Yeah!

Vi är framme, brasan är tänd. Nu blir det att vänta på andra gruppen och sedan äta lite (som jag dock sedan börjat med) sen lite senare ta sig tillbaka till skolan :) för att åka hemåt :) puss


Ut och orientera!

Dags att ge sig ut i skogen och orientera. Försöka ta oss till Vetteberget. Ungefär runt 5 kilometer. Puss


Kopparbergsmarken!

En stor marknad folk trängs och köper godis. Okej kanske inte riktigt men typ. Allt står där det brukar stå, det sprider sig en speciell doft över hela Kopparberg. Mer detaljerat inlägg kommer innan jag åker hemåt i morgon. Tror nog att jag ska hinna det för jag tar inte med mig någon dator hem så blir kanske ett och annat sms inlägg, under helgen. Så återkommer jag på typ söndag kväll eller måndag. Puss och godnatt!


Torsdagen den 29 september 2011

Hejhej
Fårn 8:30 till ca 15:00 har vi varit ute i skogen och gått. För på schemat idag för oss friluftare så stod det orientering. Så har nog gjort typ 4 olika kartor, det vill säga 4 olika "längor". Är helt slut nu, men inte ge upp ännu. Imorgon går vi ut i skogen igen för ännu mera orientering, vi ska ta oss från en punkt alla kommer starta från olika ställen och ska ta oss till samma punkt. Kan bli intressant!

Efter skolan, packa det sista (läs; typ allt) för orkar inte packa nu haha och sedan åka hemmåt.
puss

Så sjukt trött!

I dag blir det att gå och lägga sig i tid för jag är otroligt trött. Vet inte ens vad jag ska skriva. Så känns som jag bara ska avsluta detta blogginlägg med att säga god natt. I morgon är det orientering som står på schemat. Efter skolan blir det att packa för hem gång på fredag eftermiddag. Så nu vet ni hur min torsdag ser ut, puss och kram


Dagens lista - Onsdag

Dagens låt: Enuff Z´Nuff - Fly high Michelle
Dagens dusch: För ungefär 15 minuter sedan ^^
Dagens frisyr: Just nu utsläppt efter duschen, i skolan hade jag uppsatt i hästsvans (ovanlig, nej!)
Dagens smink: Mascara.
Dagens kläder: Jeans, vitt linne och blå pippitröja
Dagens händelse: Haha att jag och min lärare (putte) hade lika tröja på oss, båda hade blå pippitröja.. Hur stor är chansen lixsom.
Dagens planer: Dagen är sanrt förbi, orkar inte berätta allt som hänt idag.
Dagens vill ha: Fredag.
Dagens saknad: Många!
Dagens tråkigaste: -
Dagens måste: Hmm kommer inte på något måste.
Dagens dricka: Vatten och juice
Dagens köp: Mat!
Dagens mat: Orkar inte berätta men kan informera just nu att jag efter jag publicerat detta ska gå ut och ta en smörgås och ett glas juice.
Dagens mående: Det är helt okej med mig, varken bättre eller sämre!

:(

Jag måste skriva av mig lite innan jag sommar. Eftersom att min bil är trasig eller jag vet inte kanske går att åka med den kortare sträcker. Så fick ju jag ta mammas bil ner till Grebbestad och nu i helgen ska jag åka hem. Fick veta i dag att det är värre med bilen. Så nu kanske jag måste ta buss eller tåg tillbaka på söndag. Som jag typ vägrar då det tar typ 6 (!) timmar och sådan jäkla om väg att man måste åka till göteborg för att komma till Grebbestad. Jag orkar inte det och måste typ åka hemifrån på söndag vid ca 1 tiden. Känns lv lagom kul att åka hem då. Typ kommer hem sent på fredag och åker tidigt på söndag. Inte så lockande.. Får se hur det löser sig. Okej 2-3 timmar är ok med tåg det funkar men inte 6 timmar. Och kollade swebus också men finns ingen hållplats i närheten. I Kopparberg finns det men inte i Grebbestad, och detta ska vara en sommarstad och turiststad. Aja nog pratat, som sagt vi hoppas det löser sig eller om det slutar med att jag sätter mig i ett hörn och gråter ;) det återstår att se! Puss och god natt


