31 augusti

Hej
sista dagen i augusti månad, sommar månaderna är borta nu. Nu kommer mörkare tider, med hösten och vintern..
Hade ju inte tackat nej till några månader till av sommar, med gröna träd, sol och kvittrande fåglar ^^
Men jaja, dagen idag då:
Jag hade sovmorgon så åkte med 8:58 tåget imorse vaknade med huvudvärk också men bestämmde mig för att gå till skolan ändå, med hopp om att det skulle gå över. Aja jag kom till linde vid 9:30 gick upp till skolan och satte mig där på bänkarna och pratade lite med några klasskompisar.
Sedan kom pernilla, ut från lektionen och vi väntade på emelie sedan gick vi till samhällskunskapen där vi fick en uppgift, satte oss i en holk och skrev den lektionen är en timme, och första halv timmen så satt vi och snacka om allt och ingenting. haha vi måste sluta med det, så vi blev kvar sist, så sara (läraren) kom in till oss och satt där

Sen följde jag med pernilla som skulle äta mat på bella´s tillsammans med en kompis till henne så höll dem sällskap sedan gick dem till lidel och jag gick till tåget som skulle gå ca 12:15 så var hemma i ställdalen ca 12:45, och gick hem och gick riktigt sakta, haha så var hemma runt 13:05.
Åt lite och gick och la mig, vaknade av att pappa kom hem och kom in till mig, och sa hej sedan låg jag kvar i sängen till maten var klar, åt mat sen kollade jag på tv tillsammans med pappa och nu sitter jag här.
Och ska snart skicka iväg en svenska uppgift till min lärare jonas!
Tänkte bjuda på lite bilder från dagen, tyvärr är dem med mobilkameran menmen, det får duga.

I lindesberg:


På tåget:
  

På väg hem:
 
 


Dagens outfit


T-shirt - från gina tricot
Jeans - från gina tricot
Skor - från vingåkers factory outlet, puma skor



närbild på skorna


På tåget

Hejsan jag sitter på taget på väg hem, är snart i storå. Har en sån huvudvärk så känns som huvudet ska sprängas och känner mig skakig, så när jag kommer hem ska jag äta nått sedan vila. Men nej sluta skriva och läsa tidningarna som ligger här på bordet. Puss

Planering inför vecka 36

Måndag: Skola, jag börjar vekcan med sovmorgon så börjar inte förrens 10:15 så jag ska åka med tåget som går 8:58. och är framme i linde 9:33. Men börjar inte förrens 10:15 då. men men då har jag samhällskunskap, sedan ett långt hål på 2 timmar! börjar inte förrens 13:15 igen Då med massagen, blä tycker inte om den kurse så inte så taggad för den imorgon. Hemma vid 17:00.
Tisdag: Skola, mella 8:40-16:00. orkar inte äns berätta om dagen, blir bara trött då kan ju iaf säga att jag har 5 lektioner (varav en är mentorstid) Hemma vid 17:00
Onsdag: Skola, låång sovmorgon <3 love it, börjar 12:00 så halva dan har redan gått då! för vi har ingen olycksfallsvård på morgonen så åker med ett tåg som går vid 11 tiden tror jag det var. Sen när jag kommer till skolan har jag pedagogiskt ledarskap, sen psykosocialtbehandlings arbete. Och sist projektarbete då vi kommer få veta vilka handledare vi ska få ha. Hemma vid 17:00
Torsdag: Skola, 8:40-14:35. lång lunch har vi iallafall. åker nog med 15:00 tåget hem. Så hemma vid halv 4 någon gång. Jusstja vi har redovisning idag på historian, usch och fy!!
Fredag: Skola, äntligen fredag!!! men drygaste dagen typ 4 kärnämnen går från 8:40-15:10 så åker nog med 15:35 bussen hem.
Lördag: Inte hemma själv för en gång skull, mamma och pappa ska vara hemma denna helg! ska försöka måla klart garaget, kanske städa vinden och lite så.
Söndag: Blir väll typ samma planer som lördagen.

Önskeoutfit

Denna outfit skulle jag vilja bära, hade inte vart het fel!
jag vill kunna gå i högklackat, finns sjukt snygga skor som är det..


Ny dag, nya tag!

Jaha ännu en söndag står framför en!
jag hatar söndagar. det innebär att man måste gå och lägga sig i tid, och att det är en ny vecka imorgon med 5 dagar i skolan :(
jag orkar inte!!! blää skönt att jag inte börjar förrens vid typ 12-tiden på onsdag! :D
men inge skolsnack nu, nu är jag ledig!
förresten ska fråga mamma och vi ska städa på vinden idag ^^
men vi får sehur det blir med det, nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna!
Puss

Nattinlägg

Klockan är snart 2:00 och jag är uppe, varför. Det kan man fråga sig, men ska snart sova. haha så jag orkar upp imorgon. Haha men får se om jag kommer upp vid 9, kan ju hoppas. Nej nu sova, för är trött nu! Puss

Dag med Anna

Hejsan

jag bjöd min syster på tacopaj idag när hon kom hit, god vart den. Tur det och förresten så hittade jag ett recept på nätet jag tog. men gjorde inte precis som det sog, var mest pajdegen jag ville veta hur man gjorde!
 

Sedan så spelade vi en omgång monopol som jag vann, haha jag är grym på monopol iallafall när jag spelar med anna, jag vinner jämt! idag när hon vart bankrutt så hade jag över 200 000:- det är lite nice! haha men man ska inte säga för mycket en vacker dag ska ni se att hon vinner ^^ (kanske)
 

Sen bakade vi ju även tårta, som jag sagt.
och den blev och se ut såhär, och den var sjukt god ska jag säga er!

halvfärdig


helt färdig


Mums va gott det var. och va kul det har vart att haft anna här. hehe blir mycket skratt tillsammans och jag älskar det! :D<3
Nej nu ska jag faktiskt sova. får se vad man hittar på imorgon, PUSS

God kväll ^^

Hej
nu har anna åkt hem :(
men tårtan gick iallafallbra att baka! och god vart det. hihi. vi är grymma på att baka.
Och gissa vem som vann på monopol, jag vinner jämt när jag spelar mot anna, haha så det är skoj. Menmen, nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig eller sitter och äter lite tacopaj så snart ska jag sova, så jag tänkte gå upp vid samma tid imorgon runt 9-tiden, så man är trött på kvällen! Eller först ska jag ta upp datorn släcka här nere och lägga in bilderna på kameran och visa er min och annas fina tårta..
Så kommer snart ett inlägg om den.
Puss

Tårtan står i ugnen!

Halloj!
nu står tårtan i ugnen anna är ute och röker och jg skriver detta!
men tårtan ska stå inne i 40 minuter! sedan är det massa annat som ska göras. men medans den står i ugnen så ska vi spela monopol! Hihi, sedan göra klart tårtan. Vi får se hur den blir, jag tror detn blir god! :D
Men nej nu kommer hon nog snart in så ska sluta skriva och gå upp på toaletten en snabbis ^^
Puss

13:57

Hallå
pratade nyss med min syster som snart är påväg hit, hon ringer när hon åker från kudvika så jag kan börja laga maten. Vi ska äta tacopaj, nu hur man gör det :O haha. Får ta reda på det.. Annars då det händer inte så mycket. blir nog en sväng in till kopparberg senare, då vi ska köpa ingridienser till tårta ^^ haha. Bilder på tårtan kommer :) men nej nu ska jag gå ner och titta om tvättmaskinen är klar. och sen måste jag vattna blommorna här på övervåningen. vattnade på nedervåningen för ett tag sen. Men ja, mer uppdate kommer senare, och förlåt för inlägg utan bilder.
Puss

Hej

Vart vaken sen typ 9 tiden. inte dåligt trodde jag skulle sova bort hela dagen ^^
men nej nu ska jag gå in och duscha sen nog ringa till anna och fråga när hon kommer.
Eller innan det blir det nog att vattna blommorna, haha annars glömmer jag bort det och jag ska slänga in en tvättmaskin, det går jag ner och gör nu innan jag duschar!
Skriver mera senare, puss

Jag vill ha

Hejsan, kollade nyss på gina tricots hemsida och såg att dem hade fått in lite nya saker, som jag vill ha!
så lägger in lite kläder här. ska nog föröska detta nästa gång jag åker till Örebro!









Och lite annat, jag vill till GINA TRICOT!

Nu lite uppdate

Hejsan!
Nu lite uppdate, har varit lite dålig elle rinte lite utan mycket dålig uppdate de senaste två dagarna. Men det är för jag har kommit hem sent och igår åkte vi direkt till Ludvika där vi äten käkade på donken, förresten så firade dem 10 år. Så var mycket folk, och tillochmed billagera att äta ^^, Sen var vi rusta, elgiganten, dollarstore och lite andra affärer sen till willys och handlade. Trevligt var det,
Och idag har det vart en riktigt jobbig dag iskolan bara kärnämnen hela dagen, samhällskunskap, svenska, histora och sist religion. Haha, var ju gymnasiefest igår så många som var trötta igår, haha. så på samhällskunskapen fick vi sluta en halvtimme tidigare ^^ haha.. Åkte tillsammans med pernilla hem med 15:35 bussen!
Hemma blev det att äta mat, sedan packade mamma och pappa och åkte sedan upp till nitten. Så nu sitter jag här och kollar på tv. Kollade för ett tag sen på premiären av Projekt prinsessor med selena och demi i huvudrollen, Den var faktiskt bra, och söt!
Men nu forstätta kolla på tv, sedan sova. Ska försöka gå upp vid 9 tiden imorgon.
Och på eftermiddagen så kommer anna hit, äter mat, bakar tårta och sjunger singstar ^^ Det blir skoj! måste ladda kameran så jag kan ta kort åp våran tårta ^^
Men nej nu tv!
haha men först en bild från dagen:

Pernilla i ett skåp, hihi
Ibland har man tråkigt, och då kan man hitta på att gör nått tokigt, så varför inte plocka ut alla saker ut skåpet och testa om man får plats.. haha
ja vi går BF, så det så!


