gick upp vid ca 9 och gjorde mig i ordning och vid 10-tiden så kom Pernilla och hämtade mig, sedan racade vi upp till Ludvika och till Elgiganten men inte hade dem det vi skulle ha, alltså så vart det inget nintendo wii spel inköpt, (Men får beställa det från internet) och wii fit är ju typ slut överallt så det skulle dem få in i mars någongång så blir att köpa det då. Men annars så var vi in på dollar och sen gick vi på stan en sväng också, och donken hann vi med också, mycket gott! Och en sväng till djuraffärn och köpte frysta möss (ja det låter hemskt, och det är det) Men det var till hennes brors orm. Men så himmla synd om dem tycker jag :'(

Sen åkte vi hem, så var hemma vid 14 och då blev det lite fika med K&M, sen åkte dem hem och mamma började kakla i badrummet, och jag var ute och bar ved och skottade lite snö. Sedan kom K&M tillbaka då vi skulle bjuda dem på mat, och så åkte dem hem bara för en liten stund sedan, och snart är det första deltävligen i Melodifestivalen, så nu ska jag gå ner och skala morötter och göra i ordning dipp.
Så mera uppdate kommer när programmet är slut, PUSS

Nintendo Wii

Hejsan!
känner att jag måste verkligen unna mig detta, så imorgon blir det att köpa Nintendo Wii + Wii fit plus balance board. Ja det vill säga om dem har det på Emgiganten i Ludvika imorgon men det borde dem nog ha!
Så Lördag kväll och sändagen kommer bestå i spel, ska fråga mamma också om hon vill spela med mig (Y)
Men det kommer bilder.

 


12:04

Hejsan klockan är nu ca 12, jag börjar om en halvtimme, och om en kvart ska jag börja gå mot Åstugan!
Får se hur många barn det blir idag, är ju bara fritidsbarn idag (dem kommer vid ca 13-tiden) så kommer nog bli lungt idag, så vi får se vad vi hittar på det är jag och sedan en vikarie (då det är studiedag för nyckelpigan, delfinen och björnarna) Men det ska nog gå bra, det ända negativa är väll att jag ska vara där till 17 men men bara 5 timmar tills det, sedan är det helg! Men ja borsta klart mina tänder nu och sedan ska jag gå mot dagis. Vi hörs sen när jag kommer hem, nu vilken tid det blir, men vid 17 antar jag :)
Puss och ha en jätte bra fredag!

Dagens lista - Fredag

Dagens låt: Lady Gaga.
Dagens dusch: Alldeles nyss.
Dagens frisyr: Utsläppt med ett spänne ^^
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Jeans och en tröja.
Dagens händelse: Att jag inte börjar förrens 12:30.
Dagens planer: Dagis, eller ja fritids mellan 12:30 till 17:00?
Dagens vill ha: Helg och det har jag om ca 6 timmar.
Dagens saknad: Pappa helt klart ♥
Dagens tråkigaste: Att jag måste gå till dagis, menmen en promenad är väll aldrig fel?
Dagens måste: Apu´n fast det är ju roligt så.
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Snart ska jag göra nudlar, mellis vet jag inte vad vi får och hemma vet jag inte heller vad man får.
Dagens mående: Jodå det är bra.

Rubrik ^^

Det blev inte så mycket mera bloggning idag, har liksom inget att skriva om?
Så bättre att inte skriva nått än bara massa onödiga och tråkiga inlägg, men jag kommer igen imorgon (eller ska försöka) kommer iallafall uppdatera innan jag drar iväg till prektiken imorgon för gissa vem som börjar halv 1, dock slutar jag runt 17-tiden. Men det gillas ändå, kanske inte äns blir till 17, beror hur mycket barn det är, men det visar sig, tror iallafall det kommer bli en trevlig dag i morgon, och ett bra slut på veckan. Sedan väntas en skön helg! :D
Men vi hörs imorgon, ska försöka gå upp vid 9-10 tiden så ett inlägg kommer väll då någongång om jag kan pallra mig upp vill säga men det ska nog fixas ^^
Puss


Torsdag..

..och helgen närmar sig!

