Tankar och funderingar

2011-03-10 @ 22:54:10
Nu ett litet eller ja det blir nog ett ganska långt inlägg om allt och ingenting. Det vill säga ett inlägg som ni inte behöver läsa, bara massa prat. Ibland är det skönt att skriva av sig. Måste bara skriva det är min blogg och JAG skriver vad JAG vill.


För det första tror jag åkt på något, typ influensa. Jag kan inte sova, inte äta här om natten somnade jag eller kollade på klockan sista gången klockan 05:00. Det är illa, så var hemma både i måndag och idag då. Förrensten, jag är sådär att jag räknar hur många timmar jag får sova, och då blir det bara svårare att somna. Vr nog lite därför att jag inte kunde sova men också för att jag hade som huvudvärk så vid typ 02 var jag tvungen att ta en tablett, låg och tänkte en massa. Skrev personliga brev i huvudet, för att jag måste fixa det. Funderade på vilka skolor jag ska söka och en massa.. Det börjar dock förvinna nu så vi eller Jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Och att jag kan somna, det är konstigt att jag inte kan för det är typ världens skönaste sängar här.. Nog pratat om det..

Ny skola till hösten, egentligen vill jag inte lämna Gamleby folkhögskola. Det är verkligen en jättebra skola, som jag verkligen kan rekomendera till andra. Det ligger i ett fint litet samhälle, en fin skola. Bra mat, bra lärare ja det mesta är väldigt bra. Som sagt jag ska ju byta skola, roligt och prova en annan, jag har hittat ca 10 stycken med olika inriktningar med bland annat barn, foto och fritidsledare, jag får helt enkelt se vilken det blir det är skolor från söder till norr, från öst till väst. Det vill säga blandat i hela landet, den längst bort är i Storuman. Det är en skola jag verkligen skulle vilja gå fjäll och naturfoto. Dock för långt bort men söka ska jag göra i alla fall. Om det bara är den jag kommer in på så får jag väll ta den ;)

Otaksamma bilförare, när jag var till affären här om dagen så är det 30 km i timmen genom byn då detär en väldigt smalväg där det blir 50 igen så är vägen ännu smalareoch en bil och en buss får inte plats. Jag åker så långt in till sidan jag kan innan det smalnar av för jag vet att jag har lättare att komma fram än vad bussen har. Det är liksom typ en meter så är det en husknut alltså vädligt smalt och trångt så jag åker in till sidan busschaffören åker förbi utan att ens tacka inte ens ett litet leende kunde han ge.

Jag saknar alla hemma, kompisar, familj, släkt, kompisar till familjen. Alla. Det är vissa dagar man tänker mera på de och andra dagar inte. Eller självklart tänker jag på de men som sagt vissa dagar är jobbigare än andra, men så är det väll.

När jag endå är inne på att sakna, så saknar jag min pappa. Ville bara skriva det, och jag tänker på dig varje dag som går. Du är världens bästa ängla pappa. Jag älskar dig ♥

Jag har blivit beroende av Big Brother. Det är illa sitter och kollar på hela säsongen från 2006, haha och tycker det är jätte kul. Haha, skulle lätt vilja vara där en vecka och se hur de egentligen lever är det så som det är på tv:en eller hur är det egentligen? Om BB finns år 2017 så lovar jag att jag ska söka. Haha, eller? Nejdå men vore faktiskt lite roligt att prova ^^

Jon saknar jag också väldigt mycket, typ en månad sedan vi sågs. Känns som en evighet, eller ja det är en evighet. Snart så får jag träffa honom, typ vid denna tiden imorgon. Åh vad jag längtar och åh va dagen i skolan kommer gå segt ;) Men vi får göra det bästa av det. Efter skolan som slutar vid 15:00 ´då blir det att städa. Dammsuga och dammtorka på rummet.


Så där jag, nu har jag skrivit av mig lite grann. Vi får se när det kommer ett såndant här inlägg igen. Ibland är det skönt att skriva av sig lite.. Lite tankar och funderingar.


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0