2 juni

2009-06-02 @ 22:23:01
GRATTIS!
min syster fyller 27 år idag <3

Hejsan,
skolan idag då va på mentorstiden då vi försökte komma på nått vi skulle göra på klassensdag på tisdag (om en vecka) vi ska bestämma mera imorgon på kommunikationen, sen hade vi världens längsta hål, så jag och pernilla va nere på stan, bla till körskolan och lite så, och såklart åt vi på 37:an ^^ sen tillbaka och för att ha sammhällskunskap, gjorde ju inte så värst mycket. Sen daxs för svenska fär vi inte heller gjorde så mycket pratade om filmen "cast away". Sen slutade vi för dagen då vi inte hade nån idrott, för att hon inte var där så det var skönt. så gick till körskolan igen, sen åkte vi med 15:35 bussen hem eller ja hem och hem klev av busshållsplatsen efter lasarettet och gick hem till lena och dick, då lena fyller år idag! :D

Där hemma kollade jag på tv medans lena duschade, sedan tog vi bilen till lindemaskin och hämtade dick, var även in och kollade där ^^, sen hem igen. och vänta på att mamma, pappa, mormor, johanna och jessica skulle komma, sedan fikade vi :) med bland annat glace au four det var riktigt gott iallafall.
hehe vid fikabordet blev vi och prata om min tunika, och dick: den ära måste jag få se, jag ser att det är en elgitarr på.
men lena tyckte deträckte med dem han har där uppe, sen sa han att han inte ska ha den och spela på utan han vill ha en t-shirt med en elgitarr på, och sen "annars får jag väll bära upp emma och spela så kan du ju göra lite konstiga ljud"
HAHA, sjukt kul vare. dok roligare när man var med, men iaf så ska jag väll ge min tröjja till dick när jag ite vill ah den mer ;)..

Men nej nu ska jag sova, har sovmorgon imorogn längre än vanligt så åker med 10:57 tåget till linde, och slutar runt 2 så alltså åker jag med 14:11 tåget hem. Härligt och pappa kommer och hämtar mig vid station!
Puss och godnatt :D

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0