Planering för vecka 19

2011-05-08 @ 22:11:16
Måndag: Skola som vanligt mellan 8:50-14:00. Efter skolan ska jag se om det finns någon tvätttid då eller senare under dagen. Så att jag kan tvätta. Skullte behövas, eller ja har inte överdrivet mycket men skönt att inte ha så mycket utan lagomt med kläder. Skulle även behöva fixa fotouppgiften, som ska vara klar till onsdag.
Tisdag: Skola mellan 8:50-16:15 dock har jag håltimme mellan 11:15-12:15. Har som vanligt 2 timmar kemi, efter lunch har jag 1 timme media och dagen avslutas med 2 timmar svenska. Kvällen kommer nog vara hyffsad lugn som det ser ut just nu. Eller ja kom ju på att det är ju pistol skytte idag, så ja blir att åka till skogen och skjuta lite.
Onsdag: Sovmorgon, och sovmorgon är något jag kommer ta! Eller ja blir väll kanske att gå upp till fm fikat vid ca 10-tiden. Annars så börjar min skoldag klockan 13:00 då med digitalt foto. Justja måste även fixa madrass så ja det blir antagligen förmiddagens sysselsättning ^^
Torsdag: Skola, hoppas dagen går snabbt börjar 10:10 och slutar 16:15. Hoppas även att vi gör något hyffsat roligt på Blocket. Dock tror jag väll inte det, men vi får helt enkelt se vad vi hittar på. På kvällen så ska jag åka till Linköping och hämta världens bästa Pernilla, som kommer hit och hälsar på över helgen. Ska bli underbart roligt, läääängtar!
Fredag: Skola mellan 10:10-15:00. Efter det hmm vet inte vad som händer om jag ska vara ärlig, det återstår att se. Pernilla och jag får hitta på något roligt!
Lördag: Även hur just nu inga planer så vi får se vad vi gör.
Söndag: Skjutsa Pernilla till Linköping för att hon ska ta tåget hemmåt.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0