Sammanfattning av 2009, del 4/4

2010-01-01 @ 23:24:28

HÄR KOMMER FJÄRDE DELEN AV FYRA



Oktober
Annat/fritid/om mig:
Hösten kommer närmare och närmare oss, och det blir allt mörkare om dagarna och därmed också kallare.


(höst bild)


Vecka 44 var det höstlov och hela veckan så var jag på min mammas jobb och jobbade, och pengar vart det så det var det värt.


Skolan:
Vecka 44 var det höstlov men ja som jag skrev ovan så jobbade jag så vart ju inte så mycket ledigt!

Apu:n fortsatte i skolan, och jag hade det jätte roligt. Men den slutade dock 24 oktober (tror jag det var) och då var det bara att va i skolan hela veckor innan hade vi bara haft skola 2 dagar måndag och onsdag och haft apu tisdag, torsdag och fredag!

Skolfoto i skolan och vi skulle vart gravida, den sämsta iden tyvärr haha! Men vart gravid för en dag, och även på dagens outfit-kortet ^^


(outfit på skolfotot)


21 oktober så vad vi på en teater i Örebro tillsammans med hela BF och OP-programmet och självklart då lärare, den var riktigt bra tyckte jag den hette i alla fall Cyrano de Bergerac. Helt klart värt att se, och sen var det roligt att göra något annat än att bara sitta i skolbänken.


Bloggen:
Jag startade en ny kategori på bloggen som heter ”Idol 2009” där jag efter varje fredags final summerade kvällens program.

Jag vart ännu en gång nominerad i en veckans blogg tävling, men vann dock inte denna gång heller men var roligt att få vara med.

Jag fick min fotobok som jag hade beställt och som jag fick gratis då jag hade skrivit om företaget på min blogg, men jag fick den tillslut var ändå 3 veckors leveranstid på den.


(en sida ur min fotobok)


Jag hade min andra frågetävling i bloggen, var kul och lite nya frågor kom även in. Är roligt att så många faktiskt tar sig tid att ställa en eller två frågor till en!


Ondaste händelse:
Kommer inte på någon rolig händelse från denna månad tyvärr. Så vi ändrar namnet till ondaste händelse, haha.
Det var på dagis det var ett barn som stod på ett staket sen höll jag i hans händer sen lutar han sig bakåt och jag som stod då en bit ifrån staketet dukar knäna rakt i staketet för blir ju att åka framåt då han åker bakåt. haha ont gjorde det :/


(mina knän blev och se ut såhär)


Olika bilder från månaden:
   
  
  



November
Annat/fritid/om mig:

I november fick jag veta att jag skulle få pengar från Västmanlands fonden och kommer att få sammanlagt 7000:- kan ju säga att det var väl behövligt! :D

Jag köpte mig en ny dator från expert, och är väldigt nöjd med den. Och roligt att få byta upp sig lite, men vart ju samma märke en Asus men denna är bättre! Haha ja det är ju dumt och köpa en dåligare haha ^^


(my new computer)


Skolan:
Det var mycket i skolan att göra, prov, inlämningar, fördjupningsarbeten verkligen allt på samma gång, har nog nästan aldrig haft så himla mycket att göra på ca 3 veckor, så det var riktigt kämpigt men tog mig faktiskt igenom dessa veckor och faktiskt inte ett ända IG på nått prov eller nått sådant inte ens historia provet jag inte hade tränat på och vi får dem och jag kan inte ens fösta frågan, kände mig ju inte lite körd då, men skrev massa konstigt och försökte verkligen, och fick tillbaka det dagen efter och det visade sig att jag hade klarat det, himla stolt jag var över mig själv då!

Vi hade BEL-fest där det delades ut priser till elever som synligt gjort skolan på ett positivt sätt och massa, efter blev det mingel, haha.

Jag, Emelie och Pernilla var till Örebro en lördag för att gå på öppet hus på tingsrätten, då det handlade om vårt projektarbete, var intressant men lite segt i början, och vi vart intervjuade av NA.


