Förlåt

2011-08-17 @ 23:53:50
Nej det ska inte bli nya blocket det hära. Det är nämligen så att det har på FB startas en grupp där man kan sälja, köpa och byta saker. Och då det tar 100 år att ladda upp en bild där lägger jag upp det på bloggen och länkar till bloggen.

Så det kommer kanske komma upp ett och annat säljninginlägg här nu. Men kommer självklart att blogga om det jag bloggade om innan också. Det är bara så att denna vecka är det fullt upp så vet inte när jag återkommer. Tidigast på typ måndag.

Imorgon: PACKA och börja lasta bilen. Skriva ut ett papper, fixa till cd-ställen då det kommer en kille och köper de. Ta kort på lite grejer som ska säljas. Måste även ut och mäta studsmattan hur stor den är. In till Kopparberg för att värdera guld de kommer till Tingshuset imorgon, in på oscaria och fixa mammas skor (dock tillsammans med mamma). Åka till tippen med en släpkärra full med skräp. Hem och fortsätta packa + packa till Stockholm!

Fredag: Upp TIDIGT (ska be typ mamma vecka mig när hon åker till jobbet. Klockan 8:10 ska jag vara vid tandläkaren för att sätta dit mitt tandsmycke. Hem igen packa det sista för Stockholm, och packa ut saker jag ska ha till Grebbestad ut till bilen. Mormor kommer och hämtar mig mellan 11:00-11:15 för att hon är så snäll så hon ska skjutsa mig till Örebro där mitt tåg till Stockholm går ifrån, så klockan 12:56 (för att vara exakt) går mitt tåg. Framme i Sthlm klockan 15:00 så blir det att fixa sl-kortet och sedan åka direkt till Slussen och ta sig mot båtarna. Där vi får gå ombord, sedan blir det kryssning på typ 22 timmar eller va det är. Så tillbaka i Sthlm på lördag runt 16-tiden.

Lördag: Som sagt tillbaka i Sthlm vid 16-tiden. Då blir det väll att dra sig hemmåt till Jon för att sedan äta något och ta det lungt.

Söndag: Heldag i Sthlm, vad som händer återstår att se det enda jag vet att mitt tåg går hem klockan 19:00 är i Örebro klockan 21 då mamma är snäll och hämtar mig. Hem och sova!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0