Andra advent

2013-12-08 @ 22:59:21
När andra ljuset brinner
är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julens bär
 
Idag är vi halvvägs när det gäller advent det andra ljuset brinner. Nu börjar julkänslorna komma, det har ju äntligen kommit snö så det har blivit vitt. Julklappar har jag börjat inhandlas, som snart ska prydas under granen.
Åker till Kopparberg om ca 10 dagar för att fira julen tillsammans med min fina familj. Jag längtar till dagarna innan jul då julstämningen smyger sig på allt som ska förberedas inför denna efterlängtade dag. Att vakna upp på juldagsmorgon se ljusstakarna i fönstret och en julgran som glittrar paketen under granen som sak öppnas senare. Åh vad jag älskar denna dag!
 
Hur mycket jag än älskar julen så är det nu alltid en person som fattas och som inte finns med denna dagen, det är min älskade pappa som tyvärr ej finns med oss här nere på jorden. Jag vet att han på juldagsmorgon kommer finnas med i alla fall som han gör alla andra dagar. Så pappa vi kommer fira jul tillsammans som vi alltid har gjort, du kommer bara vara på en annan plats där jag inte kan prata med dig. Men du vet att jag älskar dig och att jag saknar dig fruktansvärt mycket min fina underbara pappa! <3
 
Puss
 

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: mormor

Jätteroligt att du börjat blogga igen, har saknat det.
Många kramar från Mormor

Svar: Mormor va roligt att du fortfarande läser min blogg :)Ja nu har jag börjat igen
Många kramar från Emma
Emma

2013-12-10 @ 12:15:22

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0