Första "riktiga" skoldagen

2011-09-05 @ 15:06:01
Första riktiga skoldagen är avklarad, har haft Matte B och Biologi A.. Pratat mest på båda lektionerna!

Vädret här i Grebbestad är inte alls på topp, det regnar och har gjort det typ hela dagen.  Bara det är uppehåll på fredag, men som det ser ut på väderrapporten just nu ska det vara soligt då. Vi hoppas på det, vi ska ju nämligen ha kajakövningar då. Ska faktiskt bli väldigt roligt :)

Sen på fredag em/kväll åker jag mot Hässleholm, till Jon! Mycket trevligt, dock tråkigt att inte vara kvar på skolan så här första helgerna menmen. Näst nästa helg åker jag också bort då åker jag hemmåt och även sista helgen i september ska jag också hem. Haha bli mycket åkande denna månad. Tyvärr får det ju bli så, har i alla fall kollat hur lång tid det tar hem och enligt GPS ska det ta lite mer än 4 timmar. Så ja det är helt okej!

Det jag inte förstår är hur det kan ta längre tid hem till Ställdalen (som är ca 31 mil) än vad det gör ner till Hässleholm (som är ca 36 mil) Det ska ta (enligt GPS) 4 timmar till Hässleholm och 4 timmar och 16 minuter till Ställdalen. Det kan ju också bero på att det är E6:an typ hela vägen neråt och alltså mycket 110 väg och hem till Std är det mera typ 70-80 väg!

Som jag skrev igår det kommer bli mera uppdate nu framöver, när internet och sådant fungerar som det ska :)

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0