Tvättar

Tvättning står på schemat idag!
Var för typ 20 minuter nere i källaren där våran tvättstuga och lite andra saker ligger (som gym, bastu, tvättstuga, torkrum, allrum) och slängde in två maskiner. Som bör vara klara om cirkus 20 minuter. Det värsta som finns är nog att vänta, tiden går så otroligt sakta. Men men det är som sagt inget att göra åt, ska fortsätta kolla på en film som jag nu har kollat en stund på typ varje dag sen förra veckan ;)

Uppdaterar mera senare!

Planering för vecka 39

Måndag: Skola fram till 12:30 efter det lunch sedan just nu håller jag på och tvättar. Eller ska bara tvätta två maskiner sen ska jag skicka ett sms till en kompis och säga att han kan ta resten av tvättiden! Bättre och dela än att det ska stå tomt i typ 3 timmar. Efter det eller ja lite senare när tvätten är klar och jag har hängt den så blir det att fixa till någon mat att äta.
Tisdag: Lång dag i skolan, från 8:30-17:45 med engelska a, Kemi a, Matte b och bild. Bara ta det lungt på kvällen.
Onsdag: Engelska a på morgonen sen vid typ 10-tiden ska jag åka in till Tanum och sedan tillbaka lunch och sedan planering i bunkern inför torsdag och fredag för att sedan avsluta dagen med biologi a.
Torsdag: Orientering/kartkunskap efter skolan blir det att packa inför hemresan. Inte så mycket att packa dock men det ska ju göras.
Fredag: Orientering/kartkunskap, efter skolan åker jag typ direkt hem så hoppas påa tt sluta tidigt så att man kommer hem i tid.
Lördag: KOPPARBERGSMARKEN
Söndag: KOPPARBERGSMARKEN, sedan åker jag tillbaka till Grebbestad mot kvällningen ska försöka åka runt kanske 16-17 tiden. SÅ jag kommer tillbaka till Grebbestad i lagom tid så det inte blir så sent.

Blåmärken!

Efter klättringen så har jag blå märken över hela benen det är inte vackert ;) det är ju dock tur att det blir bättre :) men de kommer väll se ut såhär någon dag framöver! Nej nu ska jag sova är jätte trött i morgon väntas en ny skolvecka. Tyvärr så tror jag inte att natt ovanligt händer, tråkigt det. Så blir en full vecka torsdag och fredag är det kartkunskap och orientering som gäller och på fredag även hemgång. God natt, pussar


22:26

Hejhej!
Ett par timmar har jag slagit ihjäl nu klockan börjar närma sig halv 11 och jag ska nu sova. Är riktigt trött, så ska bli väldigt skönt och sova. Nu på kvällskvisten har vi spelat lite kort som sedan gick över till poker inte på ritkgit dock men lite lek sådär altl behöver inte vara på allvar.

Dags för sängen, slutar som sagt vid 12:30 imorgon. Skriver när jag kommer tillbaka från lunchen. Har tvätt tid imorgon också, don´t forget!

Lite trött är jag allt!

Hejhej!
Börjar bli trött, har varit i Uddevalla/Trollhättan hela dagen. Kom hem för typ 1,5 timme sedan, så just nu gör jag inte alls så mycket. Eller jag packade upp sakerna som jag hade köpt idag, bland annat världens skönaste filt från Rusta ^^

Klockan är nu lite över 8 i morgon är det skola igen, dock så slutar jag vid 12:30 så det är skönt och vid 15 ska jag tvätta och har tvättid fram till 19:00 men tror nog inte jag behöver så mycket då jag tvättade två maskiner i onsdags (tror jag det var) men nån maskin blir det ju..

Skulle kunna gå och lägga mig nu men känns ju inte så roligt så får vänta ett par timmat med det, får väll hitta på något att göra typ redigera lite bröllops bilder? :)

Puss skriver mera senare.

ca 12 meter hög!

Klättring jag älskar klättring!

