Planering för vecka 9

2011-02-28 @ 20:14:43
Måndag: Vanlig dag i skolan, mellan 8:50-14:00. Har på kvällen packat upp mina kläder, eller ja en påse kvar ^^ Annars bara tagit det lungt kollat på olika folkhögskolor. Har inte mått nå bra idag, tror jag börjar bli sjuk! Dock så känner jag mig bättre nu, så det är skönt!
Tisdag: Kemi på morgonen mellan 8:50-11:15. Då har jag håltimme en timme tills lunch. Efter lunch så kommer Lars Ohly hit ja ni läste rätt ;) Vänsterpartiets partiledare och kommer alltså på besök hit. Så vi missar median. De två sista timmarna 14-16:15 så har vi svenska. Ska då bli klar med mitt arbete som ska redovisas på torsdag.
Onsdag: Sovmorgon på morgonen, börjar min första lektion klockan 13:00. Före det blir det ju fika som vanligt vid 9:50 och efter det hem och göra sig i ordning.
Torsdag: Sovmorgon, jag börjar 10:10 då har jag troligtvis redovisning. Efter det är det Vo och sedan Block. På kvällen vid 19-tiden bär det in till Västervik för att gå på teater. Jag bland annat kör. Ska bli skoj!
Fredag: På schemat som vanligt på fredagar så har jag kemi i två timmar och matte i 2 timmar. Slutar vid 15:00. Efter det ta det lungt avsluta skolveckan med en film?
Lördag: PLUGGA, men även ta det lungt fixa lite med bloggen och så. Annars vet jag inte vad som händer.
Söndag: PLUGGA, och ta det lungt.. Måste dock plugga redovisning på måndag.


detta är Lars Ohly som kommer till skolan


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0