Det är dags för fredagsmyyyyyys!

2010-02-19 @ 19:48:06
Japp, idag är det fredag och det innebär FREDAGSMYYYYYS men vad ska man hitta på då?
Jo jag ska kolla på let´s dance tillsammans med mamma (tror jag?) om hon inte ska kolla på OS, för om hon ska det så blir det att kolla själv på let´s dance!

Men kan ju berätta om min sista dag på dagis.
Kom dit vid 8:00 imorse och gick in på björnarna där det var två barn, blev lite spel och sådant, och vid 9-tiden blev det att äta frukt. Sen mera spel och lek. Efter det gick jag in på delfinen och nyckelpigan där det var 13 barn men bara 2 personal, så var med där lekte och massa. Sen blev det även att vi åt där på delfinen tillsammans med de två barnen från björnarna, sedan blev det lite pussel, och blev sedan frågad om jag kunde gå över till Nyckelpigan så någon av dem kunde gå på rast, och visst kunde jag det, så kom precis i maten ellerja dem var nästa klara så satt där med två barn plockade undan och sånt, medans en gick på rast och den andre la två barn. Sen blev jag själv med dem, för L gick också på rast, men vi gick ävertill delfinen och var tillsammans med dem, och efter en stund där inne blev det lite rast för mig, och sen tillbaka in på rätt avdelning som jag egentligen är på. Där dem kollade på film men blev lite pusslande med ett barn. Och till mellis så blev det glass, banan, chokladsås och strössel. Dem fick det bara för att det var min sista dag, sedan fick jag även en present, en jätte söt mugg. Det kommer bild imorgon på den :)
Slutade egentligen 15:30 men var kvar till ca 16:20, mycket trevligt! Så pusslade lite med ett barn.
Men när alla barnen hade  gått hem (från den avdelningen) så gick även jag också hem.

Så sammanfattning av dagen:
Den har vart riktigt bra och rolig. Även ett jätte bra avslut på denna period, då jag fick vara på alla tre avdelningar idag, så riktigt roligt. Kommer sakna alla barnen och personalen väldigt mycket för älskar det dära stället! Riktigt roligt är det!, men blir snart att hälsa på och lämmna ett papper ^^

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Viktoria

Saknar dom oerhört jag med <3

2010-02-23 @ 00:49:30
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0