Dag 20 - Den här månaden

2010-12-04 @ 19:03:47
Dag 20 av 30..

Dagens utmaning är att berätta om den här månaden:
Ja det är ju bara den 4 december så december månad har ju knappt börjat ännu. Så får väll berätta vad som har hänt sedan berätta lite vad som händer denna månad.

Denna månad började i onsdag, då hade jag skola mellan 13 - ca 16, Jon både skjussade och hämtade mig vid fotoskolan! Annars hände det väll inte så mycket mera, vi tog det lungt på kvällen.

2 december skola igen en som har jobbat på socialen och massa andra jobb och en som hade jobbat som polis var där och besökte oss så vi missade svenskan, hade sedan VO och sista 2 timmarna hade vi block. Skjussade Jon till station här i Gamleby på min lunch, Saknar dig ♥

3 december det var igår det fredag skolan hade kemi och matte slutade vid 15:00 tiden så var till rummet satt vid datorn väntade på mat gick och åt vid 16:30 sedan bara ta det chill resten av kvällen!

4 december det är idag vad har man gjort idag? Jo för det första sov jag bort typ halva dagen genom att kliva ur sängen vid 11-tiden sedan duschade jag och strax innan 13 åkte jag neråt mot centrum för att handla termobyxor (som jag även hittade ett par) och sedan handla lite på Ica, tillbaka till rummet och ta det lungt och ja här sitter jag fortfarande ^^

Resten av månaden händer det ju lite saker som:
Måndagen den 6 december:
Hon som vi har i digital bild kommer till skolan på kvällen för att läsa Mumin, det bjuds på glögg och pepparkakor. Ska bli himmla mysigt och trevligt.

Torsdagen den 16 december:
Så är det Julfest på skolan, tror den började vid 17:00 tiden om jag inte minns fel. Så slutar vid lunch så man hinner göra sig i ordning S&S stannar kvar här tills det börjar och gör sig i ordning hos mig!

Emelie fyller 20 år!

Fredagen den 17 december:
Mamma fyller år, grattis ♥

Skolan slutar, det är dags för jullov.

Helgen mellan 17-19 december:
Då blir det Göteborg hela helgen med hotell och lördag ska vi gå på julmarknaden på Liseberg. Ska bli jätte roligt.
Blir nog en sväng på nordstan på söndagen också.

Fredagen den 24 december:
JULAFTON, behöver jag skriva något mera?

Onsdagen den 29 december:
K fyller år, grattis

Fredagen den 31 december:
Nyårsafton, vad som händer det har jag inte en aning om? Det visar sig


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0