ÄNTLIGEN HELG

Hejsan
äntligen helg. sjukt jobbig dag och alla har vart hur trötta som helst.
Men ja skriver senare, för nu kollar jag på en film!
Puss

:(

Ingen blogg lust idag, jag återkommer imorgon!
snart helg också <3
PUSS

världens gråaste dag

Usch vilket väder vi har haft idag!
när vi satt i f5 och skulle dela upp grupper så kommer det världens skur, asså skojja inte gud va det lät. Och det haglade också helt sjukt. Och jätte fimmigt ute. Men slutade efter ett bra tag. plus att ena gruppen (inte jag) var tvungen att gå till c huset då halva klassen skulle vara där och så. Haha.
Så trpkig dag idag, och på första lektionen kollade vi på en film om barnolycksfall. och den filmen hade man ju såklart sätt på barnkunskapen förra terminen. Drygt, menmen. Vi fick ett papper också som ska göras nästa vecka (då hon inte är där) så man kunde ju svara på den, för svaren var med i filmen. Nice det!
Annar så käkade vi på 37:an igen haha, vi love it! Tonfisk idag också, gott faktiskt. Så nu har jag två att välja på kyckling och tonfisk! ;)
Men nej nu, ska jag kolla vad man ska ha på sig för kläder imorgon, skriver ett inlägg senare!:)

Regnig dag

Hejsan hoppan' Fick tråkigt på bussen så uppdaterar ändå. Sitter och kollar ut genom en smutsig och blöt ruta, bredvid mig så hänger det ett blott paraply. Och det enda som hörs är bussför ljud och bussens vinrutetorkare. Men jag ska fortsätta kolla ut genom det blöta fönstret. Puss

Dagens lista - Onsdag

Dagens låt: Hmm ingen jag vet.
Dagens dusch: För ca 50 minuter sedan.
Dagens frisyr: Håller på och plattar håret nu.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Mjukiskläder till 100%
Dagens händelse: Olycksfallsvård på morgonen i 160 minuter!
Dagens planer: Skolan sen hem.
Dagens vill ha: Helg, så jag kan baka tårta med min syster ^^.
Dagens saknad: Vet inte.
Dagens tråkigaste: Att vi går lång dag idag.
Dagens måste: Ha alla lektioner idag!
Dagens dricka: Juice och mjölk.
Dagens köp: Ingenting tror jag.
Dagens mat: Vet inte.
Dagens mående: Jodå ganska bra, bara att jag mår illa. men har faktiskt käkat frukost!

Godmorgon, tråkväder.

Hejsan
sitter här nu gick upp i tid idag också, vid 6 gick jag upp så nu ska jag gå ner och äta lite frukost, eller först skriva ut ett pappaer från mammas dator, skulle egentligen ha mailat det men kommer inte ihåg vad hon hette eller jo vet vad hon heter men inte mail adressen., Så får bli på papper idag, men den är ju faktiskt data skriven, så lite glada blir dem nog ^^ Men nej nu skriva ut ett papper sedan äta frukost, borsta tänderna jussja måste fixa håret också.
Förresten angående min rubrik så regnar det här idag :( nilla skickade ett sms vid 6 tiden och frågade om jag också kunde ta mjukisbyxor för hon ville inte vara själv, jag tyckte det lät som ett pra alternativ. Speciellt när det regnar och så. Jag kommer inte skriva mer på hela dagen så uppdate när jag kommer hem, vid 17:00 tiden i eftermiddag!
Puss, och ha en bra dag!


22:18

Hejsan
nu ger jag upp denna dagen och går och lägger mig ^^
eller först tänkte jag visa lite bilder från idag, jag tog med mobilkameran

I väntan på bussen imorgon, var helt själv vid hållplatsen.


samma här i väntan på bussen imorse fast åt andra hållet där uppe ifrån kommer bussen ^^

men nej nu ska jag faktiskt sova, så jag orkar upp imorgon eller först blir det att läsa ett tag, och tagga inför en låång dag i skolan imorgon 8:40-16:00
olycksfallsvård på morgonen i 160 minuter!
LUNCH
Pedagogiskt ledarskap i 60 minuter!
Sen en kurs jag tror heter psykosocialt behandlingsarbete (men är inte säker) i 85 minuter!
och sista lektionen projektarbete i 80 minuter!

Om jag får säga det själv lät det som en mycket dryg dag, så nu sova!
Puss, får väll se om jag skriver innan jag går till bussen.

Haha, tänker lika?

Haha glömde ju berätta att jag och penrnilla var lika klädda idag typ. Haha såg nog kul ut. haha och nej vi hade inte planerat något

Jag hade på mig:
Rött linne
Svart tröjja över
Svarta jeans
Svarta tygskor
och gråa strumpor


Pernilla hade på sig:
Rött lång linne
Svart tröja över
Svarta leggings
Svarta tygskor
och gråa strumpor


haha så idag var vi lika.
haha ett tecken på att vi kännt varandra länge kankse? haha skoj vare ^^
får se vad man ska ta för kläder imorgon ;)

Sen update

Hej
Sitter i min säng för tillfälle och skriver detta tänkte berätta om min dag,
Som jag skrev i morse så gick jag inte upp samma tid som igår, haha. menmen han allafall till busse, minre bra att jag inte han äta någon frukost, men också för att jag mådde så illa. Kom till linde och skolan runt kvart över 8 då våran första lektion var mentorstid, pratade lite och ingen har vi som säger maten :( brukade jämt vara magnus som gör det, men nu är inte han våran mentor längre :( iallafall efter det så hade vi histora, sjukt tråkigt läraren var inte där så vi hade vikarie, vi startade ett grupparbete som ska redovisas på torsdag vecka 36 (tror jag, inte denna torsdag utan nästa.) Sen pedagogiskt ledarskap med magda, vi disskuterade en film som vi kollat på förra veckan lite svårt att disskutera vi har kollat på många filmer förra veckan, men men och + att det var bara jag och en till i min grupp som hade sett den ^^ men gick väll bra ändå. Sen lunch drog nr på stan och hade tråkigt ^^
sedan tillbaka till skolan där vi hade socialtbehandlingsarete (tror jag det heter) där vi gjorde först värderingsövning. sedan läste hon ur en bok. jusstja på den lektionen åkte vi med emelie ner till resebyrån och hämtade våra papper, ett steg närmare nu! vi hade nämligen en liten rast på den lektionen så vi kunde åka iväg. Sedan sista lektionen hade vi religionskunskap, dryg var det. Fick nå häft med massa ord vi skulle skriva vad dem betydde. sedan 16 bussen hem och hemma vid 17!
Det var min dag, nu ska jag gå ner och ta en muffins som jag har bakat i förrgår med ett glas mjölk!
Puss skriver mera senare :)

Är i Kopparberg med bussen

Hej! Sitter på bussen igen, åkte nyss in i kopparberg och är näst vid station. Förresten det med att gå upp kvart i 6 gick inte lika bra idag. Men men jag sitter i alla fall på bussen. Så skönt det. Och nu klev det på massa folk. Men nej nu vila ett tag. För är inte i linde än på typ en timme. Puss

Godnatt.

Nu ska jag sova, vet ni hur trött jag är. Har hunnit med och åka ca 2 timmar buss och 7 minuter tåg + jag fick inte äns visa min biljett på tåget haha menmen, jag överlever. Fast innan jag ska sova, ska jag kolla vad jag ska ha för kläder imorogn, eller om jag väntar tills imorgon och ser vad det är för väder smartare så kanske och jag hoppas verkligen att jag går upp samma tid imorogn som jag gjorde idag! kvart i 6! haha chokad fortfarande faktiskt. men nej ställa klockor ska jag göra också, sedan sova + att jag läser nog en stund!
förresten blir knappt någon uppdate imorogn då jag går full dag 8:40-16:00. men ska försöka hinna med bloggning på morgoen och kanske på bussen vi får se! Puss

Dagens outfit


Tröjja - från lindex
Linne - från ellos (syns knappt på bilden)
Jeans - från gina tricot

Hej

Nämen mitt inlägg jag skrev på bussen imorse kom fram :D
menmen, skoldagen är slut. och vad har man gjort jo kollar på resor till spanien, sen kollat på film sedan hål på 2 timmar, käkade på 37:an sedan tillbaka till skolan, och sista lektionen hade vi massage, det var väll sådär. menmen det blir väll bra. Sedan buss hem orkar ej skriva mera om dagen, så vi hörs seanre istället.

