Home!

2010-08-28 @ 19:02:41
Hemma igen efter att ha vart ute och kört bil i typ 3 timmar! har nog åkt på de smalaste vägarna som jag har vart med om! men jag fixade det, man blir lite stolt, haha! Men kan ju säga att hade aldrig gett mig ut på sådana här äventyr om jag inte haft en gps med mig, dock så visste jag inte vart jag skulle jag körde mest. Så ja jag har vart bland annat till Loftahammar, där var det någon marken, eller det var såhär egentligen jag skulle kolla vart en väg ledde och då kom jag och åkte mot Loftahammar och mötte hur många bilar som heslt så var tvungen att kolla vart alla kom ifrån, och jag tror nog dem kom från marknaden som var där. Tänkte faktiskt stanna och springa igenom det, men hittade ingen p-plats så jag hoppade över det! Sedan var har jag vart till 3 campingplatser ena trodde jag att jag hade åkt fel för va bara längre och längre ut och smalare och smalare väg! men kom tillslut från till Tättö camping..
Ångrar att jag inte gick ut, menmen! Jätte fint var det iallafall, men nu slog det mig hur sjutton kommer dem dit med husvagnarna?

Menmen, jag kan bjuda er på två bilder från dagen! När jag stannade på en parkeringsficka! Medans jag åkte för var tvungen att kolla på GPS:en lite grann.

(bilderna får ni sen går inte att ladda upp dem)

När jag kommit tillbaka till Gamleby så åkte jag till pizzerian och käkade pizza sedan in på Ica och handlade plastfickor? Haha skulle egentligen handla pringels, men hittade inte dem jag ville ha. Så ja!


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0