Torsdag

2010-04-22 @ 22:06:08
Hinner och orkar inte skriva om dagen idag!
så blir lite kort

- Redovisning imorse på socialtbehandlingsarbete jag och J var för sen 6 andra var emot. Så vi var ju lite i underläge, så S hoppade in (läraren alltså), och jag sa till henne att jag kommer inte säga någonting, men jag satt och nickade lite, till våra argument som S&J sa, sen sa jag ja ibland ;) Haha
- Pedagogiskt ledarskap, var två grupper som redovisade men vart bara en då den andra gruppen inte var där!
- Historia, gick igenom frågorna så vi fick svaren, men fattade och hängde intemed mycket. Fick tillbaka arbeten sedan började vi jobba om krig, jag har koreakriget!

- Väntade på mamma och mormor!
- Dem kom och hämtade mig i skolan, vi åkte till Polisen för att fixa pass. Haha var lite kul när jag skulle ta mitt kort vart det något konsigt typ ringar runt om. Dem hade aldrig sett det förrut :P Dem sa att de kanske var en ängel jag var, hihi ganska sött ^^
- Käkade pizza på milano, ritkigt goda pizzor faktiskt!
- Hämtade mina två kusiner på fritids, då vi skulle hem till Å + familj. och ena kusinen är Å barn, och andra kusin ^^ Haha invecklat men men skit samma!
- Fikade vid Å + familj.
- Åkte hem till L&D min syster och henner pojke. Och fikade och pratade lite!
- Sedan hem och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig! För i morgon taggar vi NP i 5 timmar!! (man får gå tidigare men vi har 5 timmar på oss!)

Så jag ska säga godnatt nu, kommer bara in med ett till inlägg om dagens outfit!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0