På bussen

Hejsan. Sitter på bussen på väg till skolan. Vi är snart i Löa har några bakom mig som sitter och pratar och skrattar. Så man kan inte sova, drygt äre! Förstår dem inte att man ska vara tyst på bussen klockan är typ halv 8. Nej nu sluta skriva. Hörs när jag kommer vid 17 tiden. Puss

Dagens lista - Måndag

Dagens låt: Ingen speciell.
Dagens dusch: Alldelse nyss.
Dagens frisyr: Just nu toffs, men när jag skrivit klart detta ska jag platta håret och ha snebena och så.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Leggings och tunika.
Dagens händelse: Att vi ska börja med en ny lektion, massage.
Dagens planer: Skolan sen hem.
Dagens vill ha: Helg! <3
Dagens saknad: Emelie.
Dagens tråkigaste: Att vi går till 4 idag, så kommer hem 17.
Dagens måste: Gå till skolan ^^
Dagens dricka: Juice och mjölk.
Dagens köp: Vet inte, än.
Dagens mat: Vet inte vad vi ska äta idag, och vet inte va det är för mat i skolan idag.
Dagens mående: Just nu inge bra, för jag mår illa! :/

Måndag morgon

Hejsan
ser ni vad klockan är 06:01 och jag är uppe och har redan duschat och klätt på mig, detta är en sencasion (stavning?) haha det har inte hänt många gånger, med idag gjorde det. Så idag kanske man slipper springa till bussen. Men iallafall blir att vila på bussen, ska bli skönt, då får man nästan en timmes extra sömn. eller sömn och sömn man blundar. Skönt iallafall, sen kan man hoppas att man inte får någon bredvid sig så kan man vila ända till Linde. annars blir det bara till g-hyttan typ. för då kliver det massa människor på.
Haha intresseklubben antecknar.
men nu ska jag iallafall fixa håret, äta någonting (eller blir nog att dricka för jag mår illa!) sedan borsta tänderna. och gå till bussen vid 7-tiden och kan bara säga jag har 55!!! minuter på mig och göra dem tre sakerna. Den här dagen kanske blir bra ändå! bara hoppas lektionerna och är det men första blir nog bara lite prat sen planera projektarbetet. sen kolla på film, nackdelen med det är att man blir så trött sen lunch och hål i 2 timmar till 13:15 sen lektion ända till 4 eller vi borde få gå lite innan då bussarna går ca 10 över 4, men det är också att vi är närmare station på sista lektionen då vi är i Å-huset (som luktar sjukhus).. men nej inge mera prat nu, nu ska jag göra i ordning mig..


Planering inför vecka 35

Måndag: Skola, vi börjar med projektarbete, i 90 minuter sen Samhällskunskap hoppas vi gör nåt roligt, eller jusstja vi ska kolla klart på filmen. sen lunch + hål i två timmar då jag inte har naturkunskap så börjar inte förrens 13:15 med individuellt val, då jag har massage. och den håller på i 165 minuter, det är riktigt länge! sedan kommer man hem klockan 17, och då blir det att ringa(läs mamma ringa) till tandläkaren och ändra tid.
Tisdag: Skola, lektioner från 8:40-16:00. Mentorstid först, Historia, Pedagogiskt ledarskap lunch socialtbehandlingsarbete och sist religionskunskap. Samma som igår kommer hem klockan 17.
Onsdag: Skola. Börjar med en lektion på 160 minuter! Olycksfallsvård ända fram till lunch alltså till 11:20. sedan då lunchPedagogiskt ledarskap efter lunch sedan en lektion jag inte vet va den heter haha ^^ och efter den projektarbete ända till 16:00 så tredje dagen i rad man kommer hem 17.
Torsdag: Skola. Socialt behandlingarbete på morgonen. Lunch sen. tidigaste lunchen vi har på hela veckan redan klockan 10:20 börjar den. sen efter det svenska, och sist historia. Åker med 15:00 tåget eller med 15:35 bussen, det beror på. Får se hur det blir.
Fredag: Skola, jag hatar fredagar, dem lektionerna vi har då! Börjar dagen med 90 minuter samhällskunskap, sedan 80 minuter svenska  efter det har vi lunch. och sen tar vi nya tag med 85 minuter historia och avslutar dagen, och hela veckan med 60 minuter med religionskunskap
Lördag: Ta det lungt, inget planerat.
Söndag: Ta det lungt, inget planerat.

Svampplockning ^^

Var ute med mamma efter maten och plockade kantareller, så kameran fick också följa med!
men vart inte så mkt bra bilder men några iallafall som jag tänkte bjuda på ^^







 



Bilder från svamplockningen!

17:09

Hejsan
mamma och pappa har nu kommit hem och mamma gör nu mat.
förresten glömde säga att jag bakade muffins med hallon, så jag hoppas vi fikar sen :)
menmen efter maten så tyckte mamma att vi skulle plocka svamp, och jag är snäll och följer med, har iallafall inget att göra ^^
haha förlåt för riktigt tråkiga inlägg men vet inte vad jag ska skriva. så nu slutar jag! ^^
skriver mera ikväll, då komme rdet nog lite bilder också! puss

Lista

10 favoriter:
Färg:
Svart
Mat: Spagetti och köttfärssås
Band: Miley Cyrus
Film: Raise your voice
Bok: Pojken som kallades det
Sport: Innebandy är skoj
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Tid på dygnet: Kväll

9 nuvarande:
Humör:
Glad
Smak: Ingen, eller jo tandkräm, borstade nyss tänderna ^^
Kläder: Intersport mjukisbyxer och JL trjöjja
Skrivbordsunderlägg: På datorn eller? isåfall en bild på Twilight
Nagel-färg: Vanliga
Tid: 12:27
Omgivning: Dator, och tv i bakgrunden med serien-vänner
Irritationsmoment: Skolan imorgon
Tankar: När mamma och pappa kommer hem från Nitten

8 första:
Bästisen:
Sandra
Internet-nick: KOmmer inge i håg
Husdjuret: Snuttan (fast hon var egentligen annas)
Piercingen: Ingen
Kärleken: Dä ni.
Musiken: Ojj, kommer inte ihåg
Bilen: Har inte haft nån bil-
Kyssen: Dä du

7 senaste:
Cigaretten:
Röker ej
Drycken: Vatten
Bilturen: Det var i fredags hem från kopparberg när jag kom med bussen från skolan.
Kyssen: Dä ni
Cd-skivan: Kommer inte ihåg
Teve-programmet: Paradise Hotel

6 har-du-någonsin:
Varit kär i en kompis:
Nej, eller det beror på ;)
Brutit mot lagen: Nepp, jag tror inte det
Blivit arresterad: Nej
Nakenbadat: Nr jag var liten
Varit med på teve: Hmm kanske
Kysst en främling: Nej

5 vem:
Pratade du med senast:
Mamma
Saknar du nu: Pernilla och Emelie
Gick du på bio med sist: Ojj, det kommer jag inte ihåg
Ringde du senast: Hmm kommer inte ihåg, säker mamma
Ska du träffa imorgon: Alla klasskompisar

4 saker (en på varje):
Du gjorde igår kväll:
Kollade på tv 
Du kan höra just nu:
Datorns surr
Du inte kan leva utan: Familjen
Du gör när du är uttråkad: Sitter vid datorn

3 människor (en på varje):
Som du kan berätta allt för:
Ingen 
Som du hatar:
Ingen
Som du tycker är snygg: Finns många 

2 antingen-eller:
Svart eller Vitt:
Svart 
Varmt eller Kallt:
Varmt

1 valfri mening:
Ta en dag i taget!

Dagens lista - Söndag

Dagens låt: Den från vänner serien!
Dagens dusch: Ikväll.
Dagens frisyr: En toffs.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Mjukiskläder.
Dagens händelse: Inte en aning, ska försöka få mamma att städa på vinden med mig en liten stund.
Dagens planer: Vet inte, inga speciella.
Dagens vill ha: Nästa helg, så man blir ledig igen.
Dagens saknad: <3
Dagens tråkigaste: Att det är sista lediga dagen innan skolan drar igång igen.
Dagens måste: Inge speciells.
Dagens dricka: Coca-cola och vatten.
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Inte en aning.
Dagens mående: Jo det är bara bra :)

Söndag.

Söndag igen..
innebär skola imorgon, menmen hela dagen framför mig idag. så nu blir det njuta av ledigheten.
Nästa vecka blir det en full vecka, det blir jobbigt och tråkigt.
vet inte vad jag ska skriva så kommer ett senare inlägg, förresten ska jag göra en dagens lista idag ^^
Puss

Lördag kväll

Hej
gud vad jag har tråkigt, och är uttråkad. För det finns inge att göra, tyvärr.
Och tiden går otroligt sakta, menmen funderar på om jag ska sova snart så jag kan gå upp i tid imorogn så jag kommer upp tid 6 på måndag morgon. Menmen inte måndag än fortfarande helg och ledigt!!
så nu ska jag kolla på nått mer avsnitt av vänner, och sedan lägga mig och läsa min bok.
Ha det bra!
puss och skriver mer när jag vaknar imorgon!


