JAAAAA!!

2011-08-10 @ 11:56:50
Hejhej!
De ringde imorse från Expert (eller det heter inte så nu men ja ja) och sa att min dator hade kommit tillbaka! Riktigt skönt så från och med idag kommer det bli bättre uppdate, då jag har min stora dator sitter ju för tillfället som jag gjorde de senaste två veckorna på min lilla bärbara dator. Så ska bli väldigt skönt att få tillbaka den.

Jag lämnade ju in den då cd/dvd läsaren inte fungerade, så nu hoppas jag att den funkar igen, är lite irriterande att man inte kan ha något i som film eller spel. Men nu så ska det vara löst antar jag!

Mamma ska hämta den efter att hon har slutat jobba så ja får den vid 17 tiden ungefär! Nej nu ska jag skriva ut ett papper som jag redan skrivit ut 2 ggr tidigare så blir tredje gången gillt nu. Skrev fel på den första och den andra kryssade jag i fel ruta. Ska vi se om jag kan göra allt rätt denna gång ;) Efter det ska jag städa på mitt rum och dammsuga (ovanligt? nej inte direkt) Men är ju det att jag alldrig blir klar utan bara halvfärdig och till nästa dag är det lika stökigt igen, så blir aldrig fint. Så nu ska jag ta tag i det en gång för alla.

Puss och ha en fortsatt bra dag.

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0