14 juni

2012-06-14 @ 20:56:39
Hejhej!
I morse vid klockan ca 10 så åkte jag mot Lindesberg för att träffa bästa vännen Pernilla ♥.
På väg dit stoppade civilpolisen mig. Han vinkade in mig på en busshållplats. vevade ner fönstret och hälsade. Han frågade om jag ägde bilen sen sa han att det är ett fel på denna bil (mina tankar gick runt, NEJ vad är det nu då?) och hans svar efter jag hade sagt jaha vadå för fel? Du har en lampa trasig vänster fram. Tack för upplisningen hörrududu tänkte jag då! Han sa åt mig att åka in i G-hyttan på Statiol och köpa en ny. Det gjorde jag nästan svängde in där men att byta lampa var ju en hel vetenskap, så la ner det... Mamma får hjälpa mig. Fick snällt åk vidare mot Linde. Umgicks med henne fram till 15 tiden vi han gå och handla på ica, prata en massa och gå och äte en pizza, innan hon vid 15 skulle åka och jobba och jag åkte hemmåt.

Väl hemma åt jag lite mat, och tog mig en cykeltur ut till sundsrakan så idag blev det en cykeltur på ca 9,5 kilometer + ca 30 minuter tillsammans med Wii-fit.
Annars så har jag tagit det lungt tänkte ta lite vattenmelon och äta, vore väldigt gott. Hoppas bara det finns något kvar, det återstår att se när jag öppnar kylskåpet!

Vi hörs imorgon (eller senare idag) justja vi får nycklarna till lägenheten imorgon.
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0