Segt är bara förnamnet

2011-02-02 @ 23:25:48
Hej!
Precis segt är bara förnamnet på skolans internet just nu, vet inte vad som har hänt men nu är det något extremt. Ska inta klaga egentligen är glad att vi har internet, men ibland måste man klaga lite grann..

Kvällen har bestått i lite plugg och datorn. Imorgon kan jag ju säga att jag kommer inte vara så kontaktbar jag MÅSTE verkligen plugga kemi, det är verkligen ett måste.. Hur tråkigt det än är så, jag har lärt mig att man i bland måste göra saker som man tycker är tråkiga också. Tyvärr

Imorgon är det torsdag, jag gillar i vanliga fall verkligen inte torsdag vi har först 2 timmar svenska sedan 1 timme VO och efter det 2 timmar block, slutar 16:15. Imorgon är en annorlunda dag, svenskan är dock som vanligt. Inte eftermiddagen, klockan ca 13 kommer det en buss och hämtar mig och en massa andra från skolan för att ta oss in till Västervik, där vi ska vara statister i en katastrof film, något i den stilen. Jag berättar mer om det imorgon när jag kommer hem (får klämma in det typ 5 minuter, bara blogga sedan återgå till kemiboken) nej men i alla fall, lite nervöst är det då vi knappt inte har fått någon information alls. Det ska ändlå bli roligt och en upplevelse sedan hoppas vi bara på att det är roligt också. Så ja jag vet inte riktigt när jag kommer tillbaka det återstår väll att se, slänger väll in ett inlägg då i alla fall. Nu ska jag sova, upp vid typ 9:00 imorgon. Fika vid 9:50 min lektion börjar 10:10. På återseende och ha en bra torsdag imorgon, och kämpa det är inte långt kvar till helgen nu!

Puss och godnatt

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0