161231 - årets sista dag

Hej
Det är den 31 december idag och det har redan gått en vecka sedan julafton det vill säga bara 51 veckor kvar till de är ju igen. Men till dagen det är nyårsafton idag, det känns inte alls som det men enligt almanackan är det så det är så vi litar på den. Jag och sambon firar hemma med trerätters och bara tar det allmänt lugnt. Kikat nog på lite fyrverkerier från balkongen. Det blir mysigt! Kommer nog ta lite bilder under dagen som jag kan visa senare, det kommer även i morgon troligtvis komma ett inlägg om min jul och mina julklappar som jag fick.
Wtt nyårslöfte jag har 2017 är att jag vill verkligen blogga minst en gång per dag, för det är så roligt att se tillbaka vad man har gjort och liknande. Får se om jag kan försöka hålla det!
Gott nytt år önskar jag er alla! Ta hand om er, puss
 
 

Gör om gör nytt

Nu ska jag visa er vårt nya köksgolv, golv i arbetsrum och den nya soffan. Vi är så otroligt nöjda det blev så fint! Det gick fort också golven bytte de på en dag och ja soffan har vi ju väntat på ett bra tag men ja det var ju för att det var leveranstid på den.
Men till sakaen nedan ser ni bilderna!
 

161220 - vad hände?!?

Hej!
Vart tog december vägen? Det är redan den 20 december idag och dagen är snart till ända, det betyder att det är 4(!!) dagar kvar till julafton. Det känns som det är i alla fall 2 veckor kvar men icke om 4 dagar är det dags för den mysigaste dagen på året den som slår födelssedagen eller andra högtidsdagar under året med hästlängder. Jag älskar julen. 
 
Jag ska försöka ta lite bilder på vår jul som jag kan visa. I morgon tänkte jag också visa er bilder från våra nya golv och våran nya soffa. Det blev så fint! 
 
Nu ska jag fortsätta titta på tv och vänta på att mamma ska komma hem från julbordet som hon är på.
Puss

Fjärde advent

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan
 
När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!

Tredje advent

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

Byte av golv

Hej hej!
Jag tror jag sa för ett tag sedan att vi skulle få nya golv i vårt kök samt ett av sovrummen sov vi har som arbetsrum. Sagt och gjorde de ringde i fredag och sa att de skulle komma på onsdag (7 december) det vill säga idag. jag tänkte visa er lite förbilder, så får ni efterbilder någon dag nästa vecka så får ni se när vi har inrett med möbler också så. I nästa vecka kommer även våran nya soffa så jag tänker att de blit lite före efter bilder på vardagsrummet också.
 
I alla fall så här såg vårt kök ut innan golvbytet:
 
Här är vårt arbetsrumm innan golvbytet, den runda fläcken precis innanför dörren är att hon som bodde innan hade lagt bildäck där. 
 
Puss

161206 - tisdag

Hej hej!
Sitter i soffan och försöker bli klok på plugget, jag har ett seminarium i morgon förmiddag på en bok på ca 300 sidor där vi på plats kommer få ansvarskapitel. Har sådan olust för detta, jag vill bara att klockan ska vara 12:00 imorgon så sk*ten är över. Efter förmiddagslektionen i morgon har vi en föreläsning på eftrmiddagen. Sen lektion på torsdag förmiddag och sista lektionen för i år är den 15 december. Men ja bara för att sista lektionen är då betyder de inte ledigt åhnej har en hel del att stå i, tyvärr. 
 
Nu måste jag återvända till boken samt att jag måste förbererda för tvättning som sker om 10 minuter!
Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vårt vardagsrum, just nu!

Andra advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär
 

RSS 2.0