20:37

Halloj
sitter vid tv och kollar på gammla avsnitt av paradise hotel som går just nu på tv400. Samtidigt som jag sitter och bloggar. Haha för det första sämsta programmet, men finns verkligen inget att göra.. nått förslag?
och inte har det var någon bra blogg dag, har bara skrivit 1-2 inlägg :O skärpning. men men, har ju inte gått och lagt mig än ^^ ska försöka att blogga lite mera innan jag somnar! :D
Men nu fortsätta kolla på PH. 
Puss

22 augusti

Hej
gick inte att publicera inlägget imorse :(
Men nu är jag här grejjar med min blogg, men ska nu gå ner och äta lite mat. eller först ska jag laga den ^^
det blir hemmagjord pizza. Mums är det. Sedan efter maten vet jag inte vad som händer det visar sig. Men nu mat. Skriver senare, puss :)

Dagens outfit


Tunika - från gina tricot
Leggings - från Åhlens (tror jag)



och detta hade jag under ett par short för tunikan är så kort och hade typ genomskinliga leggings ^^
och dem har jag gjort själv så. dem kommer hemmifrån.
ett par avklippta gamla jeans!

21 augusti

Fredagar är ingen bra blogg-dag för vet ni hur trött jag kommer vara när jag kommer hem, vet ni hur våra dagar ser ut!
dem är hemska. Och om ni inte vet ska jag ge er en liten inblick hur en fredag i emmas liv ser ut!
Dagen börjar med att jag går upp vid 06:00 ungefär och gör iordning mig och vid 07:00 stressar jag till bussen små springer. Sitter på bussen ca 1 timme och är då i Linde vid kvart över 8. Går till skåpet och väntar på kompisarna och går till första lektionen som börjar 8:40, Samhällskunskap A som håller på i 90 minuter! sedan slutar den 10:10 och vi har då en rast på 10 minuter går och lämnar grejjerja och hämtar nästa lektions grejer. som är Svenska B och börjar 10:20 och håller på i 80 minuter alltså till 11:40. Sedan börjar våran lunch från 11:40 till 12:35. då vi 12:35 börjar Historia A i 85 minuter alltså så slutar den vid 14:00 och sen en liten rast igen för att hämta nya saker till sista lektionen på dagen. Som börjar 14:10 och håller på i 60 minuter alltså till 15:10. Och det är religionskunskap vi avslutar med då...
usch för denna dag, BARA kärnämnen. och inga softa lektioner utanbara tänka ämnen. som man verkligen måste hänga med stenhårt i. Så ja vad kan man säga om våra fredagar?

Nej så nu är jag riktigt trött. Men ska inte gå och sova riktigt än. ska för det första lägga in dagens outfit. men imorgon ska jag försöka blogga mycket! + att jag ska göra en ny header, och min blogg kommer få ett nytt utseénde! Så kika in i morgon kväll/natt så har det kommit upp! :D
Puss

Här ska det vara en rubrik!

Halloj
sämst update igen ^^
men försökte faktiskt skriva ett inlägg genom telefonen på internet där. men funkade inte.
Så tråkigt det. Menmen ja gär här nu men ska snart gå. Haha men imorgon är det fredag och det innebär helg då ska jag vara en flitig bloggare! :D
Puss

Dagens outfit

Haha gina-nörd eller vad.
haha har typ bara kläder från gina, men jag älskar dem. Billiga och snygga!


T-shirt
- från gina tricot
Linne - från gina tricot
Leggings - från gina tricot

06:43

Jag är vaken, och jag hann och uppdatera.
helt otrligt ^^, men jösses va trött jag är.
Gå och lägga sig i en varm mjuk säng lockar ju mera än att sätta sig på en buss i 1 timme!
menmen jag åker med 15:35 hem idag. så kommer hem runt kvart i 5. skönt det.
men nu, fixa håret och borsta tänderna :)
Puss, skriver mera senare ikväll.

Kvälls inlägg

Hej igen!
tillbaka, men ska nu faktiskt gå och lägga mig, och sova.
eler först läsa lite, ska börja i en ny bok läste ut när ingen annan ser igår, den var bra. Men jag fattar inte hur man kan behandla ett barn så, ska försöka göra en liten recension av den imorogn eller nått. Jag rekomenderar den iallafall.
men som sagt sova var det och skola imorgon. går från 8:40-14:35 så har 3 lektioner imorgon. Och åker med 15:35 bussen hem. och nån kommer och hämtar mig i kopparberg ^^
Puss, och godnatt.
haha får se om jag uppdaterar innan jag drar till skolan, men om jag känner mig rätt så gör jag inte det ;)

Tummen upp, tummen ner!


Att jag han med bussen imorse, haha fick springa. Så imorogn måste jag försöka gå vid 7 tiden! så jag slipper springa.


Att våran första lektion idag, olycksfallsvård var så kort, vi hade kunnat fått sovmorgon.
Vi samlades fick lite info om kursen sen gick igenom lite planering. sen gjorde vi en elevintervju sen slutade vi vid 9:00
den lektionen slutar egentligen kl 11:20 så det var ju inte så lite drygt. och våran andra lektion började inte förrens vid 12.
Då är mn inte så pepp på skolan :/


Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Linne - från hm
Jeans - från gina tricot

19 augusti

Hej
morgon inlägg är helt enkelt inte min grej ^^
hahaoch när jag är hemmifrån från 7 och komme rinte hem förrens runt 17 så blir det sämst  update på dagarna!
men så får det bli, men snart är det helg. Då kommer det mera update, ska ni se! :D
men ska försöka lägga in dagens outfit nu. Sen kommer det nått mera inlägg lite senare.
Puss

Sova nu

Hej
ska sova nu, så jag kommerupp imorgon.
Och får se jag kanske uppdaterar innan jag drar till skolan, men lovar inget ^^
haha det blir om jag har tid..
Puss

Dagens outfit

Nu ska jag starta denna kategori den har legat lite ner på sommarlovet, men nu så har skolan dragit igång!


T-shirt - från gina tricot
Linne - från gina tricot
Jeans leggings - från gina tricot

18 augusti

Hej
(Hann inte blogga innan jag drog till bussen i morse)
skola har dragit igång, och det känns inte äns som vi har haft sommarlov. Det är toppen!
Schemant suger som vi har, så nu känns allt toppen
och inte nog med det skolmaten drar igång igen, inget kan bli mer toppen!
ett litet plus är iallafall att vi fick snygga busskortsfickor haha, fast fanns bara ett fack :(
Nämen så hemskt är det inte, eller?
man får gå upp tidigt
lååånga dagar
äcklig mat
och mentor-magnus slutar vara våran mentor :( det är nått som är sorligt, han är bra!!
så ja det var så hemskt ^^

Mitt schema, dem överkryssade har jag inte!

men en sak som var roligt med att börja var att träffa alla klasskompisar igen!

Iallafall vad har man mer gjort idag, jo efter skolan idag så tog jag och pernilla en sväng till örebro där hon bla skulle byta en tröja, sen käkade vi på donken. gott vare! så kom hem vid 19-tiden idag med tåget, så nu har man tagit en tågtidtabell (Y)
det ända nu som ska fixas är mitt lösenord till datorerna, blää funkar inte nu heller. Blir galen!
så det ska jag fixa nästa vecka..
men nu ska jag slänga in dagen outfit :)
kram

Hej

Renoveringen är framflyttad till helgen!
hann inte idag, vi har städat på vinden idag, och sen vart ute och kört, haft besök och lite så.
Trevlig dag, + att det är sista sommarlovsdagen.
det är dok mindre trevligare.
åhh, minst en vecka till hade vart bra..


back to school, last year!


nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. hoppas vi slutar lite tidigare imorgon iallafall ^^
om jag hinner så ska jag uppdatera innan jag drar till bussen imorgon :)
Puss

Oj då.

Hej
jag gick inte upp vid 7 idag, haha orkade inte var så sjukt trött. Men imorgon kan jag inte välja jag måste gå upp vid 06:00. Annars missar jag skolan, så ikväll blir det att lägga sig runt 22-tiden.
Puss

Sova nu

Hejsan, tän kte bara säga godnatt!
och imorogn blir det att gå upp klockan 7:00 senast 8:00. så får se när det blir, jag skriver när jag vaknar här i bloggen, för jag tänkte ägna morgonen åt att göra om min blogg. så den får ett helt nytt utseénde. Nu när lagom till skolan börjar och när hösten börjar närma sig (det dära med hösten var inte kul att skriva)
mer to do lista imorgon (läs; idag)

  • Göra om min blogg. 
  • städa mitt rum, en gång för alla!
  • byta sängkläder.
  • övningsköra med mamma.
  • skriva ut tågtider.

Sen vet jag inte mycket mera, men det kommer.
var så säkra, tänkte vara en flitig bloggare imorogn med många inlägg.
Eller rättare sagt jag ska föröska med det :D
nu ska jag sätta mobilen på väckning och sen läsa lite i min bok.
Puss


I love listor...eller inte

1. Vem är du? Emma.
2. Ålder: 18 år.
3. Syskon: Ja två storasystrar.
4. E-post: Ja det får jag, men mest bara reklam.
5. Stjärntecken: Jag är oxe.
6. Jag kommer från: Ställdalen.
7. Jag bor: Ställdalen.
8. Mentalitet: Vet inte vad det betydet.
9. Civilstatus: Singel.
10. Spel? Sims for life!
11. Mac eller PC? PC
12. 1024*768 eller 800*600? Det första.
13. Internet Explorer eller Netscape? Internet Explorer.
14. Din bästa egenskap: Jag är oftast glad.
15. Din sämsta egenskap: Att jag är blyg.
16. Husdjur: Ingenting.
17. Familj: Mamma, Pappa och två syskon.
18. Kroppsdel du har mest nytta av: Mina ben, dem tar mig dit jag vill.
19. Kroppsdel du tycker bäst om: Hmm, oj jag vet inte.
20. Jag sover: Ibland bra, ibland dåligt.
21. Djur jag är lik: Haha inte en aning.
22. Tror du på något? Inte vad jag kommer på just nu.
23. Frisyr: Uppklippt, och sen har jag typ till axlarna lite längre.
24. Hårfärg: Brunt.
25. Ögonfärg: Blå/grå/grön
26. Längd: 167, typ.
27. Vikt: Typ 50.
28. Skostorlek: 36-37.
29. Gillar: Min familj, nära och kära.