Vi var ju bort till Siljevi idag och klättrade på berget där, super roligt. Får hoppas att vi får klättra någon mer gång kanske inte denna termin men nästa :)
Klippan jag klättrade upp på två gånger är ca 12-13 meter hög, och instruktören trodde det kunde vara en typ 4+ Så ja jag är nöjd, riktigt nöjd. Mina ben skakade som bara den när jag kom ner och när jag klättrade det var ju inte lite högt ;)

Två bilder från en del av klippan (där jag klättrade upp)



Underbar dag!

Hej!
Dagen har varit super bra förutom att det har varit svinkallt emellanåt ^^ Men annars har den varit toppen, varit ute hela dagen vid Siljevi där det ligger ett berg som vi har klättrat på och även fått gjort en annan grej som jag aldrig kommer ihåg va den heter. Det är iaf att man är fast i repet står längst upp på bergen och ska hala sig ner själv med hjälp av repet då istället för att nån säkrar där nere. Super roligt, men ojj så mina ben skakade ;)

Jag hoppas vi ska iväg och klättra något mera! Nu ska jag hänga upp lite bilder på mitt rum som jag fick hem idag. Lite bröllopsbilder bla, var tvungen och kolla så de blev bra, och det tyckte jag att de blev :)
Puss skriver kanske mera senare!

Rubrik brist

Att sitta och försöka komma på en rubrik är dagens i-landsproblem ;)
Inte kom jag på någon heller...

Torsdag idag, dagarna och veckorna går snabbt tycker jag. För en vecka satt vi på en ö ute i havet efter att ha paddlat en hel dag. Så vi satte nog upp våra tält ungefär vid denna tid. I dag är det annorlunda idag har vi varit i Bunkern/idrottshallen och haft klättringsteori. Pratat säkerhet, utrustning och en massa. Även fått säkrat och fåt knyta knutar.. Mycket information har det blivit men det är intressant, i morgon går vi till Siljevi (en idrottsplats som ligger i närheten) och testar på riktigt och klättrar på klippa. Ska bli ritkigt kul, så det blir en heldag där ute så ja vi hoppas på sol och fint väder! Rycktet säger dock att det är just precis det de ska vara så vi hoppas på det!

En annan sak, just nu är mitt rum superfint, städat både igår och idag. Så nu ser det super ut! Får se hur länge jag kan hålla det så ;)

Nej ska ta och redigera lite bröllopsbilder för att sedan bege mig ut i köket och äta något! :)
Puss

Hejhej

Ett inlägg så här på förmiddagen. Har haft typ en halvtimmes lektion då vi hade datainformation i idrottshallen. Så när det var slut gick jag ner till källaren och kollade om det fanns någon tvätt tid så jag slängde in två maskiner som just nu hänger här på mitt rum. Då blev det lite mindre på måndag att tvätta. Smart där av mig. Har även städat mitt rum och nu sitter jag och väntar på att jag ska snart gå till biljardrummet där en kompis är. Sedan blir det bar, palnering i bunkern sedan biologi till ca 16:00 efter det slutar jag!

Så nej på med stövlar (då vi ska ut i skogen på biologin) Kanske skriver ett inlägg lite senare, puss

God kväll

Hejhej!
Åter en dag har passerat. längsta dagen på veckan också. Kan säga att jag faktiskt är ganska trött just nu kan ju också ha med att göra att jag nyss kollade på en film. Men tänkte försöka gå in och duscha nu och sedan sova. Imorgon är en lång dag också eller ja till typ 16 men den innehåller bara två lektioner en mellan 8:30-9:50 (och då ska vi iväg vid 9 för något i gympahallen om datorerna) sen har jag håltimme fram tills 13:10 dp vi har planering i bunkern med friluftsliv och sedan börjar min andra lektion för dagen klockan 13:40-15:50.

