Planering för vecka 18

2011-05-03 @ 23:43:57
Måndag: Dagen har redan passerat.
Tisdag: Redan skrivit om dagen idag.
Onsdag: Har ej sovmorgon vi måste göra klart vår fotobok som vi ska visa och sälja tror jag på folkhögskolansdag. Så blir fullt upp med den på förmiddagen och eftermiddagen så är det Digitalt foto med Bertil blir även där att fixa lite inför folkhögskolans dag. Försöka gå och lägga mig i tid på kvällen det vill säga vid typ 23-tiden. Har en del blogginlägg på lager också som jag tänkte skriva.
Torsdag: JAG FYLLER FAKTISKT 20 ÅR, grattis till mig!!
Fix och trix inför folkhögskolans dag, allt måste vara klart idag. Så vet inte ritkgit hur dagen kommer se ut. Antar i alla fall att vi inte går längre än till 16:15.
Fredag: Första dagen på folkhögskolans dag, börjar 8:50 och håller på frammåt 14 tiden tror jag det var. Vad som händer får vi se. Mamma och Peter kommer i alla fall hit under dagen!
Lördag: Ska vara i skolan vid 9:30 dock är det frukost mellan 8-9 härligt att de serverar frukost :) Vid 10 börjar dagen. Med olika aktiviterer och sådant, ska bland annat stå i dörren och ta emot mat biljetter mellan 10:30-11:30. Dagen avslutas med modevisning som ska bli väldigt roligt. På kvällen blir det nog att äta ute någonstans tillsammans med mamma och Peter.
Söndag: Umgås med mamma och Peter innan de åker hemmåt igen. Kvällen blir nog ganska lugn. Det blir väll att ladda inför en ny vecka i skolan. Även den veckan som kommer ska bli rolig. Mer om det under söndagen då jag ska lägga upp en planering för vecka 19!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0