30. Ogillar: Orättvisa, krig och dumma männiksor.
31. Favoritmat: Åh, spagetti och köttfärssås.
32. Favoritglass: Cornetto classico.
33. Favoritdessert: Kladdkaka är mumsigt.
34. Favoritpizza: Äter typ jämt samma med skinka, ananas, banan och curry.
35. Favoritdryck: Vatten.
36. Gillar du godis? Ja det gör jag.
37. Isåfall vilken sort? Choklad är alltid gott.

38. Min favoritdrink: Vet inte.
39. Min favoritfilm: Åhh det finns många bra.
40. Min favoritdag: Lördagar.
41. Mitt favoritklädesplagg: Leggings och något till.
42. Min favoritbok: Pojken som kallades Det
43. Min favoritmusik: Finns mycket men det senaste som spelas på rixfm.
44. Min favoritlukt: Sommar, och nygräddade bullar.
45. Min favoritblomma/planta? Rosor.
46. Öl eller vin? Inget,
47. Liknar du en kändis? Nepp, inte vad jag vet.
48. Senast köpta skiva: Oj, det kommer jag inte ihåg.
49. Senast film på bio: Öhh typ 100 år sen jag gick på bio ^^
50. Bästa låten i världen: Tears in heaven är bra men sorlig. Men finns även andra bra.
51. Senast lästa bok: Läser just nu när ingen annan ser.
52. Favoritförfattare: Kommer inte på nån just nu.
53. Skriver du dagbok? Bloggen är ju typ som en dagbok, så ja-
54. Bästa årstiden: Sommar helt klart.
55. Älsklingsfärg: Svart, lila
56. Skulle aldrig ta på dig: Byxdress eller haremsbyxor.
57. Vad ville du bli när du var liten? Oj vet inte.
58. Blev du det? Vet inte än.

59. Brinner för: Hmm.
60. Sportbil eller familjebil? Sportbil är ju aldrig fel.
61. Katt eller hund? Isåfall katt.
62. Har du nån nojja? Ja.
63. Fobier? Ja..
64. Deppig eller glad? Just nu glad.
65. Politiskt insatt? Nej jag hatar politik, för fattar ingenting!
66. Värdesätter du ärlighet? Ja det gör jag.
67. Brukar du dra "vita lögner"? Ibland kanske.
68. Är det ok med vita lögner? Ja ibland men inte så det blir nån vana.
69. Känner du en mytoman? Hmm nej det tror jag inte.
70. Har du pojkvän/flickvän? Nej.
71. Är du kär? Kanske, kanske inte.
72. Hur tidigt stiger du upp? Det beror på hur dagen ser ut.
73. Är det bra eller dåligt? Både bra och dåligt.
74. Vem/vilka vet mest om dig? Jag själv.
75. Gillar du att slåss eller? Nej.
76. Vad har du på dig just nu? Mjukiskläder ^^
75. Vad ska du göra i kväll? Är kväll nu, så ska väll snart sova.
78. När var du senast riktigt full? Aldrig.
80. Hur många väskor äger du? Vet inte.
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2 st.
82. Hur många biologiska syskon har du? Inga egentligen men jag räknar dem iallafall som riktiga vi har vääxt upp tillsammans.
83. Isåfall, vad heter de? Anna och Lena
84. Hur många timmar sover du per natt? Mellan 8-9
85. Vem är snyggast i världen? Robert Pattinson, är sjukt snygg!
86. Vad är du allergisk mot? Inget, vad jag vet.
87. Ska du duscha idag? Ja.
88. Vad är det för veckodag? Måndag
89. Vad är det för datum idag? 17 augusti 09.
90. Vad gör du nästa år? Oj jag går min sista termin i skolan.
91. Är du likgiltig? Vet inte.
92. Hårdrock eller synth? Inget.
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Landet.
94. Har du utländska föräldrar? Nej, 100% svenska.
95. Gillar du att laga mat? Ja det gör jag.
96. Märkeskläder eller secondhand? Märkeskläder.
97. Hur många par skor har du? Många.
98. Är du sexuellt frustrerad? Nej?
99. Vem är snällast just nu? Många.
100. Var har du ont? Ingenstans.


Planering inför vecka 34

Måndag: Sista dagen på sommarlovet! Ska försöka gå upp vid 7-8 så jag är trött på kvällen blir att sätta mig vid datorn och göra en ny header och fixa på bloggen så den får ett nytt lyft såhär när skolan börjar. Så missa inte det den kommer antagligen upp imorgon kväll. Sen på eftermiddagen ska jag och mamma ut och övningsköra. det blir skoj!
Tisdag: Upp klockan 06:00, åka med bussen till skolan vid 7 tiden. Usch och fy, jag kommer vara död!
Onsdag: Skola.
Torsdag: Skola.
Fredag: Skola.
Lördag: Antagligen hemma själv, så då ska jag vila efter en lång vecka i skolan.
Söndag: Ta det lungt och ladda för en ny vecka i skolan :(

Sammanfattning av helgen!

Hej!
tänkte berätta om helgen, tillsammans med Anna hemma hos henne!
skulle vara kattvakt och anna skulle åka iväg men det blev ändrade planer, men jag stannade iallafall kvar.
Så vart en stora-lillasyster helg :D jätte kul!


Torsdag:
Vi åkte upp till Anna, och hade släpkärran med oss då vi skulle lämna en säng. som ted ska ha. Så fixade den. Fikade lite innan mamma och pappa åkte hem igen. Och jag och anna spelade yatzy och lite kortspel. Vi var till Willys på kvällen och köpte dricka, chips och gräddfil.

Fredag:
Vi gick upp vid typ 11 tiden, ringde och frågade mamma och pappa om dem kunde komma upp med monopol till Ludvika, men det ville dem inte men dem sa att vi kunde komma till nitten och hämta det. Så vi lagade eller jag lagade mat, det blev thaigryta. och stark va den men gick bra ändå, vi hade cream fresh (stavning?) till så det blev gott. Var ute på en promenad också, men komme rinte ihåg om det var före eler efter maten ^^, Sedan åkte vi ner till Dollar Store där jag skulle kolla på Kollegieblock men dem hade inga. Så vi åkte och tanka och sedan vidare till Nitten fär att hämta monopol och kasta gris ^^. När vi kom dit så satt vi i husvagnen ett tag. tillsammans med mamma, pappa, mormor och vi två åt lite snacks och drack dricka. Vi var inte ute då det regnade, men klarnade upp tillslut, eller ja det slutade regna iallafall. så vi gick över till K&M och hälsade på men sedan åkte vi hem, va in en sväng på Coop forum och handlade kattmat. och där hittade jag även kollegieblock, som jag köpte. Hem och spelade monopol som jag vann på. sedan massa kasta gris och yatzy! Vi gick och la oss vid 1 typ, om jag inte minns fel ^^

Lördag:
Gick upp vid typ en 12 haha. Åt frukost och så. Rensade ut annas garderober och la in massa grejjer i förrådet, så fint i garderoberna nu.. Sedan spelade vi även monopol igen och jag vann igen! Vi åkte till affärn och köpte potatis och en dricka, Sen hemma lagade vi mat kyckling, potatisklyftor och tzatsiki! gott var det, fast lite smaklöst haha men det gick bra ändå! :D Sen vid 6 tiden började vi spela monopol igen, och alla pengar tog slut i banken vi använde tillochmed 20 lapparna. Vad gör man när alla pengarna tar slut? haha lite roligt så det blev att räkna dem pengarna vi hade och gissa vem som vann? Haha jo jag igen. men iallafall när vi satt och spelade så fick vi besök av annas granne, han var trevlig, han drack kaffe satt och pratade med oss sedan gick han hem och jag och anna fortsatte spela fram till typ halv 1! Haha och vi vart ju egentligen inte klara för vi kunde inte slutföra det då pengarna tog slut. haha men jag vann!! :D Sedan gick vi och la oss.

Söndag:
Gick upp vid 13-tiden. Käkade frukost och spelade yatzy igen. Sedan plockade jag ihop mina grejjer sen åkte vi hem till ställdalen, där vi åt mat och sedan bakade jag en kladdkaka som var jätte kladdig. och jag och anna hann med att spela yatzy 2 gånger igen ^^
Och nu sitter jag här och har tråkigt. men ska försöka uppdatera bloggen lite mera nu när skolan drar igång.


