Semester - 2010 (del 4)

2010-08-11 @ 21:48:01
Dag 6

Idag var det lite riktgit tråkigt väder bara regnade en massa utanför fönstret, och allt var typ blött.


Så vi åkte in till Kalmar för att shoppa en massa så ja det blev en heldag på stan med shopping. Fick med mig en tröja och en jätte söt klänning. Hmm vad kan jag mera berätta om denna dag, jo kan även visa er lite bilder på Ölandsbron som jag tog natten mellan 23/24 efter att vi hade vart på familje dagen..



På kvällen blev det att äta kex och ost inne i våran husvagn och efter det så blev det kortspelande.
ja det fanns inte mycket mer attsäga om den dagen.. Trevlig shopping tur var det iallafall


Dag 7
Ännu en kort dag, som vi bara har vart och shoppa. Idag fick jag med mig en adidas tröja hem som jag hittade på REAN den hade kostat 700:- men fick den för halva priset det vill säga 350:- Det är bra, riktigt bra! Himmla sköna tröjer är det iallafall, så nu har jag två sådana. Men iallafall så var det shopping sedan blev det att fika på ett fik.




Dag 8
Idag när det var någorlunda väder ute så åkte vi över Ölandsbron och sedan åkte vi hela södra udden på Öland, så blev att kolla på en massa saker, bland annat fyren, sen stannade vi och åt mat. Det var en trevlig dag på Öland, jag låter bilderna nedan tala för sig själva, för det sägs ju att "en bild säger mer än 1000 ord"

Vårt första stopp på Öland var  på en Örtagård, med blommor, örter och en massa, så ja det blev en del kort där också. Haha sprang och jagade fjärilar där också ^^
   
     

sedan stannade vi på en rastplats där det var en väldigt fin utsikt som vi var tvungna att ta kort på, 

efter att vi tagit lite kort + gått på toaletten där så åkte vi vidare neråt mot södra udden och på vägen ner hittade vi en mykrog som vi stannade och åt på, var super gott! Efter det neråt mot södra udden för att gå upp i fyren bland annat, otrolig utsikt däruppifrån! Vi såg även sälar! var lite skoj, synd bara att dem låg så långt ifrån..

    
sälar ute på stenen (världens sämsta bild)

på kvällen så käkade vi tacos, var riktigt gott. Så vi har haft en till härlig dag!


Dag 9

- kommer inte ihåg va vi gjorde, haha


Dag 10
Idag packade vi ihop alla saker eller vi hade förberett och plockade ihop nästan alla saker dagen innan så var bara att koppla på husvangen i princip och dra iväg ^^ Vi lämmnade alltså Rafshagsuddens camping och begav oss till nästa.. Måste också bara nämna vilka roliga kort dem har till duscharna så man får varm vatten det är som ett kort sen hållar man mot en grej sedan piper det och då får man varmvatten sen slutar det eftr 4 (tror jag det var) minuter sedan får man ta upp det igen. Hehe lite roligt!




första bilden ser ni kort, andra bilden är camping skylten

stannade och fikade på en jätte fin rastplats, dock så var det hur många getingar som helst så ja det var ju lite synd då, menmen. Det gick ändå, med en flugsmälla går allt! :D
 

efter att vi hade kommit fram till campingen och ställt upp oss och sånt, så blev det lite kubbspelande, eller inte så lite heller utan mycket kubb spelande. Riktigt kul vare!


på kvällen när vi satt ute såg vi typ världens äckligaste insekt någonsin, sjukt stor var den!! Hmm undrar va det kan vara?




Kommentarer på detta inlägg
Postat av: alice

fin blogg du har : D

2010-08-12 @ 00:07:38
URL: http://aaaaliice.blogg.se/
Postat av: àlice

tack:D

grattis till körkortet!

2010-08-12 @ 11:40:53
URL: http://aaaaliice.blogg.se/
Postat av: alice

tack detsamma :D

2010-08-12 @ 11:54:47
URL: http://aaaaliice.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar: Ja.. :) grattis till körkoret!: )

2010-08-12 @ 13:05:43
Postat av: Patrik

publicera om ditt senaste inlägg så man kan kommentera!!!!!! XD



men grattis till körkortet!!! :D

2010-08-12 @ 13:31:23
URL: http://jagputte.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0