00:05

2009-05-22 @ 00:05:36
Hejsan

ja precis som jag sa jag är hemma nu, skulle egentligen kommit hem imorgon (läs: idag, klockan är över 12) men fick åka hem idag (läs: igår klockan är över 12) 

så tillbringat typ ett dygn uppe i nitten, mer blev det inte denna gång. får se när jag följer med nästa gång, menmen kan ju berätta om den onsdagen och torsdagen.
Vi åkte upp vid typ 17 tiden i onsdags, och när vi kom upp var det faktiskt ganska hyffsat väder, så skönt det packade in allt. Satte oss i solen vid vägen (där solen var) men den försvann och det vart kallt så blev att tända grillen och sitta där, och även jag högg lite ved, och jag menar lite.. tog med oss varsin stol och satte oss runt elden (btw, jag var ved-på-läggaren-för-kvällen), senare när det blivit grillglöd då grillade vi, sedan blev det att sitta och prata, tillslut runt 12-tiden blev det lite regn så alla gick hem och la sig....

Och idag då så har det regnat 99% av hela dagen i Nitten, så blev att spela 31 med pappa två gånger sedan Yatzy med mamma och pappa, tränade också på vägmärkena.. Sen blev det långbord i k&m förtält.. där jag, mamma, pappa, k, m, Mormor, O, GB, G och J åt fläskfile och potatisgratäng gott var det, sen efter det blev det att smälta maten sen fika lite. Sen efter det så åkte jag hem med mamma, och nu sitter jag här och tänkte nu visa lite bilder från Nitten.

  
  
  
  
  
  
  
 

På väg hem:
  

Puss och kram nu ska jag sova, sjukt trött är jag.
komme rmer update imorgon så klart, och då också dagens lista och dagens kändis..

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0