Onsdag

2011-02-23 @ 21:34:01
Dagarna går fort, varför de ska gå sakta nu när jag är hemma. Ja det är i alla fall ca 4 dagar kvar innan jag åker ner till Småland igen!

Idag har jag jobbat som jag skrev igår, det blev 8,5 timmar idag. Mamma och jag är så duktiga. Vi åt korv och pommes från gatuköket ^^ Efter det åkte vi hemmåt hällde i pellets och så sedan åkte vi in till Kopparberg igen, först in på blomsteraffären och efter det upp till Lisbeth. Som snart fyller 70, så vi grattade henne. Det bjöds på tårta och annat fika bröd :)

Förresten så fick jag ett av mina två objektiv som jag har beställt, det andra kommer nog imorgon så jag visar er dem när båda har kommit!

Blir tidig kväll, ikväll också. Eller ja ganska så, ska upp med mamma imorgon för att skjutsa henne till jobbet, efter det blir det hem, slänga in en tvättmaskin, lägga sig på soffan ett tag typ 1 timme eller nått. Sedan blir det att göra sig i ordning, det vill säga duscha, fixa håret. Hitta nått att ha på sig och så. För att sedan städa äta frukost, efter det städa mitt rum (det är ett måste)
Klockan 10:00 ska jag vara på tandläkaren, efter det blir det att va med en kompis. Ska bli jätte roligt, saknar henne så! ♥ På kvällen blir det att plugga, måste verkligen göra det...

Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0