170805 - Ojdå

2017-08-05 @ 20:42:28
Hej!
Då är vi redan inne i augusti månad, vart tog juni&juli vägen. I alla fall jag börjar skolan på tisdag då är det dag för den sista terminen på förksollärarprogrammet. När detta året är slut så är jag, Emma färdi förskollärare. Hel galet egentligen!
 
Men i alla fall, jag var ju på Ica i Kopparberg i 3 veckor och ja de gick väldigt fort sen stannade jag ytterligare en vecka efter det och målade i Silverh.. sen har jag varit här i Gävle i två veckor första helgen var vi till Mattias M&P landställe och efter det åkte vi till Orsa och Rovdjursparken där (tänkte göra ett eget inlägg för det) annars så vad har vi mer hittat på? Jo just vi var ut till en Ö här i Gävle som man åker båt i cirka 50 minuter ön heter Limön (gör ett eget inlägg för det också) det var supermysigt och vi hade kanonväder en av sommarens bästa dagar!
(bild från Limön)
 
Annars inte nu i helgen men helgen efter det blir det kräftfiske sen några veckor efter det den 1 september firar jag och världens bästa fästman/sambo 5 år tillsammans. Det firar vi med en hotelövernattning och middag ute ♥
 
Sådär nu har n fått lite uppdate! Vi hörs förhoppningsvis snart igen, puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0