Vad kvällen erbjuder det får vi helt enkelt se. Puss

Hej

Hej hej bloggen, var bara tvungen att skriva det ;) ligger i sängen, lamporna släckta helt otroligt. Så ja det betyder att jag är på väg och sova. Hinner ju knappt uppdatera bloggen nu för tiden. Ska verkligen försöka bli bättre men lovar inget. Tycker i alla fall att jag kan hinna med mellan 4-6 inlägg per vecka :) vi får helt enkelt se, jag till Blogga för att det är kul och inte för att det är ett måste. Men känns också som ett måste på sätt och vis då det är roligt och gå tillbaka och läsa vad man gjorde just den där tisdagen. Långt inlägg om bara detta men ska försöka bättra mig och verkligen försöka med några inlägg per vecka i alla fall :) puss och god natt :)


Hejhej

Sitter och väntar på att jag ska gå ner till Kajakcenter där vår hajk börjar. Vi paddlar oss ut bland öarna, går i land på någon ö för att äta och sedan paddla vidare dit vi ska sova. Imorgon paddlar vi tillbaka till Kajakcenter där hajken slutar.. Ska bli riktigt roligt detta tycker jag, det är ju bara synd på vädret ute just nu som är mulet. Hoppas det blir bättre här under förmiddagen!

Nej nu ska jag bege mig neråt mot hamnen, puss och ha en bra torsdag och fredag. Skriver nog igen fredag kväll om jag inte skriver fredag när vi kommer tillbaka får se.

Hej hej! För att ha sovit ungefär 3 timmar...

Hej hej! För att ha sovit ungefär 3 timmar och knappt det då jag inte kunde sova så är jag faktisk ganska så pigg om jag ska vara ärlig. Men har nu intagit ryggläge eller rättare sagt sidoläge. Har varit en mycket bra och trevlig dag. Med pizza bak i köket tillsammans med alla utom en som inte var med. Mycket trevligt och något som kommer köras om, hoppas jag :) I morgon är det dags för hajk första gången för min del, ska bli väldigt roligt :) kommer hem på fredag igen då blir det att sätta sig i bilen typ på en gång för att åka hem till Ställdalen ska bli roligt att träffa alla där hemma. Men också tråkigt att åka härifrån. Dock är jag ju tillbaka på söndag igen! Puss nu ska jag sova. God natt :)


Helt sjukt!

Det slutade med att (vi) kom hem vid 03:00 inatt typ. Så efter ca 4,5 timmes sömn inatt är jag faktiskt ganska så pigg, om jag ska vara ärlig trodde jag skulle vara tröttare. Hade engelska A i morse mellan 8:30-9:50 sitter nu och väntar på min andra och sista lektion för dagen som är Biologi som börjar 13:40-15:50, fast där emellan om drygt 50 minuter är det lunch sedan planering i bunkern. Vi åker eller ja paddlar ju i morgon och är borta till fredag. Det betyder att jag idag har ganska mycket att göra. Ska för det första baka pizza med hela köket idag, sedan packa både för hemresa och packa för hajken. men det ordnar sig, ska nu när jag skrivit klart detta faktiskt plocka ur min resväska som jag hade med till Jon i helgen har inte hunnit packa ur det ^^ Eller rättare sagt inte orkat packa ur den, så jag ska ta tag i det nu!

På återseende..

Jag börjar tröttna på denna förkylning...

...som aldrig vill ge sig riktigt. Har knappt sovit något i natt pga huvudvärk. Huvudvärk när jag vaknade också så det resulterade att jag blev hemma. Trodde det började bli bättre men tydligen inte, hostan vill inte heller ge sig. (om det fortsätter får jag nog köpa hostmedicin) Men tänk positivt det blir nog bättre snart. Det blir skola imorgon i alla fall. Längtar super mkt till torsdag när vi ska ut och paddla kajak. Ska bli riktigt roligt, beroende på vad vädret säger då, de har ju lovat storm idag så får se om det fortsätter. Då vi ska ut på havet och paddla så är storm inge bra ;)

Väderprognosen idag visar att det på torsdag ska vara sol och lite moln och fredag ska det vara sol! Vi kan ju hoppas på att de stämer, vore ju underbart! puss

