Besvikelse

2011-01-21 @ 17:58:13
Dagen har väll vart helt okej, hade kemi i morse satt och svarade på frågorna i boken. Då alla andra läser kemi B och jag fortfarande läser kemi A så får jag alltså jobba själv så jag sitter tyst och läser och skriver. Samtidigt som jag lyssnar på läraren som står och pratar om en massa..

Lunch var något kött och potatisgratäng och salladsbuffé som vanligt. Efterrätten idag var kolakakor, mums va goda de var! Efter det 2 timmar matte, och de var nog de l'ngsta två timmarna jag har vart med om, var så seg i huvudet (kanske efter kolakakorna? HAHA) skämtåsido, ne men allvarigt det var de längsta jag vart med om, men tillslut så slog klockan 15:00 och vi slutade, eller ja egentligen slutar vi 15:05 men..

Gick hem till rummet, plockade iordning på rummet + dammtorkade och lite så. I väntan på maten vid 16:30, jag har hela veckan trott att det skulle vara tacos med köttfärs. Så det blev en besvikelse när jag insåg att det var tortillabröd med kebab och grönsaker. Typiskt, så ja tog tortillabröd och grönsaker...

Nu tillbaka till typ facebook och surfa runt på lite bloggar. Hörs senare

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0