Denna helg eller ja tors-sön har jag och anna spelat yatzy 18 gånger och monopol 3 gånger.
haha vi är spelberoende!
tack för en jätte rolig helg! <3

Hej

Jag skriver från mobilen. Är ute där på internet där vi se hur det går. Tänkte bara att jag kommer hem idag söndag. Så ikväll blir det en ordentlig uppdate om vad jag och anna har sysslat med i helgen. Haha kan bara berätta att hedb spelade vi monopol och alla pengar tog slut i banken. Haha lite kul, men mer om det senare. Nu ska jag sova, puss och god natt :)

Hallå :)

Hej
sitter vid annas köksbord och väntar på att hon ska duscha klart, får se vad vi ska göra efter det.
Mat måste vi laga också, det blir  kyckling och potatisklyftor. nu kom hon ut.
Mer uppdate imorgon. Puss hej


Hemma hos Anna

Hej
sitter i Ted´s säng. Med datorn och annas internet ^^
ska snart sova men tänkte bara säga att jag komme rnog inte uppdatera något mera förrens på söndag kväll.
Då jag ska vara här tills dess, och vart inte att jag vart kattvakt men är kvar här ändå och har ju vart här sen i söndags. Förresten så börjar skolan på tisdag, usch och fy. JAG ORKAR INTE!!!
aja 4 dagar blir det denna vecka. Usch lät mycket. Kommer vara helt slut på fredag när jag kommer hem. då blire att sova hela helgen haha ^^ förresten på måndag ska jag gå upp vid en 6-7 så jag är trött på kvällen och så jag vänjer mig ^^,
Åhh jag hatar att gå upp så tidigt!!
men nu ska jag sova, är trött (man får ju också passa på att sova när man kan) och imorgon (läs; idag) ska nog jag och anna baka lite matbröd hörde jag det ryktas om. Och sen ska jag nog fråga om vi kan spela monopol (stavning?) vi spelade det innan vi gick och la sig, och gissa vem som vann? Hehe jag såklart! ^^
Haha.
Nej sova nu, vi ses på söndag. Puss!

Ny kategori

Hej
nu tänkte jag presentera en ny kategori
tummen upp/tummen ner där jag varje dag (ska förska) hissa något och dissa.
Men istället för hissa/dissa så tummen upp och ner..
Vi får de hur det går. Tänkte iallafall testa, så varför inte slänga upp första inlägget nu..


Att jag nog åker till syster redan idag, så imorogn blir det stora-lillasyster dag.
Det blir kul.
kanske inte har berättat det men i helgen kommer jag befinna mig i systers lägenhet och vara kattvakt. Men kommer ha internet så kommer uppdatera som vanligt.


Att sommarlovet snart är slut bara 5 dagar kvar (om man räknar med idag) på tisdag börjar allvaret. Kan ju hoppas på en lugn första vecka, men de tär jag tveksam till att det blir, menmen det är bara vänta och så. Förresten så suger vårat schema. Blää hoppas det blir som det vart i 1:an första året på gymnasiet då vi fick byta schema typ var ich varannan dag på typ 3 veckor kanske så hade i fått 4 nya scheman, då inget vart och stämma och dem flyttade om mass lektioner. Man började trötta ganska så mycket då. Men tillslut så fick vi ett schema som gällde.

Vinbärspaj

Hej
glömde ju vida min och mammas vinbärspj som vi gjorde igår. så den får ni se nu :)
god var den, haha fast vi visste knappt att man kunde göra paj på vinbär..












Svaren från frågestunden!

Här kommer alla svaren från frågestunden som jag startade igår :)
vart många frågor trodde alldrig jag skulle få så många, men det är bara roligt!


Fråga: Varför började du blogga?
Svar: Jag ville ha någonstans att skriva av mig, och samla mina tankar. Men även minne som man kan kolla tillbaka på.

Fråga: Vilken är din favoritbok?

Svar: Åhh finns många bland annat pojken som kallades Det, så himmla sorlig. Men jag gillar böcker som är verkliga. och som har hänt på riktigt. Men jag kan bli så arg, och ledsen när jag läser böcker om utnyttjande av barn. Så hemskt, inget barn ska behöva uppleva det! Ingen ska behöva uppleva det!!

Fråga: Vad är det bästa som finns enligt dig?
Svar: Det är mina vänner och min familj nära och kära. jag skulle inte vara något utan dem jag älskar dem!

Fråga: Hur lång är du?
Svar: Jag är ca 167 cm.

Fråga: Ålder?
Svar: Jag är 18 år och fyller 5 maj.

Fråga: Storlek på föttern?
Svar: 36-37, beror på vad det är för skor.

Fråga: Varför började du blogga?
Svar: Jag började blogga för att ha någonstans att skiva av mig, men också någonstans för att sammla alla minnen.

Fråga: 3 saker du ska göra innan du dör?
Svar: 1. Jag har alltid velat snorkla i Stora Barriärrevet, vid Australien.
2. Åka hellikopter (och det har jag gjort så en sak mindre att göra)
3. Sen skulle jag villja gå på "Walk of fame" (säger man gå?) Aja där alla stjärnor finns, med kändisar!
 
Fråga: Favoritfärg?

Svar: Får nog säga svart, och lila är fint. Men egentligen alla färger är fina bara det är på rätt saker.

Fråga: Vad ska du göra efter studeten?
Svar: Ett år kvar, och jag har ingen aning! Men jag hoppas väll att jag ska plugga vidare.

Fråga: Vilken är din favoritfilm?
Svar: Oj kan inte säga en finns massa. Men kan nämna några av mina favoriter.
Raise your voice
I am Sam
High school musical 1, 2 och 3
Kärlek på menyn
Titanic
finns många flera, detta är några av dem.

Fråga: Vilken är din favoritfärg?
Svar: Se svar ovan :)

Fråga: Hur ser din mobil ut?

Svar: Den är silvrig, en samsung. haha sämst på att förklara. Så lägger in en bild istället:


så här ser den ut



Fråga: Hur länge har du bloggat?
Svar: Denna blogg har jag haft sen 6 November 2008.

Fråga: Vem är din idol?
Svar: Har inte någon sådär idol, men jag gillar Ashley Olsen väldigt mycket. Hon är grym!

Fråga: Favoritlåt?
Svar: Eric Clapton - Tears in heaven, fast gråter jämt av den. Men den är så fin. Den spelades på min morbror´s begravning <3

Fråga: Vad tycker du om Kissie?
Svar: Jag har inget emot henne om vi säger så. Men jag gillar inte hennes blogg så jätte mycket. Men ändå så läser jag den. Men jag tycker det är coolt att hon kör sitt eget race och inte tar åt sig den kritik hon får.

Fråga: Vilka kändisar skulle du vilja se som ett par?
Svar: Victoria Beckham och Ed Westwick, haha frågar mig inte varför ^^

Fråga: Vad skulle du aldrig ta på dig?
Svar: Byxdress eller haremsbyxor!

Fråga: Är detta din första blogg?
Svar: Nej jag hade faktiskt en innan denna. Men den är raderad eller den finns kvar, men alla inlägg är raderade.

Fråga: Vilka bloggar läser du?

Svar: Läser ganksa många bloggar. Men jag kan länka några:
http://ellinorak.blogg.se/
http://blondinbella.se/
http://kenzas.se/
http://febb.blogg.se/
http://fashionstars.blogg.se/
http://stinalee.se/
http://lucindae.blogg.se/
detta är bara några av dem finns många flera!

Fråga: Vad vill du jobba med i framtiden?
Svar: Jag vill jobba på en förskola, med barn mellan 1-5 år. Detta är det jag vill idag, men skulle ju inte bli förvånad om jag ändrade mig ^^

Fråga: Om du fick vara någon annan för en dag, vem som helst, vem skulle det vara?

Svar: Ojj va svårt. men får nog säga Nicole Richie. Hon verkar leva ett fröm liv just nu!

Fråga: Hur kan man tjäna pengar på att blogga? hur gör man?
Svar: Man lägger in reklam på sin hemsida, som sedan folk klickar på eller köper något genom din annons (reklam) Man blir medlem på en sida jag är medlem på double.se, och sedan får man anmäla sig till olika reklam saker som man sedan sätter in på bloggen, sen är det bara att vänta ^^ (jag är sämst på att förklara men om ni undrar nått så fråga)

Fråga: Varför skapade du en blogg?
Svar: För att ha någonstans att skriva av mig, mina tankar och funderingar.

Fråga: Favvogodis?
Svar: Marabo choklad, i love it!

Fråga: Favvofärg?
Svar: Svart bland annat.

Fråga: Favvokändis?
Svar: Måste nog säga Ashley Olsen.

Fråga: Är du kär i någon?
Svar: Nej faktiskt inte.

Fråga: Vilka bloggar läser du?
Svar: Har svarat på den i en fråga längre upp kolla den.

Fråga: Varför började du blogga?
Svar: Har svarat på den längre upp kolla där.

Fråga: Är du rädd för att bli gammal?
Svar: Ja faktiskt så är jag det..

Fråga: Vilken kändis skulle du helst vilja ligga med?
Svar: Zac Efron ^^

Fråga: Skulle du äta kattskit för 1 miljon?

Svar: Haha en miljon hade ju inte vart fel. vet faktiskt inte skulle kunna säga ja men när jag väl satt där och skulle göra det skulle jag nog balla ur ;)

Fråga: Vad skulle du helst vilja bli känd för?
Svar: Åhh skådespelare. Haha, men hatar att stå framför kameran, så vet inte hur det skulle gå till. Men drömma kan man ju!

Fråga: Vem skulle helst vilja träffa - levande eller död, och varför?