Planering inför vecka 37

Måndag: Dagen har redan varit.
Tisdag: Båtresan blev ju som sagt inställd så ja blir att ha vanliga lektioner. Slutar 17:45, efter det blir det att göra en uppgift till skolan.
Onsdag: Skoldag, har två lektioner endå slutar jag 15:50 har ju dock håltimme från ca 10 fram tills 13:40  och där emellan är det ju lunchrast också. Måste packa vad jag ska ha med mig hem och vad jag ska ha med till hajken mellan tors-fre
Torsdag: Vi drar på hajk, paddla kajak! Om vädret tillåter vill säga.
Fredag: Kommer hem från Hajken och när jag kommit tillbaka till skolan lägger jag typ bara in sakerna från hajken tar den andra väskan och sätter mig i bilen hemmåt till Ställdalen.
Lördag: Hemma!
Söndag: Tillbaka till Grebbestad frammåt kvällen!

Päronträd

Hejhej!
Kort dag i skolan lång dag efter skolan. Men en mycket bra dag.
I skolan hade jag två lektioner först matte B på morgonen sedan Biologi A efter fika rasten. 12:30 slutade jag så åt lunch och höll en kompis sällskap tils henens lektion började. Tillbaka till rummet satt där en stund åt en apelsin i köket, slutade med att vi en halvtimme senare befann oss i gympahallen jag och tre andra och spelade badminton i typ 1,5 timme mycket trevligt.

Åt lite och bakade päronkaka då vi har ett gigantiskt päronträd på skolgården. Hade ett litet "möte" då vi alla ska äta mat tillsammans på onsdag, vi bestämde oss för pizza! Efter att vi ätit lite och så kollade vi på en film som slutade för ca en timme sedan var med en kompis till hantverkshuset och nu sitter jag här. Ska snart sova, imorgon skulle vi ha åkt ut med Donalda (en båt) men blev inställt pga dåligt väder, så istället vanliga lektioner hela dagen min sista lektion slutar 17:45.. Efter det måste jag göra en uppgift till skolan.

Puss och godnatt :)

Tillbaka i Grebbestad!

Hej hej kom tillbaka till Grebbestad för ungefär 30 minuter sen. Hemresan gick mycket bättre än resan ner i fredags. Då vi fick stå typ en timme i en kö och kom fram några cm i minuten typ. Gick jätte sakta men ner kom vi, dock missade jag fotbollen kom när den var slut ;) Annars så har det varit en mycket bra helg tillsammans med pojkvännen. Berättar mera i morgon för nu måste jag sova för jag är verkligen super trött! Puss och godnatt!


Vilse.

Haha jag vet inte vart jag är? Ska mot Ängelholm i alla fall får se vart jag hamnar..


Kajakövningar

Snart är det dags att ge sig ner mot hamnen och till Kajakcenter, där vi idag ska ha kajakövningar. Sak bli jätte roligt, dock sjukt kallt. Vi ska ju välta med de och så, får se om jag vågar. Har varit frost ute i natt så känns ju inte så lockande att bada ^^ Aja vi får helt enkelt se, slutar ca 12 då blir det en varm dusch sedan packa det sista och sedan hämta en kompis för att åka mot Skåne! Uppdaterar mera på söndag när jag kommer tillbaka till Grebbestad, då jag inte har någon dator med mig, kanske blir ett och ett annat sms-inlägg. Det återstår att se. Puss och ha en bra dag.

Gårdagens och dagens outfit

GÅRDAGENS OUTFIT

Klänning - från vero moda
Tröja - från gina tricot
Leggings - från gina tricot



DAGENS OUTFIT

Tröja - från monki
Jeans - från cubus
Skor - från skopunkten (tror jag?)


På berget!

Jag och tre andra var uppe på berget idag och kikade lite. Kan bara säga om du är i Grebbestad måste du gå upp på berget, Ströberget. Super fint där uppe du ser över hela Grebbestad och ser ut över havet, ser horisonten. Jätte fint!










Måste ta upp detta!

Hejhej! I dag i skolan fick vi paneradfisk, potatis och typ remuladsås. Typ det godaste som finns, men inte här. Får lov att säga att det är dålig mat, eller kanske inte dålig. Men inte alls så god.