Dagis idag då, börajde klockan 8 imorse och var där till 15:30, och vi har vart ute större delen av dagen på förmiddagen var vi till b-vallen och åkte skridskor med alla barnen eller ja alla TRE, haha ja fler barn var det inte på avdelningen jag är på ^^ Många som hade ont i magen och sånt ^^ men var trevligt iallafall, så blev att äta mellis tillsammans med delfinbarnen, och mellisen bestod av fruktsallad och glass. Riktigt mumsigt!
Men nu ska jag kolla på tv, uppdaterar efteråt :)
Puss

Mycket snö!!


helt sjukt va mycket snö vi har
(här har vi inte skottat än därför det ser så igen snöat ut)
men det hade idag kommit ca 1 dm, och det snöar ute fortfarande!

Tror nog aldrig vi har haft så mycket snö inte vad jag kommer ihåg iallafall.
Förresten en sådan dära marshall (stavning?) syns inte på bilden då den är övertäckt med snö!!
fast ja där har vi ju skottat upp all snö men ändå liksom, och dem andra är ju också påväg att täckas av snön.
Vi får se hur mycket snö det egentligen har tänkt att komma, själv tycker jag att det räcker.

Vad tycker NI då?
mer snö eller tycker ni det har kommit tillräckligt?


jag vill dock inte att det ska smälta bort utan det kan vara såhär nu, och sedan ca -5-6 grader så det inte smälter bort och blir slaskigt men ändå så det inte är så kallt så man knappt kan gå ut!


Dagens outfit

Tråkigt men skön outfit


Tröja - från gina tricot
T-shirt - från gina tricot
Jeans - från gina tricot


Tummen upp, tummen ner

Förlängda verisionen av tummen upp/tummen ner!



- Att det är praktik som gäller imorgon och fredag, riktigt roligt är det.
- Att jag har nog hittat systemkameran som jag ska köpa en Canon EOS 450d (kommer mer info)
- Att lovet närmar sig, känner att jag behöver lite ledigt, visst praktiken är skoj men ändå skönt att vara ledig.
- Att jag ska nu snart äta lite chokladpudding, vart sugen på det jätte länge ^^
- Tjejkvällen är bokad och klar, 20 februari at my place Pernilla och Emelie kommer hit, kommer bli skoj!



- Att all denna snö ska komma, jag tycker att det räcker med snö nu börjar bli lite för mycket, bara denna vecka har det väll kommit typ 3 dm! om inte mera.
- Att studenten närmar sig, och jag vet inte vad jag ska göra?
- Att jag inte kan komma på något roligt att blogga om.
- Att jag inte kan kliva upp i tid på morgonen, utan ligger kvar i det längsta och får sedan stressa som tusan. Blir arg på mig själv men vad gör jag jo samma sak nästa dag.
- Att jag saknar min pappa, alldeles för mycket :'( fy f*n det är inte lätt det hära..

Vad ska man skriva?

Ja ni, det här med flitigt bloggande idag gick ju inte så jätte bra. Eller ja det klart dagen är ju inte slut än så några inlägg ska jag nog se till att fixa.

Men vet inte riktigt vad man ska hitta på något att skriva om, men det kommer nog en liten lista och kanske dagens kändis? Aja vi får se vad jag hittar på :)
Puss

1 timme!

Hejsan!
om en timme ska jag vara helt klar, för då kommer mamma och vi ska då åka in till banken och jag ska hinna en massa saker..

Att göra innan banken:

  • Blåsa mitt hår
  • Platta håret
  • Försöka göra någon frisyr
  • Hitta kläder att ta på mig
  • Ut och hämta posten
  • Borsta tänderna
  • Bädda sängen

Att göra under dagen (efter banken):

  • Dammsuga mitt rum
  • Skotta snö?
  • Kolla på systemkameror på internet
  • Laga mitt påslakan ^^
  • Städa mitt skrivbord
  • På börja en ny heaer till bloggen?
  • Skicka efter kort på fujidirekt (får 100 gratis, så lär ju passa på)
  • Ska försöka bjuda på många inlägg idag, vi får se om jag lyckas. (Något speciellt ni vil läsa om?)

Inhandla (jag vill ha)

Det som jag kommer visa i detta inlägg är sånna saker jag ska inhandla inom en snar framtid!


NINTENDO WII + tillbehör

Spelkonsol - Nintendo Wii


Wii sports (brukar man oftast få med när man köper spelkonsolen)


Wii fit plus, ink balance board

= ca 3200:-




SYSTEMKAMERA + tillbehör


Systemkamera en Nikon eller Canon
+ stativ och självutlösare (heter det det?)

