28 februari

2009-02-28 @ 22:59:00
Hejsan bloggen!

oj va denna dag har sprungit iväg, jag gick upp klockan 9 idag för kunde inte sova längre.
Jag börjar bli förkyld, inte igen :(
och nu när praktiken börjar på tisdag, måste bli frisk. men det löser sig nog. annars har jag inte gjort så mkt idag, kollar på filmen Patrik 1,5, hehe den var rolig och bra :D, vart in till kopparberg och handlat med mamma, sen på kvällen nu har vi gjort pizza och kollat på melodifestivalen, Mysigt. Kollade ni? isåfall vad tyckte ni?
jag tyckte agnes var bra iallafall. och den dära med star pilotes, eller va dem hette med låten higher, jag har hört den någon annanstans iallafall refrängen, men kan inte minnas var ^^, och nej det är inte deras låt jag har hört. hmm får tänka på det. annars har det vart en riktigt lugn dag. Och dagen imorgon blir det väll samma, ska göra en läxa då också som ska vara klar ¨på måndag i lektionen barnkunskap. man ska ta reda på vad ett barn kostar första året, alltså med allt, barnvagn, säng, kläder, mat, blöjjer, leksaker ALLT.. kommer bli jobbigt menmen, det får bli morgondagens utmaning ^^ sen går även årets vasalopp av stapeln, så ni vet. alltså blir det mys frukost framför tv:en imorgon. och det är bra att man går upp tidigt för då kanske man kan vara trött på kvällen när man ska sova :) då det är skola på måndag.. Åhh vad skönt det skulle vara med en till vecka kulturvecka, men jag ska inte klaga för jag slutar klcokan 11:00 på måndag och jag har bara den lektionen nästa vecka (och en obligatorisk trafik dag 5 mars) annars kommer jagtillbringa mina dagar på dagis :) från och med nästa veckan och 6 veckor frammåt. HÄRLIGT och när dem 6 veckorna har gått är det dags för lov igen :D haha vi gillar´t.
Men nej ska nog sova, är trött. eller ska läsa lite.
i den nya boken har har börjat med, läste förrut flickan som inte fick finnas (tror jag den hette) förövrigt så var den väldigt bra, läs den om ni får tid&lust. men iaf just nu läser jag 102 minuter, den sanna berättelsen om kampen för överlevnad inne i World Trade Center.

Over and out / Emma ♥

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0