Planering inför vecka 37

2009-09-06 @ 22:39:14
Måndag: Skolan jag hatar måndagar. Har iallafall projektarbete, samhällskunskap och sedan typ 2!! timmar lunch/hål sedan sista lektionen massage. Kommer hem vid 17. Kanske ut och köra sen på kvällen. I hope so. 
Tisdag: Skola, ska bla prata med magda om APU:n på morgonen. Sedan massa andra lektioner, så kommer hem vid 17 idag igen.
Onsdag: Skola, Olycksfallsvård på morgonen, så uppgiften som vi fick för förra veckan då vi var lediga ska vi redovisa idag. Sen lite andra lektioner, tror jag slutar vid 16:00 tiden så alltså är jag hemma vid 17.
Torsdag: Skola, men än hälften av veckan har gått, skönt det. Men dryg dag, menmen. jag slutar iallafall vid 14:35, så jag ska åka med 15:00 tåget hem mamma hämtar mig nog i Kopparberg.
Fredag: Skola för mig till 15:10 får se om jag åker med 15:35 hem, beror på om jag ska till mormor eller inte. Jag hoppas jag ska det, mamma och pappa åker nämligen till gränna idag, för att dem ska på husvagnsmässa hela helgen så jag blir själv hemma, Dem ska bo i stuga på typ världens finaste campingplats jag lovar er! Kan visa lite bilder från den, har nämligen var där, sommaren -08 om jag inte minns helt fel. och mamma, pappa, kenna och marika är där varje år när dem ska på husvagnsmässan som då är inne i Jönköping. Menmen jag ska nog hem till mormor, sedan skjussar hon mig hit, det blir roligt! :D
Lördag: Hemma själv, inte en aning om vad jag ska göra. Sova länge iallafall ;)
Söndag: Hemma själv, men dem kommer hem idag, dok vet jag inte vilken tid :P

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: victoria

Hej, vilken fin blogg du har! :)



Tänkte bara säga att jag har en liten tävling i min blogg och 3 personer med rätta svar får en länkning. Glöm inte skriva din bloggadress i kommentaren. :) Kram

2009-09-06 @ 22:52:21
URL: http://victoriaeklund.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0