= ca 5000-7000:-



BILDREDIGERINGS PROGRAM


Adobe Photoshop Elements 7 eller 8

= ca 1000:-



Ett kalas som slutar på en summa av ca 10 000:-
så det får nog bli lite i taget, och vissa saker kanske jag inte köper.
Men en sak det är systemkameran + lite tillbehör det ska jag köpa.
För jag älskar att fota och sånt, och sen också för att jag ska nog läsa vidare med något om foto (som jag tror nu, det kan ju ändras) och då är det bra med en systemkamera och/eller kompaktkamera. Och kompaktkamera har jag ju så.


Nu...

...är det sängen som gäller!

Tänkte läsa lite i min bok, första boken i twilight serien. Åh jag älskar den, den är riktigt bra och jag har snart läst ut den, så då blir det att börja på andra boken!

I morgon blir det lite sovmorgon ska inte upp förrens vid 7-tiden, för imorgon är det APU som gäller, ska bli skoj. Får vi se vad dagen bjuder på, en vecka sen jag var där nu. Men nu är det nya friska tag igen! Ska vara där mellan 8:00-15:30 så hemma runt 16:00 eller ja är hemma före men ja ungefär!
Ha en jätte bra tisdag det ska iallafall jag ha, puss :)


Färgade linser?

Hejsan, sitter och kollar på färgadelinser funderar på om man kanske skulle testa att beställa, bara för skoj skull?
Men det är ju bara frågan vilken färg man ska ta, min vanliga ögonfärg är:


Min vanliga färg är bilden längst upp till höger!
så vad tycker ni? skulle vara kul med era åsikter :)


Ny månad, nya tag?

Hejsan, ny månad idag det är alltså den 1 februari idag, det är helt sjukt det har redan gått en hel månad på det nya året. Vart tog januari vägen? Känns som januari höll på typ 1 vecka. Menmen iallafall, det är idag 1 februari. Och jag hoppas denna mpnad bli bättre än vad januari har vart.

Men vad har jag gjort idag, jo hade sovmorgon så åkte ju med 11-tåget och i tid kom det också. Så var i Linde vid ca 11:40 då gick jag upp mot Lindeskolan satte mig i A-huset och väntade på Pernilla, sedan ner på stan en sväng till Lizas parfym, och tillbaka till skolan för att ha en lektion, hade ju rättskunskap med läxförhöret, haha och ja det gick väll inte så bra då. Men är bra för nu vet man hur han lägger upp prov och sånt, och det var väll det det lite var till för så vi skulle veta det, och det tycker iallafall jag var riktigt bra, för man vet aldrig när man får en ny lärare hur den lägger upp prov och sånt, så smart av han!

Jag åkte hem med 16 bussen, så var hemma vid 17 tiden. Då var det bara att äta sedan gick mamma och jag ut och skottade snö. Men just nu sitter jag här men ska nu vid 20, kolla på "familjen annorlunda" och efter det ja då blir det att sätta sig här igen ^^ Men skriver ett inlägg lite senare. puss :)


På tåget ^^

Hejsan jag hann med tåget och det var inte försenat utan det kom kl 11. Skönt det så man slapp stå ute, för herregud va det snöar. Men nu är vi i kopparberg så om 2 hållplatser ska jag gå av men ca en halv timme kvar så ska passa på att läsa Kirre boken så jag blir klar med den :)
ses när jag kommer hem, puss.


i väntan på tåget, och snön öste verkligen ner!


Skolan nu

Hejsan!
klockan är 10:28 och mitt tåg går vid 11:00 så alltså ska jag snart ta på mig skorna och jackan och sedan vandra till tåget ^^ Sen hoppas vi på att det INTE är några förseningar. För det har jag varken lust, tid eller ork för. Så nej klockan 11:00 vill jag se tåget på station! Sen har jag då en lektion mellan 13:15 - egentligen 16:00 men vi får alltid sluta tidigare så det blir antagligen 3-tåget eller så åker jag hem med 16-bussen. Det visar sig när vi slutar, men om jag tror rätt så blir det bussen hem :( Så är då hemma vid 17:10. Men nej nu lär jag gå, annars missar jag tåget. Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra måndag. PUSS

RSS 2.0