21:03

2010-08-16 @ 21:03:30
Sitter här på mitt så kallade rum som jag kommer ha i ett år framöver!
Kan säga att jag har både possitiva och negativa tankar om hur detta år kommer att bli, just nu negativa. För just nu känns det bara som att folkhögskola verkligen inte är min grej! Men jag hoppas verkligen att jag snart kommer ändra den åsikten, och jag hoppas också att det kommer snart!

För just nu vill jag bara hem, jag vill inte vara här! jag ahr otroligt tråkigt just nu, så ja jag väntar på att man ska få gå och lägga sig! Som är typ om kanske en och en halv timme? kan ju säga att det känns ganska så drygt! Skulle vilja sova nu..

Men men imorgon är det en ny dag, den börjar vid typ 7-tiden ska jag försöka gå upp, för mellan 7:40-8:45 så är det frukost som gäller i matsalen! jag börjar 8:50 med information. sedan kaffe vid 9:50, efter det fotografering, sen efter det ska vi till bildsalen! 12:15 dags för lunch till kl 13:00 vid 13-14 är det ännu tid för mer information!
Slutar runt 14-tiden! Måste bara tillägga att det är riktigt skönt att bara ha ca 3 min "hem" (lägg märket till "")
så ja så ser min dag ut imorogn eller ja efter 14 får jag se vad man hittar på är ju iallafall kvällsmat vid 16:30

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: Nettan

Jag ville också bara hem igen min första vecka på fhsk (kanske dom första veckorna till och med), sjukanmälde mig och drog hem i en vecka. Men asso, det är bara att ge det tid. För sen fick jag så jävla roligt och ville aldrig flytta därifrån! =) Ge dom andra en chans! =)

2010-08-17 @ 09:45:36
URL: http://nettisen.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0