sysselsättning

2010-03-19 @ 23:37:07
Sysselsättning medans man väntar på bussen på morgonen ^^
har tagit ett kort varje dag denna vecka (förrutom i måndags) när jag har stått och väntat på bussen. Och helt sjuk att det kan ändras så himmla mycket på en dag bara. Kolla bara dessa bilder nedan:


TISDAG (16 mars)
soligt och fint väder himmlen var blå redan på morgonen och det skulle bli en fin dag med sol. Dock så var det ritkigt kallt på morgonen.


ONSDAG (17 mars)
det började lite halvklart + att det hade snöat på natten så var ett litet snötäcke på morgonen när man vaknade, men man såg ändå att solen skulle under dagen börja skina och det skulle bli en fin dag. Fortfarande lite kallt ute men inte som tisdagen.


TORSDAG (18 mars)
det började bli gråare ute, men plusgraderna börjar komma tillbaka, snön började smälta det vita täcket som hade kommit dagen innan började försvinna. Men ändå ingen sol såg man, den var gömd bakom molnen. Så lite rått och grått ute.


FREDAG (19 mars)
Snön som fallit på tisdag var som bortblåst eller om man ska säga bort-smält? haha. Och igen så såg man asfalten, pluigraderna håller i sig. Men har vart dimmigt hela dagen, var värst imorse, då det var riktigt dimmigt, och gråa moln stog lågt på himmlen och släppte ifrån sig några regndroppar underdagen.



Men är det inte konstigt att vädret faktiskt kan ändras så mycket på bara 1 vecka, från ca -15 på måndag/tisdag tills ca +5 grader som det var idag. Eller från strålande sol och klarblå himmel som veckan började med till helt igen mulet, grått och dimmigt som det då var idag?
Var bara tvungen att komma in med detta inlägg ^^

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0