4 timmar :D

2010-03-12 @ 15:30:03
Hejsan!
Denna vecka har vart ritkigt skönt.
Idag går jag egenltigen till 15:30 och kommer alltså då hem runt 17-tiden. Men jag sitter hemma just vid köksbordet och har vart hemma sen ca 13! Varför?
jo det ska jag berätta:
Jag har en svenka lektion på morgonen, och den hade vi som vanligt pratade lite om NP..
sen hade han tydligen fått i uppgift att ge oss en uppgift som vi skulle ha på magdas lektion (som vi har sista lektionen) så alltså vart vi lediga från den, och fick en uppgift istället! Sedan har vi Religion i 1 timme så den lektionen slutar 11:20 och den hade vi också som vanligt gick igenom vad vi skulle jobba med.. Men sedan har vi lunch och sen har jag och P egentligen histora, men hon och jag gick och pratade med henne och frågade om vi fick jobba hemma. Och det fick vi, så alltså slutade vi 11:20 istället för 15:30 RIKTIGT SKÖNT!
Så jag och P åt på Bella´s medans vi väntade på tåget, sen åkte vi med 12:17 tåget som dock var försenat några minuter. Men jag kom iallafall hem vid 13 tiden alltså hela 4 (!) timmar än vad jag brukar göra, det tackar vi för :)

Men nu ska jag snart ta ut kakan ur ugnen som jag har bakat (bilder kommer) sedan ut och skotta snö, då det har ramlat från taket IGEN! Härligt att det är sol ute iallafall, det gör saken mycket bättre och roligare ^^
Puss

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0