(här var vi, örebro tingsrätt)


Bloggen:
Hände inget speciellt på bloggen detta år, inte ens ny design :P


Rolig händelse x2:
Det måste ha vart när vi fick tillbaka historia proven. Hon delar ut dem och lägger dem självklart upp och ner, var så himla nervös eller egentligen inte för jag visste så väl att det på provet skulle stå IG, var verkligen 110% säker på det, men jag lyfter försiktigt på pappret och kikar vad det står och vad tror ni det står G, jag klarade provet, jag behövde inte göra om det för på provet stod det ett G!

Måste nog vara när jag var i Örebro och fikade med en kompis så satt han i telia-reklamen, pappan vet ni? Precis bredvid oss, haha måste i alla fall ha vart han för det var riktigt likt!


Olika bilder från månaden:
 
  
  



December
Annat/fritid/om mig:
I början av december trodde jag inte att det skulle komma någon snö, det var ”varmt ute” och inte minusgrader.


(ingen snö ute)


Jag, mamma och Lena var ner till Lindesberg och till lindeskolans aula för att kolla på Lucia (var två stycken med som jag känner S&P) så det var roligt att se även andra som uppträdde och sådant.


(bild från lucian)


Julafton 24 december (haha ja det brukar ju vara så, haha) den tillbringades här hemma tillsammans med familjen och släkten vi hade det väldigt trevligt och hade det väldigt roligt. Åt mat, kollade på kalle anka och öppnade julklappar och bara umgicks. Måste även tillägga att jag är riktigt nöjd över mina julklappar (och en julklapp har jag ännu inte fått, nämligen sims3)

Veckan efter så var det dags för nyårsfirande detta år var det vi som hade det, och det kom folk hit det var jag, mamma, pappa, K, M och GB som var här det blev tre rätters middag med förrätt och efterrätt.


(en bild från nyår)


Skolan:
2 december hade vi studiedag i skolan, så det var riktigt skönt.

3 december hade vi GYO dagen då 9:orna kommer och besöker oss och kollar på två program, och vi ska då presentera dem, jag var med i den sociala (tror det var så) och där pratade vi om kurserna socialtbehandlingsarbete och människor i behov av stöd, jag har bara ena kursen och det är socialtbehandlingsarbete, men vilken tror ni jag fick prata om, haha den andra ^^ Men det gick bra, över min förväntning så jag är nöjd, eller jag är inte nöjd jag är riktigt nöjd! :D

Jag hade utvecklingssamtal, och det gick jätte bra och jag är väldigt nöjd över vad ja har presterat dessa 2,5 åren som jag har gått på Lindeskolan.

Det blev dags för sista veckan i skolan, och sista dagen innan jullovet var det juldans, tal i aulan och sedan träff med mentor. Sen var det jullov, äntligen!


Bloggen:
Jag var med i en fototävling men mitt bidrag blev tyvärr inte utvalt, men fick några fina kommentarer på fotot som jag var med och tävlade med (man skulle ju även lägga upp det i bloggen)


(bilden jag tävlade med)


Jag var med i en annan tävling hos Yazmina där man kunde vinna ett bilar-läppsyl, men vann tyvärr inte.


Rolig händelse:
Kommer inte på någon, tyvärr.
eller att det har vart väldigt roligt att läsa igenom alla inlägg som jag har skrivit 2009 bara för att få denna sammanfattning, ingen rolig händelse men ja iallafall.


Olika bilder från månaden:
  
  
 


Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Elin

sv: toppen :D



ditt år har varti en trevlig lässtund :D

fin bilden med hjärtat i snönn va oxå!

2010-01-01 @ 23:48:05
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Roligt att läsa :)



Haha våran idé för kortet var inte heller det bästa ^^ Vill se hela erat sen :D

2010-01-02 @ 01:00:44
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Elin

sv: jaaa, vsg :)



hur är det idag?

2010-01-02 @ 15:10:41
URL: http://tvillingblogg.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0