Dag 1

2010-07-19 @ 23:13:10
Semestern har börjat vi åkte hemmifrån vid halv 1 idag, eller ja var meningen att vi skulle iväg vid 12-tiden. Men jag och mamma var lite sena, menmen vi hann ju iväg första stoppet blev Ica i Guldsmedshyttan. För att handla lite saker. Sedan vidare vi stannade på Sickelsta rastplats för att fika lite (munk och pannkaka) ja inte tillsammans men var för sig ;)

Vidare ut på vägarna och till en camping som vi just nu är på Småängens camping, fast ja våra platser är ju lite roliga, vi står mitt på en åker "riktiga campingen" ligger rakt över vägen så detta är väll typ som lite extra platser. Men men här har vi det bra och här får vi stå hur vi vill..

Men ja som sagt första dagen idag, imorgon åker vi vidare mot en ny plats och en ny campingplats. Men mer om det imorgon, då ska jag även berätta om den stressade veckan som var förra veckan, då det verkligen inte var en lugn stund. Kika in imorgon och läs om den. Det kommer även bilder imorgon från DAG 1. Hinner inte lägga in dem just nu, men som sagt kika in imorgon för bättre uppdate. Nu ska vi sova.

PUSS

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0