Allt jag gör här jämför jag med Gamleby, det blir nog lätt så tror jag. Måste säga att Gamleby ligger lite mera plus i alla fall med maten.
Fikat som vi får här vid ca 10-tiden består av knäckebröd och typ mjukost och vanlig ost? I Gamleby fick vi typ 4 olika sotrets bröd om inte mera, fanns knäckebröd, och skorpor + lite olika pålägg. Det fanns ett så sjukt gott bröd i Gamleby som jag saknar vääääldigt mycket! Även att vi i Gamleby alltid fick vatten och två olika juicer oftast fanns det lingon och sedan bytte de ut mot tropisk eller äpple. Samt så kaffe och te fanns det. Här får vi juice, vatten, äppeljuice, kaffe och te på frukosten men till fikat och maten finns det bara vatten, kaffe och te..

Så sammanfattnings vis, maten är bättre i Gamleby!

Dags att sova

Ska nu gå och sova, eller ja har typ en meter till sängen så jag behöver ju inte gå så långt. Imorgon är det torsdag, vi ska ha HLR på förmiddagen sen slutar till lunch har en del saker att fixa med efter skolan som att, gå ner på byn/stan va det nu är en sväng + att jag ska packa och så.

Så för en gång skulle ska jag lägga mig i tid, imorogn upp vid ca 7:15!
Vi hörs efter skolan, puss

Rastlös!!!

Hejhej! Är otroligt rastlös, jag hatar och vänta. Speciellt om jag inte har något annat för mig, sitter just nu och väntar på min sista lektion som börjar 16:25 och slutar 17:45. Ja ni läste rätt och jag har inte skrivit fel ;) Lektionen jag har är bild. Förstår inte riktigt hur de har lagt schemat imorgon ligger sista lektionen (dock har inte jag den) mellan 17:00-18:20. Men men de har väll någon baktanke med det också, kanske?

Mer uppdate senare, nu snart dags att dra sig mot hantverkshuset :)

Tummen upp, tummen ner

Det var ett tag sedan jag körde det! Dags att sätta igång med det igen känner jag!


- Nya folkhögskolan, som jag började på för en vecka sedan. Går nu på Grebbestads folkhögskola, Allmän linje - Friluftsliv.
- Kajakövningarna på fredag, ska bli jätte roligt. Längtar jätte mycket.
- Skåne över helgen, åker till Hässleholm på fredag till pojken.
- Alla trevliga männiksor på denna skola!


- Förkylningen, som inte tycks vilja ge sig...
- Det tråkiga vädret idag, bara massa regn och grå himmel det gillas inte!
- Att sommaren är slut, vart tog den vägen?

Dagens outfit


Pippi-tröja - från Lager 157 (typ världens skönaste tröja, älskar den)
Linne - från åhlens
Jeans - från gina tricot


Youtube 19

Ta dig tid till att se denna, och sprid den vidare!!!


Inte helt fel att bo här

Grebbestad en ort som är överbefolkad på sommaren men inte helt död på hösten ;)
Här kan du åka med bussen GRETA (Grebbestad-Tanum) eller varför inte ta dig ett besök på fiskaffären nere vid hamnen. Här finns det både Ica och Coop, restauranger, biosalong och andra affärer som klädaffärer och lite smått och gott. Ta dig upp på berget för att se ut över hela Grebbestad åt ena hållet och åt andra hållet ser du horisonten på havet.

en bild jag tog med mobilen (tyvärr) för någon dag sedan från berget

Första "riktiga" skoldagen

Första riktiga skoldagen är avklarad, har haft Matte B och Biologi A.. Pratat mest på båda lektionerna!

Vädret här i Grebbestad är inte alls på topp, det regnar och har gjort det typ hela dagen.  Bara det är uppehåll på fredag, men som det ser ut på väderrapporten just nu ska det vara soligt då. Vi hoppas på det, vi ska ju nämligen ha kajakövningar då. Ska faktiskt bli väldigt roligt :)

Sen på fredag em/kväll åker jag mot Hässleholm, till Jon! Mycket trevligt, dock tråkigt att inte vara kvar på skolan så här första helgerna menmen. Näst nästa helg åker jag också bort då åker jag hemmåt och även sista helgen i september ska jag också hem. Haha bli mycket åkande denna månad. Tyvärr får det ju bli så, har i alla fall kollat hur lång tid det tar hem och enligt GPS ska det ta lite mer än 4 timmar. Så ja det är helt okej!

