inte min dag

2010-06-20 @ 00:40:08

Hej
gick upp försent haha, hade klockan på 9 men orkade inte gå upp då.
åt frukost vid tv:en slängde in en tvättmaskin satt lite vid datorn sen blev det en dusch, kollade på bröllopet på tv:en sedan gjorde jag lite mat men det var ju inte bara det, att koka makaroner och steka korven gick bra.
Sen gick lampan sönder (trodde jag) ovanför spisen. Sen fick tv:en nått spel och satte på sig/stängde av sig hela tiden, trodde det skulle sprängas haha så jag snabbt drog ut kabeln. Medans den muppade sig så fick även telefonen nått spel för den pep så som den brukar göra när man drar ut och sätter i kontakten. Men de fixade sig sedan iallafall tv:en. Sen skulle jag steka grönsaker men det funkade inte det ville inte steka, sen gick jag till tvättmaskin som inte heller funkade så försökta att få igång den men det gick inte. Så då kom jag på att det måste vara proppen så var ju bara att gå ut och kolla proppskåpet och på vägen ut ser jag massa fjädrar nedanför köksfönstret kollar upp för att se om det är någon fågel som åkt in i någon ruta eller nått men ser inget och ser inget på backen heller?

Så går vidare till baksidan och visst en propp hade ju gått, tillbaka in för att ringa mamma då på tillbaka vägen ungefär 1-2 meter ifrån alla fjädrar hittar jag fågeln eller iallafall halva huvudet är borta och den var helt äcklig men går in tar telefonen som jag sedan kommer på att den inte funkar hämtar mobilen ringer till mamma som svarar. Berättar allt, sen går jag till proppskåpet igen byter proppen med mamma i andra änden går in och då funkar det som det ska!

Så tillslut fick jag mat och fågeln som låg utanför tog min moster (som var på besök en sväng) bort med en spade, så det TACKAR jag för!
Så slutet gott, allting gott.


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0