Sitter på svenska lektionen!

2011-02-10 @ 11:06:48

Hejhej!
Borde egentligen skriva på mitt svenska arbete, där jag ska skriva och hålla ett föredrag om Marianne Greenwood som var en svensk fotograf och författare som levde mellan 1916-2006. Dock så orkar jag inte formulera meningar, men måste ta tag i det. Redovisning av detta arbete ska ske efter sportlovet så ja jag har ju lite tid på mig, och jag är så att om jag vet att jag har tid på mig så skjuter jag det framför mig tills typ en vecka innan och jag kan då göra jobbet, det vill säga att ja måste nästan ha lite press på mig för att det ska hända någonting! Ska försöka att inte göra så denna gång utan att jag ska ta tag i det snart, och få det gjort så jag kan träna på det och kanske inte behöver vara så bunden till "manus".
Om jag känner mig rätt så kommer jag att läsa direkt från "manus" men det får gå bra det också, jag gör det ju ändå! Tänk inte på det nu är endå typ 2 veckor så ja jag får nog ta och börja skriva på det dära nu, så jag har gjort någonting på lektionen..

Skriver mera senare när jag slutat skolan och sånt. Förresten vid 13:15 ska vi ner till Åbyskolan på träffpunkt, vet inte exakt när det slutar dock, men antagligen runt ca 16-tiden..
På återseende.

Justja kan informera er om att det snöar här i Gamleby! Det gillas verkligen INTE någonting. Jag vill inte ha mera snö, det som de senaste dagarna känns som vår här, men nej nu börjar vi om på ruta ett, igen!!


(en bild från skolan, tagen för ett par veckor sedan)


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0