Svar: Du vill kanske att jag ska säga någon kändis men tyvärr vem jag skulle vilja träffa är fakriskt min Morfar och min morbror, och det är för att jag har så mycket jag vill säga dem som jag inte gjorde när dem levde. <3

Fråga: Vad tycker du om Dessie, Kissie och Paow?
Svar: Dessie - Har ingen kommentar, har knappt vart inne på hennes blogg.
Kissie - Hon kör sitt eget race och det är coolt. Sen kanske hon är lite för mycket. menmen.
Paow - Hon verkar vara en rar tjej. och jag har absolut inget emot henne jag älskar hennes blogg!

Fråga: Om du fick vara kändis för en dag vem skulle det vara och varför?
Svar: Jag skulle vilja vara Paris Hilton. Så jag kan spendera massa pengar och se om hennes liv är så glamoröst egentligen!

Fråga: Vad gillar du mest med dig själv?
Svar: Det är nog att jag oftast är glad.

Fråga: Favvoplagg?
Svar: Leggings och något till. Både skönt och snyggt!

Fråga: Favvomat?
Svar: Faktiskt spagetti och köttfärssås. Haha ja jag är tråkig

Fråga: Kändis?
Svar: Antar att du menar favorit kändis. Finns många men säger Ashley Olsen.

Fråga: Varför skapade du en blogg?

Svar: Sen svar längre upp.



Och här kommer länkningar på alla er som skickat frågor (och som hade blogg):
jag vill också bara säga TACK, till alla! :D

http://sagaridde.blogg.se/
http://socosy.blogg.se/
http://karinsuniversum.blogg.se/
http://musikunge.blogg.se/
http://hetbrud.blogg.se/
http://typjoss.blogg.se/
http://lindapyykkonen.blogg.se/
http://saraliksom.blogg.se/
http://mstappe.blogg.se/
http://kunglydiahjertstedt.blogg.se/

http://inmemoryofmj.blogg.se/

http://julialindgren.blogg.se/
http://pepsiii.blogg.se/
http://awrittenlife.blogg.se/
http://emmszan.blogg.se/
http://mjaaaow.blogg.se/
http://thisismee.blogg.se/
http://tirrren.blogg.se/
http://amandaahh.blogg.se/



TACK SÅ JÄTTE MYCKET ALLA
och jag hoppas ni är nöjda med svaren :)


AVSLUTAD

Hejsan!
nu är frågestunden avslutad, och tack så jätte mycket för alla bra och roliga frågor.
Så om ni kikar in runt 22-tiden så finns alla svaren här då + länkningar till er som ställt frågor som tack!
Puss

FRÅGESTUND

Halloj
tänkte hålla en liten frågestund här i bloggen.
Så nu kan ni fråga vad ni vill, jag ska försöka svara på ALLT!
så vad undrar ni, vad vill ni veta?
Jag säger till när jag stänger den, så fråga på! :D

förresten så kommer jag länka alla som skickar in frågor! :)
Så fråga på nu

FRÅGESTUNDEN BÖRJAR NU!!!

11 augusti

Hejsan!
om en vecka sitter jag i skolan, bläää.
men inte skol snack nu, jag njuter av de sista dagarna på lovet.

Vad händer idag, jo detta skulle jag behöva hinna med:

  • Städa mitt rum och dammsuga.
  • Vattna mina blommor.
  • Måla garaget.
  • Byta sängkläder.
  • Bränna semesterbilderna på en skiva + andra bilder på en annna skiva.
  • Baka en sockerkaka.
  • Gå ut med min soppåse.
  • Lägga in mina kläder i garberoben.
  • Städa min garderob.

Sen kommer jag inte på något mera.
Ja vi får se ikväll vad jag hunnit med av detta. haha kan bli intressant.

Förresten så funderar jag på en frågestund i bloggen, vad tycker ni (om det finns några som läser min blogg)
jag ska då försöka svara på allt!!
lämna en kommentar om vad ni tycker :)

puss
glöm inte veckans blogg, kika in http://musikunge.blogg.se/


Lista - för jag har tråkigt!

Namn: Emma.

Piercingar: Inga.

Tatueringar: Inga.

Längd: Typ 167 cm.

Skostorlek: 36-37.

Hårfärg: Brunt.

Fräknar: Nej.

Motto: Ta en dag i taget.


Kär? Vet faktiskt inte

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja.

Tycker du att du är attraktiv? Vet inte.

Dricker du? Nje, nån cider då och då.

Röker du? Aldrig, det är äckligt.

Vilket schampo använder du? Vo5 eller nått sånt.

Vilken parfym använder du? Kommer inte ihåg va den heter.

Vad är du rädd för? Ormar, grodor, döden.

Gillar du att tvätta? Haha ja faktiskt.

Gillar du berg- och dalbanor? Ja eller, iallafall lisebergbanan, i love it!


Senaste...

Filmen du hyrde? Inte hyrt en film på jätte länge.

Filmen du köpte? Faktiskt tre filmer, bla Ciao Bella.

Låten du hörde: Yohanna - it is tru.

Låten du laddade ner? Jätte länge sen så kommer inte ihåg.

Personen du ringde? Mamma.

Personen som ringde dig? Mamma.

TV-program du såg? Sommarkrysset.

Person du tänkte på? Hehe, de du ^^


Favorit...

Låt: Finns många! 

Sak att göra: Umgås med nära och kära.

Sport: Innebandy är kul!

Dryck: Haha måste säga vatten.

Kläder: Leggings och nått till :)

Film: Finns och jätte många, kan inte säga en favorit.

Bil: Lamborghini eller ferarri eller corvette haha ^^

Serie: VÄNNER lätt, eller full house. <3


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Jao. 

Gråtit över en flicka? Hmm vet inte, tror inte det.

Ljugit för någon? Ja.

Varit i slagsmål? Nej.

Blivit arresterad? Nej.

Träffat någon från internet IRL? Japp :)


Antal...

Gånger du varit kär? 1

Gånger ditt hjärta brustit? 1 

Hjärtan brustet på grund av dig? 0, hoppas jag. 

Tjejer du kysst? Ingen, eller på kinden.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Knappt nån.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Hmm vet inte, några gånger.


Senaste...

Boken du läste? Läser just nu När ingen annan ser.

Personen du fick e-mail av? Nån reklam grej.

Personen du fick brev av? Skolan.

Personen du fick sms av? Pernilla

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Idag. om man räknar med dem som bor hemma har två syskon så om man räknar med dem så var det ett väldigt bra tag sen.

Saken du köpte? Böcker och filmer.


Vad har du gjort idag? Målat garaget och plcokat kantareller.
Var det kul? ja det var det.

Brukar du svära mycket? Inte så. 

När stiger du upp på morgonen? Olika, nu på sommarlovet och helger vid 10-tiden men när skolan drar igång blir det vid 6!

Vad har du på dig? Pyjamas byxor och en t-shirt.

Vad ska du göra ikväll? Det är kväll nu, eller natt. så ska egentligen sova ^^ 

Vad är du allergisk mot? Inget tror jag.

Var har du ont? Nacken för att jag sitter så konstigt :P

Använder du hårspray? Japp, fast inte varje dag.

Kan du stå på händer? Japp det kan jag.

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen men om jag måste välja så väljer jag The Ark.

Salt eller socker? Socker.

Gillar du ketchup? Japp.

Är du glad nu? ja det är jag, eller inte så egentligen, För min vänner säsong 10 vill inte funka :(

Var du glad igår? Japp!

Vad dansar du till? Musik.

Stockholm är... ? Sveriges huvudstad.

Göteborg är... ? Ett mysigt ställe.

Kan du sjunga? Alla kan sjunga vissa bra andra mindre bra, jag tillhör dem sistnämnda.

Spaghetti eller makaroner? Spagetti

Land du vill besöka? Australien, Frankrike, Italien, Spaninen och USA!


En vecka kvar :/

Hejsan
idag är det typ bara en vecka kvar på lovet. Hur jobbigt låter inte det!
blä vill inte tillbaka dit, okej ska bli kul att träffa alla. men lektioner och läxor och sånt det skiter vi i tycker jag!
haha, som om det någonsin skulle hända, nej tänkte väll det.

Men vad har man gjort idag då?
jo jag har målat klart garage väggen (läs: halva) för når inte längre, haha. så typ imorgon ska jag fortsätta med den andra gaveln, heter det så? menmen bilder kommer!
sen var jag ut med mamma och plockade svamp, vi hittade massa. + att vi plockade röda vinbär!
åhh jag älskar röda vinbär, nästan de godaste bären. Eller nej smultron är också riktigt gott!

vi slänger in en liten fråga här, som skulle vara kul om ni svarade på:
vilket bär tycker ni är godast. som typ hallon, vinbär, blåbär mm? :D

Annars har ja inte gjort så mycket idag. Eller på kvällen satt vi ute på trappen och kollade på blixtrarna, kom värsta åskovädret, och blåste som bara den, och regnade!!!
menmen, nu har det slutat, och tror fatiskt inte att det regnar heller. men kan ju bara säga jag är så glad att det inte var helg och jag var hemma själv! haha

Menmen nu ska jag gå ner sen ska jag nog faktikst kolla på filmen De vuxna, med Björn Gustafsson i en biroll!!!
imorgon kommer förresten en recension av filmen ciao bella :)
men nu movie time.
Puss


Glöm inte kolla in veckans blogg: HÄR
blev ju amanda som blev det, så kika in på hennes blogg,
förresten så har hon en frågestund just nu (om hon inte stängt den) så varför inte gå in och fråga någonting? :)

Vinnare av veckans blogg!

