Klättring ♥

2012-03-22 @ 22:08:41
Dagen har varit underbar idag!

Började dagen med frukost vid 7:40 imorse. Efter det packa matsäck för dagen, sedan gå ner till bunkern. Där vi packade in alla klätter grejer i bussen sedan bar det iväg till Strömstad och till Lökholmen där vi klättrade på en klippa som heter Stuveröd. UNDERBART, underbart väder kunde gå omkring i typ långärmad tröja utan att frysa och när man klättrade var det jätte varmt mot klippväggen. Samt när jag och B följde med P upp på berget där och tog ner lite rep var det riktigt varmt!

Vi kollade även där uppe vart en kille hade ramlat pga ett litet misstag. Så kikade ut över kanten jag gick ner på ett ställe där det var typ "ramlar man ner där är det ganska kört" och ja ba okej och gick ner liten bit sen sa jag "om jag rammlar nu P är jag ganska död" då blev att sätta fast mig i en kedja som repet hängde i och så rep från kedjan och till mig som satt fast med karbinhake så kunde jag komma ut över kanten på ett säkert sätt.

Nej men ett ord och det är underbart. Jag älskar att klättra! Längtar redan till nästa gång vi ska göra det.

Tänkte berätta lite om morgon dagen, ingen vanlig skoldag då.
Nej för hela skolan åker till Göteborg. Obligatorisk teater klockan 19 på kvällen på backa teatern som heter 5boys.com som tydligen fått väldigt bra kritik.  Så det är ju bra. Annars på förmiddagen fram till 18:15 då bussarna går mot teatern så ska varje klass göra något vissa klasser ska på studiebesök eller utställningar. Vi i Friluftsliv tänkte att vi skulle klättra inomhus och ta grönt kort, men blev tyvärr inte så. Så istället blev det att vi går på Universeum på förmiddagen sen på ef sätter vi oss i slottsskogen (heter det så?) då de ska hämta en så kallad slack line som man spänner upp mellan två träd och ska sedan balansera på det. Sjukt fräckt är det. Så det blir våran ef sysselsättning. Trevlig dag ska det bli.
Nu ska jag skölja ur färgen ur håret och samtidigt ta en dusch. Sen börjar det nästan bli dags att sova.

By the way förlåt för tråkiga inlägg utan bilder...

Puss och godnatt

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0