Regn, grått och trist

2010-10-23 @ 15:46:56
Hejsan!
Det är vädret jag beskrivit i rubriken. Det regnar ute, är grått och trist. Dock så piggar höst färgarna upp i det gråa så det är lite roligare i alla fall. Men det hade vart ännu bättre med en klarblå himmel och sol. Man kan inte få allt här i livet, lär er det. För det är sant.

Men jag och Jon gick ner till Ica och åt lite lunch på fiket utanför Ica, tog varsin smörgås. Mycket gott var det, sedan gick vi tillbaka till skolan. Hmm och ja man skulle ju haft med sig kameran, men jag orkade inte släpa med den, men jag skulle ha lyssnat på Jon som sa att jag skulle ta med den ^^,

Så dessa höstbilder som jag ska ta, får jag fixa imorgon!!
(kommer säkert också upp några bilder här på bloggen imorgon kväll)

Nu så ska jag plugga en stund, och vid 17-tiden ska jag tillbaka till Jon, för då ska vi börja med maten. Det blir kyckling och nå potatis grejer ^^ MUMS och till efterrätt blir det pannkakor? dem som jag bloggade här om dagen om, dem hade fått in alla smaker nu på ica som vi var tvungna att testa ^^ Vi smakade ju äpple här för ett tag sedan och ja dem var helt okej.
Hmm jusstja det var plugga jag skulle göra så jag ska sätta igång med det nu på en gång. Skriver mera innan jag går över till Jon.

PUSS

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0