Nitten!

2010-03-13 @ 21:44:24

Vid halv 12 tiden idag, så åkte jag, Mamma, Mormor, K&M upp till Nitten för att grilla korv!
Men var ju inte bara att kliva in, då det var typ en halv meter snö över hela campingen.

infart, eller ja mer gå in fart..
vi fick ställa bilen på kanten av vägen

  

Mamma, Mormor och M tog skoterspåret in till grillen, medans K och jag tog vid sjön, så gick i hans spår lite då och då, men herregud va snö det var. Men iallafall när jag stod och kollade ut över sjön så såg jag något som såg ut som ett hjärta i snön, vem kan ha gjort det? Var ju lite översnöat nu så men man ser ju att det är ett hjärta iallafall, lite kul tycker jag.



lite andra bilder över sjön:
 
 

När jag och K hade kommit fram till grillen, och väntade på Mamma, Mormor och M som då gick den andra vägen. Så ställde vi oss på varsin bänk som typ var översnöad och skådade när dem försökte skotta sig fram till grillen, haha riktigt kul!
 
bänkarna som var helt översnöade, det var verkligen lika högt med snö som bänkarna var höga! HELT SJUKT

och här har vi den översnöade grillen som K senare skottade fram, ja alltså grillen är typ under där den dära grenen ligger, haha den syns ju inte äns, mycket snö kanske? Det är ju tur att man vet vart sakerna är...


och här kommer Mamma, Mormor, och M, pulsande i snön och förösker skotta sig fram till grillen.. Och det gick ju riktigt bra för fram kom dom ju iallafall



Ett till bildbevis på att det var SJUKT mycket snö, det visas på bordet som stod några meter ifrån oss, sitta och äta där någon?


Sedan började K skotta fram grillen, och vi skottade även bort all denna snö runt om, och skottade fram bänkarna så vi hade någonstans att sitta..

och en liten stund senare, var grillen frammskottad


Efter att vi skottat klart, grillen var framskottad och ur skottad så satt K igång och tände brasan. Så det kunde bli bra glöd tills korven, så medans det brann så fikade vi. Men sockekaka som K&M hade med sig, brownies som jag och mamma hade med oss och kladdkake-ballerina som mormor hade med sig, riktigt gott var det.



Efter fika pausen, så skottades det mera snö ner till vattnet där det var mer vindstilla, och vart faktiskt ritkgit skönt där när solen var framme, härligt var det. Så la mig på några rötter ^^ och solade lite grann, ritkigt skönt.

skottning pågår


och här satt jag och solade

Efter lite solning, drog det in massa moln, så då blev det att gå upp till grillen igen och slänga på några korvar (och en öl, haha) sedan var det faktiskt jag som var grillmästaren, sedan blev det korv ätning. Var riktigt gott.


Efter att vi hade ätit korv, plockade vi ihop alla saker gick tillbaka till bilen för att åka hem. Tog då ute på sjuön där det istället för typ 50 cm snö bara var knappt en dm, dock var det ju lite svårt att ta sig upp längre bort där det igen vart ca 50 cm snö. Men det gick bra och alla tog sig till bilen och vi kunde åka hem.




Sedan lite olika bilder från dagen, som jag tänkte visa!
(bilderna är klickabara, och alltså får i större format)

  
  
  
 
  
  
  

Har haft en trevlig dag!


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: elin

jaha, anna bergendahl vann melodifestivalen

vad tycker vi om detta?

säg vad du tycker på bloggen nu;D

2010-03-13 @ 23:17:05
URL: http://eeeelinsbaby.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Det lät som en mysig dag :)

2010-03-14 @ 01:36:54
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: myysigt sötnos :D

mår du bra idag då? :D

PUSSPUSS

2010-03-14 @ 11:05:33
URL: http://nataliasoder.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0