Det jag inte förstår är hur det kan ta längre tid hem till Ställdalen (som är ca 31 mil) än vad det gör ner till Hässleholm (som är ca 36 mil) Det ska ta (enligt GPS) 4 timmar till Hässleholm och 4 timmar och 16 minuter till Ställdalen. Det kan ju också bero på att det är E6:an typ hela vägen neråt och alltså mycket 110 väg och hem till Std är det mera typ 70-80 väg!

Som jag skrev igår det kommer bli mera uppdate nu framöver, när internet och sådant fungerar som det ska :)

Från och med i morgon!!

Hej hej, jag lovar er att från och med i morgon kommer det komma minst ett inlägg om dagen. Ska också börja lägga upp dagens outfit då jag har eget rum nu och egen spegel ;) Så det blir toppen. Nu är det iaf dags att sova. Imorgon börjar vi med vanliga lektioner ska bli intressant och roligt. Puss hörs imorgon!

Mitt rum

Här bor jag fram till typ slutet av maj 2012!
Sörgården Norra, rum 205 på övervåningen..

Välkommen hem till mig, tog bara lite snabba bilder. Kommer säkert komma bättre bilder under året.



Badrum


Hall


Rum

3 september

Hejhej!
3 september är det idag, och idag är det ostronets dag här i Grebbestad blir att gå ner och kika på det lite senare. Först lite frukost och sådant. Annars får vi se vad kvällen bjuder på, känns som det blir tidigt i säng för min del i alla fall..
Mår inte alls på topp, riktigt tråkigt. Får hoppas det är bättre på måndag men det ska det nog vara :)

på återseende i kväll visar jag hur mitt rum ser ut också. Puss

Planering inför vecka 36

Måndag: Vanliga lektionerna börjat, skola mellan 8:30-12:30 efter det lunch. Mina måndagar är väldigt korta. Har i allafall Matte B på morgonen sedan Biologi A.
Tisdag: Lååååång dag, börjar dagen 8:30 och går enda till 17:45, lite drygt. Menmen, dagens lektioner består i Engelska A, Kemi A (vad har jag gett mig in på kemi i år igen?) Matte B, håltimme från ca 14:45 - 16:25 sista lektionen har jag bild.
Onsdag: Börjar min dag med Engelska A, infokaffe mellan 10-10:15 håltimme fram tills 13:40 då jag har Biologi. Slutar för dagen kl 15:50.
Torsdag: Friluft hela dagen börjar antagligen 8:30 men vet inte hur länge vi håller på tror vi skulle ha HLR idag. På kvällen blir det att packa.
Fredag: Friluft hela dagen, tänkt att vi ska ha kajakövningar två grupper en mellan 9-12 och den andra mellan 13-16. Om man får välja så tar jag den första så jag kan åka i tid till Jon. Om det då inte är andra saker vi ska göra medan de andra har övningarna.. Åker i alla fall när vi slutar till Jon.
Lördag: Hässleholm, hos Jon.
Söndag: På kvällningen åker jag tillbaka till Grebbestad.

På promenad genom Grebbestad

Jag och en kompis, gick i förrgår på en liten kvällspromenad. Vi hade båda med oss kameran så blev att ta lite bilder, var en väldigt fin kväll! Grebbestad är verkligen superfint.










1 september

Lite bittert.. hela klassen gick idag ut på vandring och ska sova över tills imorgon. Själv är jag hemma, spydde i natt och min hals tar död på mig typ. Har jätte ont, och som varje gång jag blir förkyld får jag även ont i öronen. Drygt!!

Ska ta och sova nu hade jag tänkt. Imorgon ska ni få se bilder på mitt rum och även lite bilder från semestern och lite sådant, en dag med mycket bildinlägg kommer det att bli.

Ska tvätta för första gången också här på skolan, mellan 15-19 har jag tvättid!
på återseende imorgon.

RSS 2.0