Sleeping time

2011-01-30 @ 00:50:28

Ja det är precis vad jag ska göra lägga huvudet på kudden och sova, och hoppas på att jag känner mig lite bättre imorgon. Måste gå upp vid typ 9:00-10:00 för att hinna med att göra mig i ordning, äta frukost och sånt. Åker från Gamleby vid 11:15. Tar ungefär 25 minuter till Västervik. Så blir lagomt.
På vägen hem från Västervik ska jag även stanna på en mack, blir nog statiol för att äta något och blir även att stanna på Coop tror jag det är. Skulle även behöva in en sväng på Willys också, men så drygt när de bygger om så jag tror jag hoppar över Willys, vi får helt enkelt se. En mack och Coop blir det i alla fall!

Det jag ska göra i Västervik är förresten att spela bowling tillsammans med Sofia och Sarah, ska bli jätte roligt. Det kommer säkert bilder när jag kommer hem undertiden i detta inlägg så kan jag ju visa er lite gamla bilder som jag tog förra gången vi var och spelade bowling..
   

så lite bilder från förra gången vi spelade bowling

saker som jag också ska hinna med imorgon, dock får det bli efter jag kommit hem från V-vik. Kommar kanske hem till 14:00-14:30? Någon gång där omkrin.g. Då ska jag:

  • Städa mitt rum, dammsuga och dammtorka.
  • Plugga
    - novellen om lycka och skicka in den.
    - läsa kemi, prov nu på fredag.
  • Blogga

kommer inte på något mera just nu, men får se om det dyker upp något mer som jag måste göra. Annars blir det att ta det lungt och ladda för en ny vecka i skolan.
Justja, sova va det jag skulle göra. Godnatt


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0