Hejsan
nu ska jag skriva vem som vunnit "tävlingen" av veckans blogg.
det var kul att många var med och tävlade och det var roligt att så många röstade, vart iallafall 38 röster och av dem fick AMANDA 23 röster.
Det var alltså Amanda som vann.
tack för att ni ställde upp :D


klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

GRATTIS AMANDA!!
till vinsten, du vinner äran och att du kommer bli länkad i inäggen jag skriver i några dagar!
Måste säga också, att din blogg är riktigt bra och rolig. Så den kommer jag fortsätta läsa.




Boken om mig

Jaha, som jag lovade så skulle det komma en bok om mig, som min syster Anna har skrivit när hon var mindre, men vet tyvärr inte hur gammal hon var. Men iallafall ^^
haha jag vet att hon älskar sin lillasyster ;)
eller va tror ni?


Om min farliga lillasyster Emma


Det här är Emma
Hon är busig och farlig. För när jag och Jeanette leker ska hon jämt vara med och vi lekerblindblock.
Då kanske vi..



..knuffar lite löst och då gör Emma likadant fast hårdare.
När man sparkar lite löst då gör Emma också det fast hårdare så att det gör ont fast inte så himmla ont.



Emma är 4 år. Dom är väst 3-4 år tycker jag.



Men Emma är inte bara farlig hon är också grinig för jämt när man säger åt hon då börjar hon att grina och tjuter.



Hon går som en pingvin. Hon är barnslig också. Hon är obbig. men hon är också snäll för att man får smaka godis ibland.


SLUT

Hallå :)

Solen skiner idag igen, så nu blire ut och sola!
och fota lite, så bilder här i bloggen i kväll då ska ni även få se en bok som min syter gjorde om mig när jag var liten. haha missa inte den, det är skoj. Men oj så elakt, haha men jag tycker om henne ändå ^^
ut och njut i det fina vädret men innan det glöm inte och rösta på väckans blogg HÄR

Puss

De fem finalisterna!

Hejsan, nu kommer jag presentera de fem som gått vidare i veckans blogg.
det var hela 18 styckna som ställde upp.
så nu är det upp till er att rösta på en av dessa fem nedan som ni tycker är bäst, ni har fram till på söndag på er
(då vinnaren presenteras på måndag)

REGLER:

  • en röst per person
  • man får inte rösta på sig själv
  • och för att jag ska godkänna kommentaren du ger, måste den vara skriven på detta inlägg!
    alla andra godkänns inte ändas dem som skrivs på detta inlägg!

DE FEM FINALISTERNA:



Nummer 1:

Sandra, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Nummer 2:

Amanda, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Nummer 3:

Karin, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Nummer 4:

Lisette, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


Nummer 5:

Saga, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA,
RÖSTA, RÖSTA
RÖSTA!


Förlåt!

Hejsan
vill bara be om ursäkt för sämsta uppdate någonsin!
men det är för att jag har haft data pause i 2 dagar, men nu är jag tillbaka och kommer blogga som vanligt.
Och "tävlingen" om veckans blogg fortsätter som vanligt jag ksa idag presentera dem 5 som gått vidare och som ni kan rösta på fram tills på söndag.
men mer om det senare! :D
puss

Vill du bli veckans blogg?

Jag skulle idag ha börjat en ny tävling men den blir framflyttad, tills nästa vecka så kika in då

Men jag tänke iallafall ha en liten annan "tävling" om veckas blogg så vill just du vara med?
följ instruktioner dedan:
skriv en kommentar till detta inlägg om din blogg, och varför du vill bli en av veckans bloggar.
+ att om ni blir en av de fem som går vidare så måste jag få kopiera eran header!
om jag inte får det så skriv det!

jag kommer på fredag 7 juli välja 5 styckna som ni sedan får rösta på fram tills på söndag 9 juli
(om man vinner kommer man också under några dagar få länkning i dem inläggen jag skriver då)

så vad väntar ni på, va med och tävla om veckans blogg!
skriv en kommentar :)


GLÖM INTE:
ni är bara med och tävlar om ni svarar på frågorna:
skriv om eran blogg och varför ni vill bli veckans blogg!
^^



 

Julian Beever

Lovade ju att visa lite coola gatumålningar.
så nu kommer dem, och dem som har målat dem heter Julian Beever,
och jag kan bara säga en sak han är grym, han vet verkligen vad han gör!
titta och njut :)















En rolig sak..

haha en rolig sak som hände idag, först måste jag bara tror det är den årliga pantardagen idag ^^ haha.
när vi kom till ica så var det en före oss sen kom det en efter oss och sen en efter dem också.
menmen nu till det jag tänkte berätta.

Vi var på en affär i Kopparberg, ej ICA
det var ett par som pantade flaskor
kvinnan säger: denna går inte.
och tar sedan ut den, och det visar sig att det är en ica egna märke på drickan.
kvinnan: den här får vi panta på ica istället för den går inte.
mannen: ja det får vi.
kvinnan: men nu gick den!


haha riktigt kul var det, men är så svårt och skriva exakt vad dem sa.
men var något i denna stil. det gick ut på att flaskan inte gick, då det var en ica dricka. och hon trodde man var tvungen att panta den på ica. men när hon testa igen så funkade den.


Gina tricot

Hejsan!
Åhh sitter och kollar på gina tricot´s hemsida. och jag älskar deras käder hittade jätte mycket snyggt.
så nu vill jag till en gina tricot och shoppa, haha ^^
men iallafall tänke visa er lite av det jag hittade, och som jag vill ha!
tyvärr har dem inte jeansjackan jag vill ha som dem har ute i butikerna, men allt finns inte med på internet som jag ändp tycker är synd, och undrar varför dem inte har det? tänk vad lätt det skulle vara då och tänk om alla affärer hade web-shop. va lätt det skulle vara. och smidigt, visst frakten kostar lite men än sen, bensin kostar också. och jag tror nog att benisen är lite dyrare än vad frakten är. Så det skulle vara smart. Men iallafall visa kläder var det ^^

  
det är bara lite av det dem har, och jag vill ha!

Cdon.se

Nu ska ni få se vad jag har beställt från, cdon.
denna gång vart det tre filmer och tre böcker.


14 år till salu (BOK)
Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.
Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.
När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet.



När ingen annan ser (BOK)
En sann berättelse om en ung pojke som blev sviken av den person han älskade allra mest - sin far.

Från det att Duncan var fyra år blev han utnyttjad av sin pappa. En fruktansvärd hemlighet som han bar på sina små axlar. Uppvuxen i ett hem där sjuka ritualer var en del av vardagen, blev Duncan manipulerad, retad och sexuellt utnyttjad av sin egen far.
Övergreppen pågick i tio års tid och satte djupa sår i den unga själen. Sår som ledde Duncan in i missbruk och kriminalitet. När han en dag som vuxen ser sin pappa hand i hand med en liten pojke bestämmer han sig. Det handlade inte längre bara om honom, andra tvingades uthärda samma sak. Han anmäler sin far för sexuellt utnyttjande av barn. Det här är hans skakande berättelse om hur han tog tillbaka makten över sitt liv.



Skadad (BOK)
En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.
Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.
När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.



Ciao Bella (FILM)
Mustafa Moradi är en sextonårig kille från Lerum. Han längtar efter en tjej. Problemet är bara att alla tjejer bara vill vara hans kompis. Men så uppenbarar sig en genial idé: han låtsas helt enkelt vara italienare. På Gothia Cup. En värld av möjligheter öppnar sig.


Road trip (FILM)
hittar ingen bra text för handlingen!


De vuxna - Les grandes personnes (FILM)
Albert har ensam tagit hans om sin dotter Jeanne sedan hennes barndom. För att fira hennes 18-årsdag tar han henne med på en sommarsemester till en skärgårdsö på den svenska västkusten. Men huset som han har hyrt för två veckor visar sig redan vara bebott av två främmande kvinnor: Christine och Annika. De är två väninnor i 40-årsåldern, den ena fransyska, den andra en svenska som bott i Paris under många år. Fadern och dottern tvingas dela huset med dem och detta oväntade möte kommer så småningom att rubba den trygga balansen mellan Albert och Jeanne.

..

Sämst uppdate, men har inget att skiva om. men ikväll kommer det vad jag har beställt från cdon.
Och sen lite coola 3d-gatumålningar.
Kolla in lite senare! :D
nu fortsätta och kolla på vänner, jag är beroende ja!

Åhh..

Jaha, tror ni jag hann klart med städningen?
nej såklart inte, för jag ska ju göra så mycket annat.
så blir inga bilder på det idag, men imorgon ska jag bli klar. då blire bildvisning!
För nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och kolla på vänner <3

Städa, städa

Förlåt för dålig uppdate
men nu så håller på och städar mitt rum, som jag har skjutit upp hela dagen ^^
men har faktiskt vart ute och målat lite också! :D
men iallafall mitt rum behöver städas, före-efter bilder kommer lite senare ikväll.

01:36

Halloj
ja kolckan är som sagt  runt halv två, man skulle kanske sova?
det får nog bli så, är sjukt trött.
men vänner är så bra så har kollat på det tills nu ^^
mer imorogn (läs; idag) kankse, och städa mitt rum måste göra det. NI får se bilder på hur mitt rum ser ut, imorgon (läs; idag) gissa om det är grejjer på golvet!
Puss


RSS 2.0